Senaste EVER Orange Wednesday - och biorabatterna för att hjälpa dig att komma över det

Övrig

Ditt Horoskop För Imorgon

hur man sparar pengar på biobiljetter

Om det är någon du alltid har velat ta till flickorna, är det bättre att samla mod idag. Det är den allra sista Orange onsdagen.



EE meddelade att det avslutade sin populära Orange Wednesday -biografkampanj i slutet av förra året. Programmet har pågått i mer än tio år, men upphör i februari 2015.



Så, med det genomsnittliga biopriset som stiger 2,5% 2013, var kan filmintresserade hitta billiga erbjudanden?



strikt komma dansande dansare

Cineworld

Cineworld biografrabatter

Nu kan vi se det igen och igen

Hos blockbusterns bästa vän kan en vuxen förvänta sig att betala 6-8 pund för en biljett i högtider (priserna varierar beroende på plats).

Överenskommelsen: Cineworld erbjuder £ 16,40 i månaden Obegränsat kort (19,40 pund för Londons West End). Om du går på bio mer än två gånger i månaden betalar kortet sig själv. Standardkortet fungerar på alla biografer, förutom de i Londons West End.



Bäst för : Filmnördar

Bildhus

Spara pengar på biobiljetter

Dagarna innan bio blev orange



Arty -typer kommer att ha svårt att motstå Picturehouse -kedjan. Men för 12,60 pund för en vuxenbiljett kommer en bohemisk budget snart att tömmas.

Överenskommelsen: Bildhus erbjuder medlemskap för £ 40 per år , med specialerbjudanden för par och pensionärer. Detta kommer med tre gratisbiljetter - värda upp till 37,80 £ - så i själva verket kan medlemskapet kosta så lite som 2,20 £. Medlemmar kan sedan kräva upp till £ 2 rabatt på alla sina andra biljetter och 10% rabatt på mat.

Studenter har en bättre affär - Picturehouse erbjuder en medlemsavgift på 10 £. Detta inkluderar en gratis biljett, en drink och en popcorn, plus alla vanliga medlemsrabatter.

Bäst för : Studentdatum

Odeon

spara pengar på odeon biografer

Gorillasäten kostar extra

Biljettpriserna på Odeon -biograferna kan variera - en jämförbar film kan ge en vuxen tillbaka svindlande 16,90 pund i centrala London till bara 5,50 pund i Dundee.

julquiz frågor och svar

Överenskommelsen: Odeon erbjuder medlemskap i Première Club . Precis som ett stormarknadsklubbkort tjänar biobesökare 10 poäng för varje pund de spenderar. Hur många poäng du tjänar beror på hur mycket du betalar i förskott för medlemskostnader.

Biografen säger att 1250 poäng kommer att ge dig en hög vuxenstol. Med andra ord måste du spendera £ 125 bara för att tjäna tillräckligt med poäng för en plats som annars kan kosta mindre än en tenner.

Bäst för: Stora spenderare

Se

spara pengar på vue cinema

Detta är faktiskt 3D -popcorn med surroundljud

när är helgdag i augusti

Techie -typer kommer att uppskatta surroundljudet och andra egenskaper hos Vue's multiplexer. Men biljetterna är till lika moderna priser - de sträcker sig från £ 14,65 i centrala London till mindre än £ 10 i regionala städer.

Överenskommelsen: Visa har en mängd olika rabatter , riktat till olika grupper av biobesökare.

Familjer kan köpa vuxen- och barnbiljetter för 1,75 pund på helgmorgnar och under skollov. Tonåringar kan kräva 20% rabatt. Det finns också en tredje rabatt på tisdagar för alla som registrerar sig som medlem.

Bäst för : Enstaka biobesökare

En stråle av hopp

Sörjer du fortfarande orange onsdagar? Du är inte ensam - onlinevärlden har sett ett utbrott av sorg . Ändå kan det finnas ett flimrande hopp. Cinema Trade Body Cinema First har meddelat att det inom kort kommer att avslöja en ny partner för ett liknande avtal.

För fler sätt att spara pengar, gilla oss på Facebook!

Se Även: