Aston är en villig handskehandlare

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Läser mellan raderna om tidigare rapporter som har föreslagit JLS är angelägna om att slå sig ner med damvänner anstränger sig i koppel för att lossa sina bollar, wannabe Mr. Luvva Luvvas verkar perfekta kandidater för att främja skyddad wick-doppning.



Gummi Johnny -jätten Durex har gjort framsteg i ett försök att träffa en överenskommelse med pojkarna för att lansera en rad preventivmedel som heter Just Love Safe, och på ett smart sätt avvisar bandets initialer.



Inte för att pojkarna behöver för mycket undervisning i hur de kan undvika klappen/lilla JLS själva - Aston, eller snarare hans mamma, ser till att pojkarna blir väl omhändertagna på sexavdelningen. Läs nästa citat innan ditt huvud börjar gå åt fel håll.



Aston sa tidigare i år : 'Det handlar om att vara säker. Det tycker vi alla.

'Min mamma skickar ner mig en tapp (av kondomer) och jag delar ut dem till grabbarna så ingen av oss behöver oroa sig. Jag skulle verkligen vilja göra någon kampanj om säkert sex.

Se, vi försökte hjälpa dig med mammabiten, Aston. Vi ignorerade till och med ett enkelt 'stash' -skämt eller knep om att ge de andra JLS & apos; -medlemmarna & apos; en hjälpande hand. Men du var bara tvungen att säga hur du skulle göra för en kampanj eller hur?



Välsigna er, grabbar. Om vi ​​någonsin använder dem kommer vi att tänka på dig. Möjligen alla samtidigt.

(Bild: Getty Images)



Se Även: