Verklig anledning till att Christopher Biggins togs bort från Celebrity Big Brother -huset LEAKED

Tv-Nyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Mer information kring Christopher Biggins & apos; borttagning från Celebrity Big Brother -huset har läckt ut.



När nyheter kom igår om hans chockavgång, fick vi veta att stjärnan påstås ha gjort ett sjukt skämt om nazistiska koncentrationsläger.



Nu rapporterar The Sun Online att han också gjorde en kränkande kommentar om människor med aids.



Producenterna påstås ha beslutat att säga upp sitt kontrakt efter de störande kommentarerna, medan Channel 5 väljer att inte sända det som sades.

matt baker kym marsh

Producenterna ska ha bestämt sig för att säga upp sitt kontrakt efter ett quip om nazistiska koncentrationsläger och aids (Bild: Kanal 5)

Biggins gjorde den antisemitiska kommentaren i fråga under en pratstund med den judiska huskamraten Katie Waissel, som lämnades i te efteråt, enligt Daily Star.



Även om en talesman ännu inte har bekräftat exakt vad som sägs, har vi informerats om att stjärnan orsakat 'utbrett brott'.

Även om en talesman för C5 ännu inte har satt rekordet, har vi informerats om att Biggins tappat sin plats i huset för att ha lämnat kommentarer som orsakade & apos; utbredd kränkning & apos; (Bild: Kanal 5)



'Sedan han kom in i Big Brother har han gjort ett antal kommentarer som kan orsaka stora anstötningar för hemmafruar och publiken', sa en talesperson för CBB till NEWSAM Online.

juventus bortaträkt 2015 16

”Big Brother tolererar inte kränkande språk som kan orsaka utbrott. Christopher Biggins har lämnat huset.

Celebrity Big Brother - dag 9 Chloe and Bear på Celebrity Big Brother Visa galleri

Trots rykten som virvlar runt om den brittiska stjärnan är fans av serien upprörda över att han har tagits bort från huset medan Stephen Bear och Aubrey O & apos; Day får stanna.

Efter att ha hört att komedi -legenden hade sparkats igång serien för tidigt i kväll, var CBB -älskare snabba med att ta Twitter för att märka beslutet 'äckligt'.

Björn

CBB -fans är arga över att Biggins togs bort medan Stephen Bear får stanna (Bild: Kanal 5)

En skrev: 'Så Biggins blir chucked ur # CBB -huset för att vara kränkande men Bear, som skadade egendom och kan skada någon är fortfarande kvar?

En annan skrev sedan: 'Det här måste vara den galnaste #cbb någonsin, hur kan de motivera att hålla björn, Aubrey och marnie in och kasta biggins, inte titta längre.'

som är paris jacksons far

Kort därefter twittrade en annan tittare: '@bbuk Bryr dig inte om vad biggins sa, lämnade den galna björnen in och Aubrey spitter visar att programmet har haft sin dag #cbb.'

Ögonblick senare tillade ett annat fan: 'Biggins blir utsparkad men björnen stannar !!!! Motbjudande #cbbuk. '

euro 2016 dragsimulator
Christopher Biggins

Har Biggins förstört hans karriär? (Bild: Kanal 5)

Kommer tittarna att ändra åsikt om dessa rapporter visar sig vara sanna?

Läs mer

Biggins och hans CBB -undergång
Polisen borde fråga Biggins om tjat Den verkliga anledningen till att Biggins fick kängan Biggins skyller på aids på bisexuella Biggins får inte £ 150 000 CBB -avgift

*Celebrity Big Brother finns på kanal 5 ikväll kl 21

Se Även: