Kym Marsh ersätter Matt Baker på The One Show i ny spelning efter att ha lämnat Corrie

Tv-Nyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Kym Marsh har landat en ny spelning med The One Show.



Den tidigare Coronation Street -stjärnan, som slutade med ITV -tvålen förra året, kommer att kliva in för att vara värd för ett avsnitt av den populära serien under de närmaste veckorna.



Michelle Connor-skådespelerskan kommer att byta kullerstenar mot den gröna soffan när hon är värd tillsammans med Alex Jones den 20 mars.



Detta kommer efter att Matt Baker emotionellt bekräftat live on air att han slutade The One Show efter nio år i slutet av förra året.

Michelle meddelade också några mer spännande nyheter - hon kommer att spela i 9 To 5 The Musical senare i år.

liten mix leigh anne

Kym Marsh kommer att vara värd för The One Show (Bild: Brett D. Cove / SplashNews.com)



Matt Baker lämnar The One Show efter nio år

Hon skrev i henne ok! kolumn: 'Jag har två stora tillkännagivanden för er alla! Jag kan uteslutande avslöja att jag går med i rollen av 9 To 5 The Musical senare i år, i rollen som Louise Redknapp - Violet Newstead.



”Jag besökte Amber Davies i förra året och älskade absolut serien - den har en fantastisk energi och handlar om att ge kvinnor makt, vilket är ett väldigt viktigt budskap att skicka ut.

'Jag är också värd för The One Show med Alex Jones den 20 mars. Jag har alltid tyckt om att göra live -tv - låt oss hoppas att jag inte gör ett misstag. '

Matt Baker slutade The One Show efter nio år

Matt tackade tittarna i ett känslomässigt farväl

Matt meddelade den sorgliga nyheten att han skulle lämna The One -showen i december förra året.

paul walker och däck gibson

Känslomässig Matt sa: 'Jag skulle vilja ta tillfället i akt och säga att jag vid den här tiden på året gillar att stanna, ta ställning, reflektera.

'The One Show har varit en stor del av mitt liv i nästan ett decennium nu och jag har älskat varje sekund av att vara en del av det, men jag kommer att lämna den här gröna soffan under våren.

'Det är dags att ge någon annan möjlighet att se hur storhjärtad och generös du, våra One Show-tittare, verkligen är.'

Matt har älskat att presentera med Alex (Bild: Instagram/alexjonesthomson)

I ett ytterligare uttalande bekräftade Matt att han skulle fortsätta arbeta med Countryfile och BBC Sport.

sheridan smith damien smith

Han avslöjade att han slutade visa för att spendera mer tid med sin familj och lägga sina barn i sängen.

Uttalandet lyder: ”Det har varit lysande att visa upp den eklektiska blandningen av Storbritannien, träffa otroliga människor på vägen och bevittna så många liv förändrats med den årliga Rickshaw Challenge for Children in Need.

'Jag vill tacka alla som jag har jobbat med under åren och särskilt dig som tittare för att du har visat mig så mycket stöd under min tid i den gröna soffan.

'Jag fortsätter med Countryfile och BBC Sport och är glada över andra möjligheter som kommer, men framför allt ser jag fram emot att äta middag med min familj och kunna lägga mina barn i sängen.

*The One Show sänder veckodagar på BBC One kl. 19.00

Se Även: