Rösten: Sheridan Smiths bror skämmer ut stjärnan genom att förklara att hon är förälskad i Ricky Wilson i audition

Tv-Nyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Sheridan Smith var generad efter att hennes äldre bror torkade hennes hemliga kärlek till Ricky Wilson på nationell tv.



Damian Dalton Smith provspelar för The Voice ikväll och efter att ha uppträtt för tränarna berättar Kaiser Chief -sångaren att hans lillasyster älskar honom.



39-åringen sa: 'Jag är väldigt stolt över att säga att min syster är Sheridan Smith. Innan Ricky Wilson ens öppnade munnen sa jag: 'Ricky, min syster älskar dig förresten'. Han blev ljusröd och sa, & apos; Erm, är hon här? Över till will.i.am ... & apos ;. '



Damian Dalton-Smith och Sheridan Smith

Sheridans bror Damian Dalton-Smith försöker få tränarna att vända (Bild: BBC / Getty)

spara vår sommarrecension

Han tillade: 'Hon är en mycket stolt syster, hon är över månen. Men när jag berättade för henne vad jag hade berättat för Ricky, skrek hon i telefonen, & herregud! Vad pinsamt! & Apos ;. '

Damian, som är egenföretagare och målare, är sångare i ett band som heter The Torn och en av deras låtar användes till och med på Jamie Olivers Food Tube Channel.



daniel phillips leslie phillips

Han framför Johnny Cash & apos; s Folsom Prison Blues i hopp om att få tränarna att vända.

Damian är naturligtvis inte den enda sångaren i familjen - hans syster spelade in berömda några av Cilla Black största hits när hon spelade Liverpudlian -stjärnan i en tv -bio och hon har gått med i hans band, The Torn, på scenen.



Han sa: 'När jag är med bandet och Sheridan har ledigt kommer hon att stå upp på scenen och sjunga med mig. Hon gör Dolly Partons Nine To Five eftersom mamma och pappa är en country och västerländsk duo, The Daltons. Vi är alla i det tillsammans.

Sheridan Smith som Cilla Black

Sheridan Smith som Cilla Black (Bild: ITV)

var lady colin campbell en man

Sheridan Smith GRÅNADE för att hon var sen att samla sitt National Television Award

'Vi gjorde en festival förra året där mamma och pappa spelade, mitt band rubrik, Blue och Peter Andre var där, Sheridan reste sig också - det var en familjeaffär.

När vi växte upp skulle vi gå upp och ner på landet med mamma och pappa och sitta bakom scenen med en kopp Coca-Cola och ett paket chips. Under hela vår barndom skulle vi underhålla resten av familjen.

Damian sa att han inte hade några problem med att bli känd som Sheridans bror: 'Jag kommer alltid att få Damian, Sheridan Smiths bror', eftersom det är hon som gjorde det först. Men jag är så stolt över henne och hon är så stolt över mig att det inte spelar någon roll. Om det är en fördel, så får det vara så. Det är bra, varför skulle du slå det? '

Se Damians audition på The Voice, ikväll 19.15 på BBC One.

brody stevens baksmälla

Så här? Visste du att vi har en dedikerad TV- och filmsida på Facebook?

The Voice: 14 februari Sheena McHugh Visa galleri

Se Även: