Justin Bieber kysser en tjej som inte är Selena Gomez (cue dramatisk musik)

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

VAD ÄR JUSTIN UPP TILL !?(Bild: Splash)



Selena Gomez kan ha berättat för Ryan Seacrest att kyssa pojkvännen Justin Bieber på ett basketmatch förmodligen var det mest förnedrande som någonsin hänt mig men hur kommer hon att känna om dessa bilder av Bieber som kysser EN annan kvinna !?



Förmodligen ganska okej, faktiskt.



Varför?

som vann kändis x factor

Händer där vi kan se & Bosber ... (Bild: Splash)

Hårsexperter kommer att kunna verifiera att denna brunett INTE är Selena ... (Bild: Splash)



Ingen idé att le, vi upprepar DETTA ÄR INTE SELENA ... (Bild: Splash)

Det är dags att stänga av den dramatiska musiken - Justin är fortfarande värd att svälla eller två och bara kyssa ansiktet på en modell för sin nya video- Pojkvän i Los Angeles. Där han spelar 'Pojkvännen' som kysser en 'flickvän' i Los Angeles.



bästa julkorgen 2018

Nej, hon är en skådespelerska som har fått betalt för att kyssa JB i sin senaste video för Boyfriend (tuff spelning) (Bild: Splash)

chris dawson (affärsman)

Selena - som det verkar inte behöva få panik (phew) pratade med Ryan Seacrest i sitt radioprogram om det där PDA som fick henne att rodna nedan:

Selena säger att den här PDA skämde ut henne, det är rodnaden som gav bort den ... (Bild: Splash)

Hon sa (medan det kanske rodnar, det är svårt att säga via radio): 'Herregud, det var förmodligen det mest förnedrande som någonsin har hänt mig, förmodligen.'

Hon fortsatte med att förklara att hon hade 'munnen öppen' medan hon tittade på skärmen. (Du trodde att hon menade när du kysste Justin då, visste du inte? Tvätta dina smutsiga sinnen med tvål direkt.)

Ser inte ut som att modellen som kysser Justin i sin senaste video tycker att det är så pinsamt, skulle du !?

Se Även: