Bästa julmathämmare och alkoholpresenter för 2018

Julklappar

Ditt Horoskop För Imorgon

Julklappar

Matrelaterade presenter är större än någonsin, så här är vad du ska köpa(Bild: Getty)



Denna artikel innehåller affiliate -länkar, vi kan få en provision på eventuell försäljning vi genererar från den. Läs mer



Om vägen till någons hjärta går genom magen, är en mat- eller drycklig julklapp en bra idé under julen.



Men med varje återförsäljare under solen som visar upp sina festliga varor kan det vara svårt att hitta en present till dina matälskande vänner och familj som verkligen sticker ut.

Så vi har plockat några av de bästa julklappsidéerna för dina matbesatta nära och kära, allt från okonventionella gåvor och vackra köksaccessoarer till gourmetmat för dem som gillar de finaste sakerna i livet, och naturligtvis massor av unika alkoholerbjudanden.

Lyckligtvis kommer de flesta av våra förslag inte att bryta banken heller, eftersom våra matgåvor är för alla, med ingenting över £ 125, och de flesta förslag under £ 40.



Men om du är här för en stor rabatt - har du tur - eftersom vi har en exklusiv kod från Blommande gåvor det får dig 15% rabatt på alla julklappar.

Från och med idag anger du bara rabattkoden SPEGEL15 vid kassan, som fungerar på alla problem och löper ut den 24 december, vilket innebär att du fortfarande har gott om tid att göra dina fynd.



Bästa mathämmare och alkoholgåvor

1. The Savory Gift Box, £ 22,94

Få £ 4 rabatt på priset med koden NEWSAM15, vilket gör det £ 22,94 istället för £ 26,99

England vs Bulgarien TV

Alla hämmare behöver inte fyllas med choklad, kex och kakor vid julen, och några av oss föredrar mycket saltartiklar istället för sött.

Vi upptäckte denna härliga salta presentförpackning full av härdade korvar, ost, oliver, söta chilikakor och ost- och paprikakryddiga kex som säkert kommer att glädja alla på juldagen. Plus, eftersom det är från Blossoming Gifts kan du för närvarande få 15% rabatt!

Få det från Blossoming Gifts från £ 22,94

2. Presenter för världens kaffe, 25 £

Vi slår vad om att kaffeälskare aldrig har sett detta förut

Kaffekvinnor kan lära sig ännu mer om sin favoritdrink och få en smak av sina favoritsmak med en rad olika sorter från Indien, Sydamerika, Afrika, Karibien och till och med en blandning från Brasilien och Indonesien.

Allt från mörka stekar till ljusa stekar, från de rika och chokladiga till det söta och fruktiga. Dessutom kommer den i väldigt snygga förpackningar.

Få det från Whittards för £ 25.

3. Frida Kahlo & Salvador Dalí äggkoppar, £ 20

Njut av din frukost i sällskap med Frida Kahlo och Salvador Dalí

Inte för att vi faktiskt skulle använda dessa som äggkoppar (de är alldeles för vackra för att rinnande äggula ska rinna ner på dem), men det skulle vara bra att låtsas för våra gäster att vi njöt av våra lördagsägg tillsammans med procelain Kahlo och Dalí .

De är väldigt dyra, men från Tate får de oss att tro att vi gör vår insats för Storbritanniens fria museer när vi klickar & lägg i påsen & ...

Få det från Tate Modern webbplats för £ 20.

4. Anthropologie Milton Bakeware Pie Dish, £ 36

Vi vill ha en för oss själva

Det är alltid trevligt att unna någon något de förmodligen aldrig köper själva, och en snygg pajrätt är ett utmärkt exempel på det.

Kära kockar kommer att bli glada över att se denna vackra maträtt som är nästan för fin att lägga en paj i. Nästan ...

Få det från John Lewis för £ 36 eller bläddra igenom alla Anthropologie andra vackra kökserbjudanden.

5. Trio med balsamvinäger, £ 12,95

Balsamvinäger är alltid en vinst

I stället för ännu en låda choklad, unna dina nära och kära ett urval av vackra balsamvinäger istället, som de kan fortsätta njuta av året runt, snarare än bara december.

Medan nr 1 är syrlig - perfekt för salladsdressingar, nej. 2 är fyllig, vilket gör den perfekt för såser och marinader. Samtidigt är nr 3 rik och fruktig och därför god med parmesan eller glass.

Få det från Carluccio kostar 12,95 £.

6. Superfin stöt och mortel, 21 £

Vi älskar utseendet på det här

Oavsett om de faktiskt gör sin egen pesto eller bara vill ha riktigt snygga köksredskap till dina hyllor, är detta ett mycket skräddarsytt nummer som kommer att glädja alla, från Instagrammer till den ivriga kocken.

Förutom en stöt och murbruk verkar det finnas ett helt sortiment av köksaccessoarer gjorda av samma vackra rosa Himalaya -salt, som skärbrädor, skålar och till och med enorma faktiska block av själva saltet. Sinnessjuk.

Få det från Inte på The High Street för £ 21

7. Våffelmaskin, 45 £

Skapa din egen frukost i amerikansk stil

Pannkaka och våffeldjur kan laga sin egen härliga frukost (eller puddingar!) I denna borstad silverpryla, som har mycket imponerande betyg.

Från våfflor med jordgubbar och choklad till hälsosamma hemlagade butternut 'squaffles', bli uppfinningsrik i köket med drömmarnas kulinariska tillbehör.

Få det från AO för 45 £

8. Snygg Beko -mixer, £ 199

Känner du en ivrig kock eller någon som vill börja? Unna dina mycket lyckliga nära och kära detta

Även om december enbart är en tid för att njuta, kom januari, kommer vi att längta efter alla de friska smoothies, sallader, soppor och proteinshakes igen.

Vi är inte säkra på hur, men tydligen förhindrar denna Beko -gadget oxidation i mixern, vilket innebär att din smoothie inte missfärgas, och dina smoothies innehåller tydligen 40% mer vitamin C. Magiskt.

vad betyder 88 andligt

Få det från AO.com för £ 199

Läs mer

Jul 2020 presentguider
Presenter till honom Presenter till henne Presenter till barn Presenter under £ 50

Bästa maten hämmar

1. John Lewis & Partners Överträdelseshämmare, £ 100

Du får mycket i det här (Bild: John Lewis)

Det perfekta tillskottet till din juldag, detta inkluderar några flaskor vino och lite lyxigt kaffe, samt massor av fina salta mellanmål att ta med. Plus alla viktiga kex.

Från saltad karamelldoppsås och lavendelmörbröd till Nigella och tre fröhavskakor, det finns lite för alla i detta.

Få det från John Lewis för 100 pund

2. Utsökt urval av presentförpackningar, 25 £

Ett bra prisvärt alternativ

För vissa presentgivare är hampers en bra gåva för de människor som de kämpar för att köpa för, så de vill verkligen inte spendera hundratals pund.

För det säljer M&S den mycket praktiska & apos; tuck box & apos; hamper, som innehåller en rad olika mellanmål, från fläskknäcke, till mörk choklad, till kex, plus en blek ale och en IPA för gott mått.

Få det från Marks and Spencer för £ 25

3. Aldi Christmas Feast -korg, 79,99 £

Aldi har nyligen gått med i julklappsspelet

Om du är ute efter det bästa erbjudandet som inte snårar på stil, finns det ingen bättre plats än Aldi, som snabbt blir mycket kända för sina otroliga Fortnum- och Mason-esque-erbjudanden.

Kanske är vår favorit i lotten julfesten, som innehåller 18 olika julfavoriter som Florentiner, Prosecco-smaksatt honungskaka och handbakade kex. Och för en gångs skull kan du faktiskt beställa dem online.

Få det från Aldi för £ 79,99

4. Fortnum och Mason The Grosvenor Hamper, £ 125

Det finns ingen bättre än Fortnum och Mason - men det kostar

När det gäller hämmare finns det en återförsäljare som för alltid kommer att hålla kronan, och det är den suveräna Londonbutiken Fortnum och Mason.

Förutom den ikoniska hindringen i sig får du också en rad klassiska brittiska erbjudanden, inklusive läckra choklad, kex och mandlar till uppfriskande vin, te och kaffe.

Få det från Fortnum och Mason för £ 125

5. Virginia Hayward Pink gin and treats hamper, £ 34,99

Det är på den dyra sidan - men väldigt fotogen

Alla älskar en gin just nu, så eftersom det är jul, stärker det ännu mer med denna läckra uppsättning full av massor av rosa godis.

För dem med en söt tand är detta den perfekta sockerfyllda kupongen att sitta ner och unna sig att komma julafton.

gary lucy flickvän natasha grey

Få det från Virginia Hayward för £ 34,99

Bästa alkoholhaltiga presentidéer

1. Jordgubbs- och balsamico -gin, 29,95 £

Perfekt för den speciella festliga G&T

Om du på något sätt har gömt dig under en sten de senaste åren och inte visste, älskar britterna gin just nu. Men med så många att välja mellan, hur ska du veta att du bara delar ut det bästa av det bästa?

Denna otroliga Strawberry and Balsamico gin från That Boutique-y Gin Company är en av de mest spännande gins som finns just nu, gjord med de allra bästa balsamvinäger som pengar kan köpa. Det är fantastiskt i sig, blandat i cocktails (vi rekommenderar en Aphrodite's Rickey) - eller prova med tonic, Champagne eller torr Prosecco.

Få det från Amazon för £ 29,95

2. Mexikansk presentförpackning, £ 25

Tequila, kaktusar och en stor för gram

Vi älskar alla en kaktus, men om du ville ge dina nära och kära något lite mer än en växt, har vi upptäckt en otrolig alkoholhaltig presentuppsättning som nästan är för bra att dricka ur.

Välj mellan Cactus Stemmed margaritaglas, kaktusstammade tequilaglasögon eller rödkantade margaritaglas, alla tillsammans med en lysande Cactus Salt Mix, för den ultimata mexikanska - eller Instagrammable - presentuppsättningen.

Få det från Inte på The High Street för £ 25

Ableforths badkar Gin, £ 25

Den säljs för närvarande på Morrisons för £ 25

Kombinerar exotiska växter som enbär, koriander, kanel, kardemumma, kryddnejlika och det allra finaste apelsinskalet för att leverera en unik och allvarligt imponerande tippel.

Förutom dess unika smak är flaskan också ganska spännande, och nu har du sett den, du kommer på något sätt att upptäcka den bakom baren i alla coola klubbar.

Få det från Morrisons för £ 25 (vanligtvis £ 35)

4. BeerBods ölabonnemang, £ 36

Ölälskare kommer att bli mycket imponerade av dina hantverksölval

Fans av hantverksöl kommer utan tvekan att uppskatta en enorm leverans av några av de mest hantverkare som finns just nu, tack vare en 12, 24 eller 48 veckors prenumeration på sin favoritdryck.

Medan de alla anländer tillsammans är tanken att njuta av en per vecka och gradvis lära känna din egen gom, samt vilka oberoende bryggerier du föredrar mest.

Få det från BeerBods för £ 36

4. enhörning tårar gin, £ 19,99

Skaka den för att väcka den och se den glittra

Om du trodde att du hade sett allt när det gäller innovativa gins, cue the unicorn tear gin, som kombinerar alla våra favorittrender i minuten.

Holografisk, mousserande gin med unicorn -tema som smakar precis som jul, med smaker av värmande torkad frukt, drizzled med kanel, kryddnejlika, socker och treacle.

Få det från Firebox för £ 19,99

Läs mer

jenson button flickvän louise
Jul 2018
Bästa sånger Toppskämt Bästa filmerna Spåra tomten över himlen

5. Haig Clubman Single Grain whisky, £ 16

Vi älskar flaskan på det här (Bild: Haig Club)

När det gäller flaskor med whisky som inte kostar världen, är de vackert utformade Haig Club -flaskorna alltid ett bra skrik.

Skapad i samarbete med David Beckham, när whiskyn är full, gör flaskan i sig en fin prydnad eller vas tack vare sin djupblå nyans.

Få det från Morrisons för £ 16

Denna artikel innehåller affiliate -länkar, vilket innebär att vi kan få en provision på försäljning av produkter eller tjänster vi skriver om. Denna artikel skrevs helt oberoende, se mer information här.

Se Även: