Harry Styles beslutsamhet att skydda den 'snälla, söta' exflickvännen Caroline Flack

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

När nyheterna om Caroline Flacks tragiska självmord kom förra månaden, hyllade ex-pojkvännen Harry Styles en gripande hyllning till kvinnan som beskrivs som hans & # 39; första stora relation & apos ;.



I stället för att ge ett uttalande bar Harry ett enda svart band till BRIT Awards som ett tecken på sorg för kvinnan han dejtade när One Direction precis började 2011.



jordan värd ny pojkvän

Då hade sångaren varit förälskad i Xtra Factor -presentatören i flera månader och visade sig vara ren om sina känslor på en X Factor -fest på W Hotel i London i oktober.



Beskriver Caroline som & apos; underbara & apos;, Harry visade tydligen sin hängivenhet med flirtiga texter och meddelanden på Twitter.

Caroline Flack och Harry Styles träffade det på The X Factor (Bild: Twitter/Harry Styles/Xposure)

I augusti 2011 berättade han för den officiella X Factor -webbplatsen: Om Caroline Flack läser detta, säg 'Hej' från mig. Hon är vacker!



Han fick till och med sin kompis Tim Dean - en producent på Xtra Factor - att skicka tweets till Caroline i september för att övertala henne att träffa honom.

Och efter att äntligen ha kommit ihop tog Harry sött till sociala medier för att rusa: 'Ibland händer saker och du får plötsligt en helt ny syn på livet.'



Saker blev snabbt allvarliga, med Caroline närma sig Harrys mamma Anne Twist, medan han enligt uppgift träffade hela Carolines familj som & apos; fullt godkänt & apos; av deras förhållande.

Harry Styles mindes Caroline Flack med ett svart band av sorg (Bild: Dave J Hogan/Getty Images)

Xtra Factor -värden Caroline skämtade regelbundet med Harry på showen

Xtra Factor -programledaren Caroline tjatade regelbundet med Harry och One Direction -pojkarna på serien

Carolines tvillingsyster Jody sågs till och med släppa Harry på King's Cross -stationen när han gick för att göra en spelning i Sheffield.

Och när Caroline uppenbarligen svalnade saker strax före jul, sägs Harry ha blivit förstörd.

Han älskar att umgås med henne - han har fallit hårt för henne. Han hade förtjust henne i månader innan de träffades och nu har han blivit en riktig romantiker, säger en av hans kamrater till tidningen Now.

Hon är hans första stora relation.

Caroline sågs upprörd efter att ha lämnat Harry för sin turné

Caroline sågs upprörd efter att ha lämnat Harry för sin turné

Paret återförenades i januari 2012, men Caroline, då 32, trollades skoningslöst av One Direction -fans för att ha träffat Harry, då 17.

En rasande Harry försvarade sin flickvän mot hatarna och skakade på Twitter: Folk borde tänka mer innan de twittrar saker. Förklara aldrig, klaga aldrig.

Och när Caroline fick dödshot, avslöjade hon hur Harry sa till henne: Lyssna inte på Twitter.

Hon tillade: Han blev den mogna då.

Caroline försvarade sig mot vidriga troll

Caroline försvarade sig mot vidriga troll

Harry sa att de var riktigt lyckliga tillsammans, och en frustrerad Caroline sa till tidningen Now att hon vägrade låta trollen komma till henne.

Jag tänker hela tiden: ”Vad har jag gjort för fel? Men jag har inte gjort något fel, säger hon till tidningen Now.

”Det som är svårt för mig att få huvudet runt är att folk säger att det är äckligt. Jag tror inte att det är. Om två människor gillar varandra och fortsätter, varför hittar någon annan det negativa?

Deras tre månader långa fling tog slut genom ömsesidig överenskommelse veckor senare inför hans One Direction första turné i staterna.

Harrys mamma Anne var ett stort fan av Carolines

Harrys mamma Anne var ett stort fan av Carolines (Bild: @annetwist/Instagram)

vinnare av premiumobligationer december 2013

Då berättade en källa för The NEWSAM: Harry är realistisk om det hela.

Han åker till Amerika om ett par dagar och han vill kunna engagera sig fullt ut för att göra bandet till en framgång i USA.

De kommer tillbaka för britterna, men sammantaget kommer de att vara borta i två månader.

Källan tillade: Caroline anförtror till kompisar om splittringen och bekräftar att det är över. Hon är upprörd, men de har det fortfarande bra.

Och när Directioners återigen hoppade på vagnen och hävdade att Harry hade dragit ut kontakten, försvarade han TV -stjärnan i ett ridderligt inlägg.

När One Direction tog fart såg Harry till att skydda Caroline

'Vänligen vet att jag inte dumpade & apos; Caroline. Detta var ett ömsesidigt beslut, ”rasade han och tillade ömt:” Hon är en av de snällaste, sötaste människorna jag känner. Vänligen respektera det. '

Caroline gick bort en dag efter att ha fått veta att hon skulle tvingas stå inför rättegång för att ha angripit pojkvännen Lewis Burton i en sen kväll.

Carolines förstörda familj släppte dock ett av hennes opublicerade Instagram -meddelanden där hon insisterade på att händelsen hade varit en olycka.

liverpool vs atletico channel

'Jag har alltid tagit ansvar för det som hände den natten. Även på natten. Men sanningen är ... Det var en olycka, 'skrev Caroline.

Caroline dejtade Lewis Burton före hennes död (Bild: Instagram)

'Jag har haft någon form av känslomässigt sammanbrott under mycket lång tid.

'Men jag är INTE en våldsutövare. Vi hade ett bråk och en olycka inträffade. En olycka.'

Och Harrys mamma Anne la ut en känslomässig hyllning till Caroline och delade en dikt om ensamhet med den gripande bildtexten: 'May you have found your peace @carolineflack.'

* Samaritans (116 123) driver en 24-timmars service tillgänglig alla dagar på året. Om du föredrar att skriva ner hur du mår, eller om du är orolig för att bli hörd i telefonen, kan du skicka e -post till Samaritans på jo@samaritans.org

Se Även: