Steve-O och Kat Von D har 'SPLIT upp igen efter att ha kommit ihop igen'

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Kat Von D med Steve-O har splittrats(Bild: Om)



charlie dimmock viktökning

Steve-O och Kat Von D har enligt uppgift splittrats.



Paret blev offentligt med sin romantik i december förra året - fem månader efter att Jackass -stjärnan splittrades från den tidigare X Factor -sångaren Stacey Solomon.



Men det verkar som att saker inte var tänkta vara och en källa nära det tidigare paret har bekräftat för Entertainment Tonight att de har gått skilda vägar.

Läs mer:

victoria beckham näsjobb



Steve-O och Kat Von D dejting

Paret träffades igen förra året (Bild: Instagram @officiallysteveo)



Kat Von D med Steve-O daterade sig 2007 (Bild: Rex/shutterstock)

vad gör rupert grint nu

Den berömda duon, som har tagit bort bilder av varandra på sina Instagram -konton, flaxade ofta sin romantik på sociala medier med Steve som bekräftade att de dejtade genom att lägga ut en söt snap.

Med bildtexten skrev han: 'Hur kan jag ha så tur? @thekatvond (sic) '

Efter att ha lagt ut ytterligare ett foto av paret på sitt eget konto, berättade Kat, 34: 'Tack, @officiallysteveo, för att du bryter trollformeln. (sic)'

Den amerikanska stjärnan Steve, 41, träffade tidigare den brittiska skönheten Stacey efter att de träffades i tv -programmet The Jump. De splittrades i juli efter sex månaders dejting.

Steve och Kat, som anslöt sig 2007, var oskiljaktiga efter att ha träffat varandra igen, och båda skrev söta meddelanden fram och tillbaka på webbplatsen för bilddelning.

Ett av Katas inlägg lyder: 'Att dö vid din sida, väl nöjet, privilegiet är mitt. @officiallysteveo (sic) '

Steve, vars riktiga namn är Stephen Gilchrist Glover, tjatade ofta om parets förhållande.

brittiska tidningens politiska spektrum

Han skrev: 'Jag vet att det är galet att jag blev en ren och nykter, hybridkörande, djurräddande veganer som är sugen på att meditera, men jag är glad att jag gjorde det.

'Jag är ännu gladare över att jag får spendera så mycket tid med en chockerande vacker och fantastiskt begåvad kvinna som är alla dessa saker, ganska vild som jag och inte ger en jävla massa tänder jag verkligen har. @thekatvond (sic) '.

NEWSAM Celeb har kontaktat Kat och Steve: s representanter för kommentar.

Visa galleri

Se Även: