Piers Morgans rasande svar när Jeremy Clarkson slog honom i huvudet vid utmärkelser

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Inuti Jeremy Clarkson och Piers Morgans fejd



I 10 år var Piers Morgan och Jeremy Clarkson svurna fiender, som aldrig missade en möjlighet att kasta skugga på varandra.



Men det var inte bara skugga som kastades, med före detta Top Gear -värden Jeremy som en gång tippade ett glas vatten i Piers & apos; varv på Concords sista flygning 2003 mitt i en rad över bilder som den senare hade publicerat.



liverpool vs crystal palace tv

'Han satt i raden bakom mig, drönande om sin glans, så när vi började vår nedstigning till London och ett oundvikligt möte med den väntande banken av tv -kameror vände jag mig om och tömde ett glas vatten i hans gren, Sa Jeremy The Sunday Times under 2014.

& apos; Se, & apos; Jag sa till journalister när vi gick nerför flygplanets trappor, & idos är våt själv. & Apos;

Och mindre än 12 månader senare förstärkte fejden en växel när Jeremy marscherade över till tidningsredaktören Piers - som fyller 56 år idag - vid British Press Awards 2004 och slog honom tre gånger i huvudet.



Jeremy Clarkson och Piers Morgan vid GQ Man of the Year Awards 2017

Jeremy Clarkson och Piers Morgan vid GQ Man of the Year Awards 2017 (Bild: REX/Shutterstock)

Förklarar hur saker och ting eskalerade, i samma chatt stämplade tidigare journalisten Jeremy Piers som en 'fruktansvärt liten vessla & apos; och sa att han tog problem med en rad obehagliga historier & apos; och Piers tydliga förslag om att det 'var ett stort skratt. Ett skämt. Ingen skada. '



Han fortsatte: 'Min fru tyckte annorlunda. Och vid British Press utmärkelser gav honom en av hennes hårda stirrar från andra sidan rummet. & apos; Varför ser din jävla fru så på mig? & apos; dundrade han. Så jag slog honom. Och sedan slog jag honom igen. '

Piers hämnades inte och erkände att han fruktade att förlora sitt jobb, men hävdade istället att han dundrade tillbaka mot sin fiende: 'Är det allt du har?'

Piers berättade väktaren på den tiden: 'Jag tycker det är rättvist att säga att han var lite berusad. Han försökte då be om ursäkt, men tyvärr blev jag inte massivt förälskad av denna gest, med tanke på den ökande inflammationen i olika delar av min skalle-även om jag uppriktigt sagt har tagit värre slag från min treåriga son.

vad betyder 1122

Och medan Piers gick iväg med ett ärr på pannan orsakad av ringen Jeremy bar, blev hans rival värre och bröt fingret under sammandrabbningen.

'Han vann verkligen. Jag har skadat mitt finger och han mår bra, sa Jeremy morgonen efter.

Piers och Jeremy gjorde äntligen upp 2014

Piers och Jeremy gjorde äntligen upp 2014 (Bild: Twitter/PLANET FOTO)

'Det är helt sant vad du hörde. Detta är bara en i en lång rad av sammandrabbningar. Vi måste kyssa och sminka oss, tillade han.

Det skulle dröja ytterligare ett decennium innan de faktiskt kysste och gjorde upp över en fem timmars dricksession på en pub i Kensington, västra London, där Piers sa att de båda medgav att ingen av dem behövde energi för att fortsätta fejden.

Och efter Piers & apos; chockavgång från Good Morning Britain efter att han vägrade be om ursäkt för att han inte trodde ett ord & apos; av Meghan Markles Oprah-intervju sa han att hans engångsfiende textade honom för att erbjuda sitt stöd.

'& apos; Jag har helt enkelt inte energi för dig längre, & apos;' Jeremy sa vid deras fredsskapande dricksession, enligt Piers & apos; Daily Mail -kolumn.

143 ängelnummer betydelse

'& apos; Jag är faktiskt lättad', svarade jag, 'eftersom jag har slut på elaka epitet på det engelska språket för att distribuera om dig.'

'Det finns bara så många sätt jag kan kalla dig en tjock, värdelös ****.'

x-factor-tävlande 2011

Och när Piers dök upp i Who Wants to be a Millionaire förra året, skämtsam han och värden Jeremy om deras fraktfulla förflutna, med Piers medgav att han tvekade att använda sin & apos; fråga värden & apos; livlina.

Jeremy visade upp den permanenta skadan på fingret

Jeremy visade upp den permanenta skadan på fingret (Bild: ITV)

Han frågade: Jag kan tänka mig en miljon anledningar till varför jag inte ska lita på dig. Inklusive detta ärr på min panna. '

'Och det är ditt brutna finger ... från när han slog mig', tillade han medan Jeremy viftade med fingret efter kameran.

Jag kommer att säga orden jag aldrig trodde att jag skulle säga ... jag litar på dig. Jag tror dig. Åtminstone så här om jag har fel är det ditt fel. '

Se Även: