Där rollerna i Harry Potter är nu när Rupert Grint tillkännager sitt första barn

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Rupert Grint meddelade i veckan att han får sitt första barn(Bild: Getty Images)



Harry Potters Rupert Grint meddelade i veckan att han får sitt första barn nio år sedan succéfilmfranchisen som gjorde honom känd tog slut.



vilken tid är Oscars 2014

Den 31-årige skådespelaren, som spelade Ron Weasley, delade den spännande nyheten igår kväll om att han och hans partner Georgia Groome, 38, skaffar barn.



Ron är kanske mest känd för sin roll som en pojktrollkarl som hjälpte bästa vännen Harry att besegra den onde Lord Voldemort, och sedan den senaste Potter -filmen har han vunnit många skådespelarroller.

Rupert har medverkat i sex långfilmer, inklusive Cross of Honor, samt medverkat i flera teateruppsättningar som Mojo 2013 och It & apos; s Only A Play 2014.

Han spelade också en huvudroll i Sony Crackles dramakomedi Ryck mellan 2017 och 2018, som är baserad på Guy Richie -filmen med samma namn.



Ron är mest känd för sin roll som en trollkarl som hjälpte till att besegra den onde Lord Voldemort (Bild: Getty Images)



Och numera spelar Rupert Julian Pearce i Apple Tv+ -serien Servant - en thriller i psykologisk skräckserie.

Många av de andra Harry Potter -skådespelarna fortsatte med blomstrande skådespelarkarriärer efter att ha hängt upp sina trollstavar och lämnat Hogwarts - här är en liten påminnelse ...

Daniel Radcliffe

Daniel Radcliffe spelade Harry Potter i succéfilmerna (Bild: Getty Images)

Som 11-åring förändrades Daniels värld för alltid när han blev rollen som pojktrollen Harry Potter i skärmatiseringen av JK Rowlings värld av trollkarl och magi.

Efter att franchisen upphörde spelade Daniel Arthur Kipps i 2012 -thrillern The Woman In Black.

Han fortsatte sedan med att uppträda på Broadway som J. Pierrepont Finch i How To Succeed In Business Without Really Trying.

Daniel har medverkat i många filmer sedan han spelade Harry Potter som & apos; Guns Akimbo & apos; som släpptes förra året (Bild: WireImage)

Efter det vann han en roll som ung läkare i tv -serien A Young Doctor's Notebook.

nigel benn vs sakio bika

Mer nyligen spelade han in som Miles i actionkomediefilmen Guns Akimbo och medverkade i spänningsfilmen Escape from Pretoria, baserad på den verkliga fängelseflykten från tre unga politiska fångar från ett sydafrikanskt fängelse.

Han tillbringar sin tid utanför skärmen i sina hem i New York City och London. Radcliffe har dejtat Erin Darke sedan 2013 efter att han träffade henne på uppsättningen Kill Your Darlings.

Emma Watson

Emma Watson som Hermione Granger i Harry Potter and the Half Blood Prince

Efter att ha fått sitt stora genombrott med att spela Hermione Granger i Harry Potter har Emma visat att hon har många andra färdigheter än att agera.

Hon gick tillbaka till skolan efter att filmfranchisen slutade - tog examen i engelsk litteratur från Brown University.

Emma har också utsetts till UN Women Goodwill Ambassador, i en roll som har sett henne främja empowerment av unga kvinnor.

Hon har också blivit en av Burberry och Lancomes mest framstående modeller och medverkat i många catwalkshower runt om i världen.

Emma på & apos; Beauty And the Beast & apos; premiär i New York, USA (Bild: Getty Images)

Medan hon har varit upptagen med andra saker har Emma funnit tid att återgå till skådespeleri och har vunnit framträdande roller i flera produktioner.

genomsnittlig manlig midjestorlek uk

Hon dök upp i live -action Disney -anpassning av Beauty And The Beast 2017, som tjänade över 1,2 miljarder dollar i kassan.

I en av hennes nyare roller förra året spelade hon som Meg March i Greta Gerwigs Oscar-nominerade bearbetning av Little Women.

Ralph Fiennes

Ralp Fiennes spelade Harrys ärkefiende, Lord Voldemort (Bild: B4413 / Warner Bros. Pictures)

Skådespelaren Ralph Fiennes spelade Harrys ärkefiende Lord Voldemort, en mäktig trollkarl som alla som kände honom fruktade.

Innan filmerna var han redan fullbordad skådespelare, som medverkade i en rad hitfilmer inklusive Schindlers lista, The English Patient och The Constant Gardener.

Efter att ha lagt på sig kappan har han haft en ledande roll som M i James Bond -filmerna sedan 2012.

har mcdonald's öppet på julafton

Ralph i James Bond med Naomie Harris som spelar Moneypenny (Bild: © 2019 DANJAQ, LLC OCH MGM. ALLA RÄTTIGHETER FÖRBEHÅLLNA.)

På senare tid 2018 vann Fiennes hyllning för att ha skildrat professor Moriarty i komedifilmen Holmes & Watson.

Han har också varit upptagen utanför skärmen och gjorde sin regidebut 2102 med sin filmatisering av Shakespeares tragedi Coriolanus, där han också spelade huvudrollen.

Och förra året fick han Stanislavsky -priset för sitt arbete bakom kameran.

Robbie Coltrane

Harry Potter och Sorcerers sten baserad på Harry Potter -böckerna

Robbie Coltrane som halv människa, halv jätte, Hagrid (Bild: Splash)

Den skotskfödde Robbie Coltrane var också en framgångsrik skådespelare innan han tog på sig rollen som halvmänniska, halvt jätte, Hagrid.

Han spelade en detektiv i kriminaldramaserien Cracker och två James Bond -filmer, GoldenEye och The World is Not Enough, även om hans roll som Hagrid förmodligen var hans mest framträdande.

iain stirling och laura whitmore
Robbie Coltrane som Paul Finchley i National Treasure

Robbie som Paul Finchley i National Treasure (Bild: Kanal 4)

Efter att Potter slutade har han bara medverkat i några få filmer som röstroll i Great Expectations 2012 och Effie 2012 när han spelade läkare.

Hans frånvaro från skärmar kan delvis förklaras av att han tvingades ta fyra år från att agera 2012 på grund av ohälsa.

Läs mer

Showbiz -redaktörens val
Tårfyllda Kate säger att barn har & apos; förlorat pappa & apos; Jeff delar snap av lookalike Freddie Depp avslutade Amber -äktenskapet över en bajs Kate Garraway bekräftar GMB -återkomsten

En av hans mest framträdande roller var 2016 när han spelade en tv-komiker anklagad för att ha våldtagit en 15-åring i National Treasure, ett tv-drama i fyra delar på Channel 4.

Se Även: