Bästa iPhone SE -fodral och tillbehör

Iphone Se

Ditt Horoskop För Imorgon

Få ut det mesta av din nya iPhone SE



Denna artikel innehåller affiliate länkar, vi kan få en provision på eventuell försäljning vi genererar från den. Läs mer



Äpplen nyaste iPhone SE presenterades tidigare i veckan och från och med idag tar de flesta återförsäljare förbeställningar så att du kan säkra handenheten.



Goda nyheter för Apple -fans, den nyaste modellen är också ett av de billigare alternativen från Apple som vi har sett från de senaste lanseringarna - med kostnader från 419 £ vid köp i förväg.

Även om det är en nyare modell med en billigare prislapp, vill du fortfarande se till att din nya pryl är lika skyddad som alla andra enheter och lagom till lanseringen av telefoner finns det återförsäljare med skyddsutrustning och tillbehör som redan finns i lager.

Om du letar efter ett telefonfodral eller tillbehör som hjälper dig att få ut det mesta av din nya iPhone SE har vi beskrivit de bästa alternativen nedan.



Bästa iPhone SE -fodral och tillbehör

1. Olixar iPhone SE 2020 mjukt silikonfodral

Olixar iPhone SE 2020 mjukt silikonfodral

Om du letar efter en enkel och prisvärd lösning för att skydda din iPhone SE, är Olixar mjukt silikonfodral ett praktiskt och elegant alternativ.



christopher biggins neil sinclair

Den är tillverkad av hållbart material, ger långvarigt skydd mot olyckor, en halkfri beläggning som också ser till att den inte glider ur dina händer.

Den slimmade designen är snygg och betyder att du inte har den största delen av ett fodral att oroa dig för. Förhöjda kanter hjälper till att skydda skärmen mot stötar, repor eller smuts.

Pris: £ 9,99, mobilkul - köp här nu

2. Torras Diamonds Clear iPhone SE 2020 -fodral

Torras Diamonds Clear iPhone SE 2020 -fodral

Torras Diamond -genomskinligt fodral är ett utmärkt alternativ för att visa upp din telefons skönhet och samtidigt hålla den väl skyddad.

Till skillnad från många klara fall där ute, är det här tillverkat av ett tåligt TPU-material som har en icke-gulnande beläggning, vilket gör att ditt fodral håller sig kristallklart längre.

Med ett militärt skydd och upphöjda kanter på både framsidan och baksidan är telefonen helt skyddad om den tappas. Fodralet är också reptåligt, vilket är bra för varje dag slitage.

Pris: £ 11,99, Amazon - köp här nu

3. SpiderCase iPhone SE 2020 -fodral

SpiderCase iPhone SE 2020 -fodral

Tydliga fodral är ett populärt alternativ för att visa upp din nya pryl, Spider -fodralet är ett prisvärt alternativ som också kommer med extra skydd för din nya telefon.

Med exakta utskärningar för att få tillgång till alla tillgängliga portar behöver du inte fortsätta ta bort höljet för enkel användning - vilket alltid är användbart.

Den levereras med två skärmar i härdat glas, som med fodralets upphöjda kanter hjälper till att skydda skärmen, kameran och telefonen i allmänhet.

Pris: £ 10,99, Amazon - köp här nu

Fyra. Adonite V-grepp

Adonite V-grepp

jag är en kändis 2019 tid ikväll

V-Grip från Andonit är det idealiska tillbehöret för de kreativa typerna, det fungerar som en selfiepinne för fantastiska vinklar och kan också användas som ett alternativ till ett stativ.

Stativet är enkelt att justera för att stå i olika vinklar, det kan också förlängas upp till 500 mm. Det finns ett universellt kallskofäste på pinnen, som gör att du kan ansluta mikrofoner, belysning och annan utrustning.

Med en Bluetooth -slutare kan du ta bilder från upp till 10 meters avstånd, vilket är perfekt för pittoreska landskapsbilder.

Pris: £ 24,99, Amazon - köp här nu

5. Olixar Ultra-Thin iPhone SE 2020 Gelskal

Olixar Ultra-Thin iPhone SE 2020 Gelskal

Olixars Gel -fodral erbjuder en superenkel, men effektiv design. Tack vare den super smala passformen kommer den inte att lägga till någon extra massa i din telefon eller fickor.

Fodralet erbjuder hållbart skydd för under £ 10, vilket är något att tänka på om du är mer praktiskt än design.

Pris: £ 6,99, Mobile Fun - köp här nu

Läs mer

Bästa trädgårdsmöbler
Bästa gräsklippare för under £ 250 Bästa trädgårdssofforna Bästa trädgård solstolar Bästa trädgårdsmöbler

Läs mer

Bästa tekniska prylar
Smarta kökstillbehör Bästa Bluetooth -hörlurar Bästa billiga surfplattor Teknik för hemundervisning

6. Spigen Neo Hybrid

Spigen Neo Hybrid

Neo Hybrid har en modern design gjord med några ganska tunga material som erbjuder skydd och stil för din pryl.

hur mycket väger khloe kardashian

Den är tillverkad av TPU med stötfångare i polykarbonat för ökad hållbarhet, det finns också ett smart TPU -mönster inbäddat i designen som säkerställer grepp, men förhindrar dammbildning - ganska coolt, eller hur?

Åtkomstknapparna är gjorda av metall för enkel användning när du justerar volymen eller använder låsknappen.

Pris: £ 12,99, Amazon - köp här nu

balaclava man linje av plikt

7. Olixar iPhone SE 2020 plånboksfodral i läderstil

Olixar iPhone SE 2020 plånboksfodral i läderstil

Praktiska och skyddande tillbehör gjorda snygga. Om du är ute och går eller är på språng mycket, är detta fall smart och tjänar mer än en funktion.

Fodralet i läderplånbok fungerar också som ett bekvämt stativ, perfekt för FaceTime -chattar eller för att komma ikapp på tv. Två innerfickor ger dig tillräckligt med utrymme för de kort du behöver.

Du kan ladda trådlöst med det här fodralet, vilket är ett stort plus eftersom telefonen också är kompatibel.

Pris: £ 9,99, mobilkul - köp här nu

8. Mous Limitless 2.0

Mous Limitless 2.0

Limitless 2.0 från Mous är vad du vill investera i för att säkerställa skydd på högsta nivå.

Fodralet är tillverkat av högkvalitativa material, inklusive innovativ AirShock -teknik, som skyddar telefonen från alla vinklar och förhindrar skador från stötar.

Skyddande, snygg och superunikt, vad ska man inte älska?

Pris: £ 34,99, Mous - köp här nu

För att hålla din nya telefon regelbundet och bekvämt laddad hela dagen, kolla in de bästa trådlösa laddarna att köpa för 2020.

Se Även: