Sky TV lanserade just en fantastisk affär på Sky Cinema med 40% rabatt på populärt paket

Sky Television Ltd.

Ditt Horoskop För Imorgon

Det har blivit mycket billigare



Oavsett om du planerar att spendera jullovet med att se The Greatest Showman eller Die Hard, har Sky just lanserat en mycket imponerande affär på sitt bioerbjudande som får dig 40% rabatt.



Skär £ 8 av prislappen, Sky Cinema är för närvarande £ 10 per månad istället för de vanliga £ 18 i Sky's spontana rabatt efter Black Friday.



Med en ny premiär varje dag har Sky också uttalat att de också kommer att visa sin största samling julfilmer någonsin i år, med över 1000 filmer att välja mellan.

Det finns dock inget ord om när erbjudandet kommer att upphöra (Bild: AFP/Getty Images)

Det är värt att notera att genom att registrera dig för erbjudandet kommer du att vara bunden i 18 månader, och medan nuvarande Sky -kunder helt enkelt kan lägga affären till sitt befintliga paket, måste alla nya också betala för ett Sky -paket ovanpå . För närvarande diskonterad till £ 20 per månad (vanligtvis £ 25), kan det också finnas några ytterligare installationsavgifter.



För tillfället finns det inget ord om när erbjudandet kommer att upphöra, och affären har upptäckts på Sky -webbplatsen av Expressen .

Men Sky Cinema är inte den enda Sky -tjänsten som är föremål för rabatt just nu, med satellitföretaget som också sänker priser på tv och bredband också.



Nuvarande Sky -kunder kan lägga till det i sitt paket för £ 10 (Bild: Bloomberg via Getty Images)

Om du inte är sugen på att registrera dig för en period på hela 18 månader, gör TV nu bra buntar som fortfarande låter dig njuta av Sky Cinema -paket, men utan engagemang - och de är också ganska billiga för tillfället.

Till exempel på Now TV kan du få ett två månaders Sky Cinema -kort för priset av ett för bara £ 9,99 (värt £ 19,98), eller 12 månader för £ 55 (värt över £ 115).

Denna artikel innehåller affiliate -länkar, vilket innebär att vi kan få en provision på försäljning av produkter eller tjänster vi skriver om. Denna artikel skrevs helt oberoende, se mer information här.

Läs mer

Himmel
Kupongkoder Byta till Sky Q? Bästa sky erbjudanden Sky prisökning

Se Även: