Sky v Virgin Media Black Friday TV och bredbandsaffärer

Svart Fredag

Ditt Horoskop För Imorgon

Vi ställer de två mot varandra



Svart fredag helgen är här - och med det kommer stora prissänkningar på allt teknik - och det inkluderar tv och bredband.



Sådana som Himmel, Virgin Media, BT Sport och även Nu tv har alla presenterat Black Friday -erbjudanden för 2018: s försäljningsevenemang, och några av dem erbjuder upp till 50% rabatt.



Men med erbjudanden från alla de stora bredbandsnäten samt massor av bonustillägg och dolda uppläggningsavgifter kan det vara svårt att avgöra vilken av de två du ska gå med och vem som verkligen erbjuder det bästa erbjudandet.

Så vi har gjort det lite enklare genom att lägga båda deras erbjudanden sida vid sida för billigaste affären, bästa affären och alternativa tillägg och idéer som du kanske inte har tänkt på annars.

Billigaste affären

Både Virgin och Sky har en billig affär i ärmarna (Bild: Universal Images Group Editorial)



Både Sky och Virgin Media erbjuder ett grundpaket för Black Friday.

Den billigaste Sky -affären vi kunde hitta är Sky Broadband Unlimited, Talk och linjeuthyrning för £ 18 per månad i 18 månader (enstaka bredband satt upp £ 9,95) men det finns en stor fångst - det inkluderar inte TV!



Om du vill ha tillgång till en telefon, Sky Fiber Unlimited sätter dig tillbaka £ 25 i månaden i 18 månader, inklusive raduthyrning och Sky Talk, plus en engångskostnad på 9,95 pund.

katie pris föder barn

Alternativt kan du lägga till Sky Broadband Unlimited till alla Sky TV -paket för bara £ 18 per månad i 18 månader (plus en engångs -TV och bredband från 39,95 £).

Som för Virgin Media, du kan få deras VIVID 100 fiber bredband plus en telefonlinje för £ 25 per månad nu istället för £ 27 (men som inkluderar en startavgift på £ 25).

Bästa Sky vs Virgin Media -affär

Om du vill plaska ut ... finns det massor som frestar dig (Bild: Bloomberg)

Om du inte är ute efter det billigaste erbjudandet, utan bara vill ha mest för pengarna, är det utan tvekan det bästa erbjudandet just nu Virgin Media's The Ultimate Bundle.

För en dyr £ 75 i månaden , kan du få två V6 -lådor, med alla Sky Cinema- och Sky Sports -kanaler i HD, samt BT Sport Collection, plus en bonus 4K Ultra HD -kanal och ultrasnabb VIVID 350 bredband.

Inklusive 260 fantastiska kanaler totalt kommer samma uppsättning vanligtvis att kosta dig £ 89 per månad (för 12 -månadersavtalet), men 14 pund har minskats för Black Friday.

Bästa Sky Q -affär

Vi måste säga att vi förväntade oss några större rabatter än detta, men ändå - vi tar en extra femma i månaden varje dag!

Sky har ett paket med Sky Q Entertainment -paket för £ 40 (vanligtvis £ 45) som inkluderar supersnabbt 36 Mbps bredband, över 300 kanaler och Sky Q.

Det kanske bara är en femman, men allt lägger till (Bild: Getty)

Nackdelen? Du måste registrera dig för ett 18-månadersavtal.

Uppsidan? Du kommer att spara £ 90 under 18 månaders kursen, jämfört med om du inte hade registrerat dig under Black Friday.

Även om det inkluderar en avgift för Sky Q -konfigurationen, kan du få det lite billigare genom att välja det långsammare 11 Mbps bredbandet, vilket betyder att det sjunker till £ 33 per månad istället.

Bästa sportaffären

Vi såg ett BT Sport på Sky TV -paket för halva priset tack vare Black Friday, nu £ 6 per månad istället för £ 12, vilket innebär en besparing på £ 108 under 18 månader.

Halvpris sport (Bild: PA)

Inget kontrakt? Välj nu TV nu

Om du blir avskräckt av registreringsperioden på 18 månader (när allt kommer omkring, vem vet var vi kommer att vara om 18 månader), kan det vara värt att välja något med lite mindre engagemang, till exempel Now TV.

Du köper paketen i paket och kan köpa en eller sex månader. Vi har listat våra favorit Black Friday Now TV -erbjudanden nedan.

Denna artikel innehåller affiliate -länkar, vilket innebär att vi kan få en provision på försäljning av produkter eller tjänster vi skriver om. Denna artikel skrevs helt oberoende, se mer information här.

Läs mer

Black Friday 2019 - återförsäljare deltar
När är Black Friday? Amazon Argus Currys PC World

Se Även: