'Så mycket bättre!' TOWIE: s Chloe Sims lockar fans med sin dramatiska makeunder

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Chloe Sims såg en värld bort från sitt vanliga jag(Bild: Instagram)



Som en av damerna i TOWIE lämnar Chloe Sims vanligtvis inte huset utan oklanderlig smink och håret är perfekt utformat.



Men realitystjärnan hänförde fans med en otrolig smink -selfie på hennes Instagram - ser yngre ut än hennes 35 år. Hon bildade inlägget Me.



Fans flödade över henne med komplimanger och insisterade på att hennes fräscha utseende var en stor förbättring. En skrev: Ta inte på dig smink längre du behöver verkligen inte det alls.

En annan sa: Du behöver på allvar inte smink som du är.

En tillade: Chloe du ser helt fantastisk ut utan smink. Inte för att du inte ser vacker ut med det, men jag älskar den naturliga skönheten.#



Chloe Sims bjöd sina fans på en sminkfri selfie (Bild: Instagram)

Och en sa: Så mycket bättre.



Detta kommer efter att Chloe utlöste rykten om att hennes vänskap med Pete Wicks hade blivit något mer - med paret som tillbringade jul tillsammans.

På bilder från julspecialen såg Pete och Chloe mysiga ut när de var omgivna av olika julgranar - efter att de löste sina olikheter i en gråtigt TOWIE -avsnitt i november.

hur man stoppar hösnuva omedelbart

Chloe är känd för sin kärlek till smink (Bild: ITVBe)

Paret såg djupt i samtal när Pete tog en öl - och även om han kramades av Dan Edgar verkade han bara ha ögon för Chloe som var klädd i en festlig röd pälsjacka.

Och, enligt insider som pratade med The Sun, finns en liten kärleksmatchning gjord i verkligheten TV -himlen på korten - mycket till Megans ilska.

De sa: Showens fans såg att Megan blev upprörd över sitt mysiga förhållande och det fick henne att se osäker ut - men det här visar bara att hon hade rätt hela tiden.

Se Även: