Om du funderar på att byta till Sky Q finns det en viktig fångst du bör veta om

Sky Q

Ditt Horoskop För Imorgon

Sky började sälja sin efterlängtade Sky Q set-top box igår och erbjuder tillgång till en rad nya funktioner och förbättringar av den åldrande Sky+ -tjänsten.



Dessa inkluderar möjligheten att spela in 3 program samtidigt medan du tittar på en fjärde live, att pausa det du tittar på i ett rum och hämta åtgärden på en surfplatta någon annanstans i ditt hem och ladda ner program till din surfplatta för att titta offline .



Kunder kan välja mellan två nya paket - Sky Q -paketet med en 1 TB hårddisk, som kostar 42 £ per månad för nya kunder, och Sky Q Silver -paketet med en 2 TB hårddisk och fler alternativ att spela in, vilket kostar £ 54 per månad.



nate diaz fight time uk

Det finns dock en stor fångst. En av Sky Q: s bästa nya funktioner - möjligheten att titta på Sky TV i flera rum i ditt hus - är bara tillgänglig för personer som köper Sky Q Silver -paketet.

Sky erbjuder två nya buntar för Sky Q (Bild: Sky)

Multirumsvisningssystemet aktiveras av något som kallas Sky Q Mini - en liten streamingbox som ansluts till din huvudsakliga Sky Q -box via din WiFi -anslutning hemma.



Detta möjliggör vad Sky kallar 'Fluid Viewing', så att du kan pausa på en TV och hämta var du slutade i ett annat rum, medan dina inspelningar också kommer att vara tillgängliga på alla enheter.

Sky säger att den 'ultimata' Fluid Viewing -upplevelsen är att kunna titta på Sky på en TV med Sky Q -rutan, titta på ytterligare två TV -apparater med Sky Q Mini -lådor och strömma till två surfplattor - allt samtidigt.



Men Sky Q Mini kan bara användas om du tecknar ett 18 månaders kontrakt på det dyrare Sky Q Silver-paketet.

Läs mer: Sky Q & apos; nästa generation & apos; set-top box säljs idag: hur mycket kostar det och hur kan jag få det?

hur gammal är claire king
Sky Q Mini, som kommer att lanseras i

Med Sky Q Mini -boxen kan du titta på Sky på andra TV -apparater i ditt hus (Bild: PA)

Kunder som registrerar sig för Silver -paketet får en Sky Q Mini -låda. Om de vill titta på en tredje TV -skärm kan de betala £ 99 extra för en extra Sky Q Mini -låda.

Uppställningskostnaden för en Sky Q Silver -låda är också dyrare än standardboxen - kostar 299 £ om du inte tar ut Sky Broadband eller Sky Sports eller Sky Movies samtidigt.

Detta innebär att du måste betala £ 54 per månad, plus £ 99 för den extra Sky Q Mini -boxen, plus £ 299 -installationsavgiften - som fungerar kl. £ 76 per månad fördelat på 18 månader.

Om du vill lägga till Sky Movies och Sky Sports måste du betala £ 34,50 extra i månaden, men installationskostnaden kommer att sjunka till £ 99 - vilket ger totalsumman till £ 99,50 per månad fördelat på 18 månader.

Befintliga Sky -kunder måste också betala en extra avgift på £ 50.

Ny Sky Q touch -fjärrkontroll, som kommer att lanseras i

Nya Sky Q touch -fjärrkontroll (Bild: PA)

Sky berättade för Daily Star att anledningen till att den inte inkluderar Mini -lådan i standard Sky Q -paketet är att ge kunderna ett val - med många som inte bry sig om alternativet med flera rum.

rob james collier gift

Kunder som initialt registrerar sig för Sky Sky -paketet kommer dock att kunna uppgradera vid ett senare tillfälle.

De kan antingen behålla sin standard 1TB-låda men betala premiepriset på £ 54 varje månad, eller betala en engångsavgift (från £ 50-£ 200) för Sky Q Silver-lådan och fortsätta med deras billigare £ 42 per månad planen.

Detta ger dem då tillgång till en Sky Q Mini -låda, som de kan köpa för £ 99.

Sky Q har en rad alternativ som erbjuder flexibiliteten i Fluid Viewing för alla kunder, säger en talesperson för Sky till NEWSAM Online.

'Med Sky Q -paketet kan du strömma TV runt hemmet via Sky Q -appen, inklusive att pausa i ett rum och plocka upp åtgärden i ett annat.

'För den ultimata vätskeupplevelsen, erbjuder Sky Q Silver -paketet också möjlighet att titta på flera TV -skärmar i hemmet.'

paul walker bränd kropp

Sky Q finns att köpa nu på sky.com/SkyQ .

omröstning

Vilken tv -leverantör är bättre?

5000+ RÖSTER SÅ LÄNGT

HimmelVirgin Media

Se Även: