Decembers stora Premium Bond -vinnare namngavs - inklusive två nya miljonärer

Premiumobligationer

Ditt Horoskop För Imorgon

Kunder kan kontrollera om de har vunnit Premium Bond -vinster i nsandi.com prizechecker -appen(Bild: NS&I)



För två lyckliga vinnare kan julen bli lite mer speciell i år, trots begränsningarna efter att de fått veta att de har vunnit 1 miljon pund i premiedragningen i Premium Bonds i december.



Den första jackpotten gick till en kvinna från Manchester och tog ett häftigt pris på 1 miljon pund med Bond 398MV229074.



Hon köpte bara den vinnande obligationsobligationen i juni i år och har totalt 30 010 pund investerat i premiumobligationer.

September andra pris på miljoner pund gick till en kvinna från South Gloucestershire. Hennes vinnande Bond (263SP726460) köptes i januari 2016 - hon är den åttonde personen från Gloucestershire som vann toppriset.

betydelsen av 911 numerologi

Totalt delades mer än 2 688 182 priser till ett värde av 8 460 250 £ ut, sade NS&I.



929 nummer kärlek

Det fanns 98 952 302 605 kvalificerade obligationer för dragningen (Bild: Getty)

Sedan den första dragningen i juni 1957 har ERNIE dragit 507 miljoner priser till ett totalt värde av 21,3 miljarder pund - men hur de kommer fram har förändrats genom åren.



Och en av de största förändringarna sker nu.

NS & I: s detaljhandelsdirektör Jill Waters sa förra månaden: ”En del av den eviga magin i Premium Bonds är den chansen att bli förvånad och glad varje månad, och våra två vinnare kommer att veta mer än någon annan hur bra det kan kännas.

Premiumobligationer fortsätter att utvecklas och från decemberlottningen kommer vi att börja fasa ut teckningsoptioner.

fuskade beyonce på jay z

'Kunderna bör förse NS&I med sin bank- och kontaktinformation så att de kan få sina priser snabbare, enklare och säkrare.

Hur man tar reda på om du är en vinnare

Det skulle markera en glimt av goda nyheter mitt i allt kaos (Bild: Getty)

Kunder kan kontrollera om de har vunnit på nsandi.com prischeckare och priskontrollapp från eller till och med fråga Alexa.

Kunder kommer att behöva sina Premium Bonds -innehavares nummer för att se om de har vunnit.

De som har valt att få priser utbetalda till sitt bankkonto, eller få sina priser återinvesterade, kommer att informeras om de har vunnit via e -post eller textmeddelande och kan kontrollera online priskontrollen på nsandi.com eller NS&I prischeck -appen för att se värdet av deras pris.

Kunder som fortfarande får teckningsoptioner kommer att få meddelande via posten.

hur stor är 10 tum

Hitta bortglömda Premium Bond -priser

Premium Bonds -priser kommer inte längre att skickas ut som checkar enligt nya planer

National Savings and Investments, som driver premiumobligationer, avslöjade att det nu finns mer än 64 miljoner pund i priser som inte tas ut från premiumobligationer som väntar på att folk ska banka.

Du kan ta reda på om någon av dina premiumobligationer är vinnare genom att ladda ner priskontrollappen från App Store eller Google Play, eller besök priskontrollen på nsandi.com .

Kunder hanterar sina obligationer online på nsandi.com och via telefon.

nytt år i london 2013

För tillfället är oddsen för att en obligation vinner varje månad 34 500 till 1, och de allra flesta priserna är 25 £. Det fungerar som en 1% prisfond.

Kunder kan välja att få sina priser utbetalda direkt till sitt bankkonto, eller låta dem automatiskt återinvesteras till ett nytt Premium -obligationer -konto, om deras totala innehav ligger under gränsvärdet på 50 000 pund.

Andra sätt att öka dina besparingar

TILL Premium Bond kan tilltala dem som gillar spänningen i att vänta på att ta reda på om de har vunnit, men om du är en långsam och stadig sparare finns det mer pålitliga sätt att växa dina pengar.

Här är vår guide för att växa dina pengar genom att hitta bättre besparingsräntor, oavsett om det är genom en traditionell ISA eller peer-to-peer-utlåning.

Vi har också tips om hur du hittar den bästa kontant -ISA och tre sätt att hitta dig bättre besparingsräntor.

Om du inte har något emot att satsa, men gillar lite mer kontroll, kan du hitta en aktie och aktier ISA givande - läs mer här.

Se Även: