Nyårsafton 2013: London för att SMAKA fyrverkerier i den första multisensoriska uppvisningen någonsin för att fira 2014

Uk News

Ditt Horoskop För Imorgon

Förra årets nyårsfirande(Bild: Getty)



Nyårsfestfirare i London kommer att ha en fest som inte liknar alla andra, med den första multisensoriska fyrverkerierna.



kit harington rose leslie

En högtid med fruktiga smaker inklusive persikosnö, ätbar banankonfetti och apelsindoftande bubblor kommer att gå ner på festligheterna vid Londons nyårsfirande.



Uppskattningsvis 50 000 frossare, i ett område runt storleken på tre fotbollsplaner, borde kunna smaka och känna lukten av festatmosfären när de flockas till Themsens strand för den årliga fyrverkerierna.

I det som betecknas som 'världens första multisensoriska fyrverkeri', kommer det att finnas moln av äpple, körsbär och jordgubbsdimma, persikasnö plus tusentals stora bubblor fyllda med apelsinsmakad rök från Sevilla och 40 000 gram av ätlig banankonfetti i bindningen mellan Londons borgmästares kontor och Vodafone.

Londons borgmästare Boris Johnson sa: 'Det finns inget bättre sätt att fira höjdpunkterna 2013 och början på ett spännande nytt år än att se en av världens mest bländande fyrverkerier, nu utökade på fler sätt än ett.



'Bevakad av miljoner runt om i världen och hundratusentals människor från Themsens stränder, belyser det vår huvudstads fantastiska samhällsanda och dess främsta position på den globala scenen.'

mest hemsökta falska 2015

Upp till 100 000 personer i viktiga visningsområden vid Themsen kommer också att få paket med scratch & apos; n & apos; sniffprogram, LED-armband och sju sorters godis med fruktsmak som länkar till den multisensoriska displayens smak och lukt.



Under tiden, Big Ben har kastats ut av Londons imponerande fyrverkeri efter förra årets misstag.

Johnson organiserade först de ytterligare sparklers 2012 för att välkomna OS till staden, men när det försökte igen för 2013 fungerade det installerade batteriet på 17 000 pund inte.

En Labour -MP citerades för att säga: 'Detta måste vara första gången i historien att något explosivt i samband med Boris Johnson inte har gått av.'

Förra årets nyårsfirande i Sydney Harbour Visa galleri

Se Även: