Susanna Reid umgås med den nya pojkvännen Steve Parish på en romantisk dejtkväll

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Susanna och Steve såg ganska älskade ut i Soho



De blev bara offentliga som ett par för några dagar sedan efter att ha träffat i hemlighet i flera månader.



Det verkar dock som att Susanna Reid och Steve Parishs nya romantik går bra eftersom de njöt av en mysig dejt i centrala London på tisdagen.



Good Morning Britain -värden, 47, och Crystal Palace FC: s ordförande, 53, upptäcktes på dim sum teahouse Yauatcha i Soho.

andlig betydelse av 108

Paret såg glada och bekväma ut i varandras sällskap och höll varandra i handen när de gick runt i West End.

Deras datum kommer några dagar efter att de gjorde sitt första offentliga framträdande som ett par på Crystal Palace mot Chelsea -matchen på Stamford Bridge stadion på söndagen.



Het ny romantik: Susanna Reid och Steve Parish äter ute i Soho på tisdagskvällen (Bild: NASH / BACKGRID)

Som ordförande deltar Steve i de flesta Premier League -lagets matcher, medan Susanna är ett livslångt Crystal Palace -fan, som har vuxit upp i Croydon, inte långt från klubbens Selhurst Park -bas.



Susanna och Steve har känt varandra i flera år på grund av deras kopplingar till Crystal Palace FC - TV -presentatören har varit en hedersbeskyddare för Crystal Palace Football Clubs välgörenhetsorganisation Palace For Life Foundation sedan februari 2018.

Paret har tyst dejtat i cirka två månader (Bild: NASH / BACKGRID)

Middag för två: Paret begav sig till en dim sum -restaurang (Bild: NASH / BACKGRID)

Läs mer

hetaste stället i Storbritannien
Mer god morgon Storbritannien
Ranting Piers & apos; cut off & apos; Peter Andre & apos; rasande & apos; vid Piers Monobrow -modellen chockar GMB -fans Piers Morgan lämnar GMB

De stirrade dock bara på att se varandra under sommaren - vilket betyder att det är Susannas första förhållande sedan hennes separering från den långsiktiga partnern Dominic Cotton 2014.

Susanna och Dominic var tillsammans i 16 år och har tre söner tillsammans; Sam, 16, Finn, 14 och Jack, 13.

De gifte sig som bekant aldrig för att hon inte var så ivrig efter att hennes egna föräldrar skilde sig när hon var nio.

Detta är Susannas första relation på fyra år (Bild: NASH / BACKGRID)

Samtidigt har miljonären Steve två vuxna döttrar från ett tidigare äktenskap.

En vän berättade för The Sun förra veckan: 'De har känt varandra i flera år genom sina kontakter till Palace. Under sommaren började de umgås mer och föll för varandra.

michael jackson riktig röst

”De har en riktig kemi, en ond humor och båda är riktiga familjefolk. Dessutom delar de naturligtvis en kärlek till örnarna.

Paret förenade sig över sin kärlek till Eagles och deras uppväxt i södra London (Bild: NASH / BACKGRID)

722 ängelnummer betydelse

Paret gick bara offentligt på söndagen (Bild: NASH / BACKGRID)

En vecka innan hon blev offentlig sa Susanna att hon äntligen var redo att börja dejta igen nu när hennes söner var äldre.

Hon sa till tidningen Mail On Sunday & apos; s You: 'Jag är definitivt öppen för dejting igen. Det här är rätt tid i mitt liv att utforska det nu. Jag har tillbringat en betydande tid sedan splittringen fokuserade på barn och på arbete. Det har varit helt rätt att göra de senaste åren.

'(Mina barn) uppmuntrade mig att tänka på att utveckla den sidan av mitt liv lite mer. Du vill att dina barn ska vara nöjda med det du gör.

Susanna Reid

Susanna och före detta sambon Dominic Cotton (Bild: Twitter)

Se Även: