15 bästa ögonkräm Storbritannien 2021 från Charlotte Tilbury, REN och Drunk Elephant

Stil

Ditt Horoskop För Imorgon

Vi

Vi har valt ut de 15 bästa ögonkrämerna från toppmärken för att minska mörka ringar, fina linjer, rynkor och mer



Denna artikel innehåller affiliate länkar, vi kan få en provision på eventuell försäljning vi genererar från den. Läs mer



När vi åldras verkar vår hud ibland ta den största träff, med mörka ringar, påsar och rynkor som ofta nämns som en mardröm för många.



Ett sätt att förhindra dem är att använda en ögonkräm av hög kvalitet, men om du inte vet var du ska börja, var inte rädd.

Eftersom huden är så ömtålig i ögonområdet behöver den ofta en extra kollagen- och återfuktningshitt, med extra anti-aging stora kanoner som retinol, hyaluronsyra och vitamin E och C för att strama och släta ut hudens utseende.

Oavsett om du lider av känslig hud, svullnad eller kråka, det finns en ögonkräm där ute som passar din hud - och budget.



Även om du har turen att inte drabbas av fina linjer för närvarande är det alltid en bra idé att införa en ögonkräm i din skönhetsrutin förr snarare än senare.

Nedan har vi sammanställt en lista med 15 av de bästa ögonkrämarna som för närvarande finns på marknaden inklusive favoriter från, Charlotte Tilbury , REN , Händelse , Berusad elefant och mer.



De kommer definitivt att hjälpa dig att föra krig mot rynkor och bekämpa tecken på åldrande. Låt oss bestämma saker ...

Bästa ögonkräm för alla hudtyper 2021

1. CeraVe Eye Repair Cream

Bäst för Dark Circles

CeraVe-Eye-Repair-Cream

CeraVe Eye Repair Cream

CeraVe har snabbt blivit ett ledande namn inom skönhetsindustrin och det är inte svårt att se varför. Deras must-have Eye Repair Cream är älskad av hudvårdsentusiaster runt om i världen och bäst av allt, det kommer inte att bryta banken från bara 9 £.

Den hudläkartillverkade ögonkremen riktar sig mot mörka ringar och svullnader runt det känsliga ögonområdet för att förvisa tecknen på en dålig natts sömn.

Snabbabsorberande och icke-fet, ögonbehandlingen smälter snabbt in i huden och syftar till att ge dig en ljusare, mjukare finish. Produkten är berikad med tre viktiga ceramider, hyaluronsyra och ett marint och botaniskt komplex - kan du säga att vi är galna?

2. SUNDAY RILEY Autocorrect Brightening and Depuffing Eye Contour Cream

Bäst för Puffiness

Sunday-Riley-eye-cream

Sunday-Riley-eye-cream

Få liv i tråkiga, trötta ögon igen med Sunday Rileys Auto Correct Eye Contour Cream. Föryngrande hud med en kraftfull blandning av koffein, lutein och hästkastanj, skapar det omedelbart ett synligt lyft och avpuffat utseende-så att du ser väl utvilad och vaken ut.

Sheasmör, kakaosmör och vattenmelon extrakt ger näring åt huden och slätar ut utseendet på fina linjer. Nämnde vi det också?

3. Olay Regenerist Eye Cream Advanced Anti-Aging Eye Lifting Serum 15ml

Bäst för anti-aging

Olay Regenerist Eye Cream Advanced Anti-Aging Eye Lifting Serum 15ml

Olay Regenerist Eye Cream Advanced Anti-Aging Eye Lifting Serum 15ml

Olay är ett pålitligt varumärke, särskilt när det gäller deras sortiment av anti-aging skönhetsprodukter.

vad betyder 280

Olay Regenerist Eye Lifting Serum är ett ögonkremserum som är särskilt utformat för att jämna ut fina linjer och rynkor runt ögonkonturen för ett lyftande utseende. Avslöja yngre hud med den doftfria formeln Amino-Peptide-Complex som fyller på hudens fuktbarriär för att regenerera hudens yta.

Låter bra för oss.

Fyra. First Aid Beauty FAB Skin Lab Retinol Eye Cream med Triple Hyaluronsyra 15 ml

Bästa ögonkräm med hyaluronsyra

Första hjälpen-Beauty-FAB-Skin-Lab-Retinol-Eye-Cream

Första hjälpen-Beauty-FAB-Skin-Lab-Retinol-Eye-Cream

En kraftfull, men ändå mild föryngrande ögonkräm som hjälper till att bekämpa fina linjer och rynkor, samtidigt som ögonen ser mjukare, fastare och ungdomligare ut.

Hyaluronsyra är fantastisk vid återfuktning av trötta ögon, vilket är särskilt viktigt med tanke på hur mycket tid vi lägger på vår telefon och Zoom -samtal.

hedbok'' dödsorsak

5. INKEY LIST Retinol Eye Cream

Bästa Budget Eye Cream

THE-INKEY-LIST-Retinol-Eye-Cream

Inkey List Retinol Eye Cream

Denna rika men lätta kräm med retinol, denna helt nya Retinol Eye Cream främjar hudförnyelse och förbättrar kollagenproduktionen för en föryngrad effekt.

THE INKEY LISTAS Retinol Eye Cream är speciellt framtagen för det känsliga ögonområdet och har den optimala andelen retinol som hjälper till att förnya huden och stimulera kollagenproduktionen för ett slätt, ljust och fylligt ögonområde. PS - du kan också använda detta som en målinriktad behandling runt munnen för att bekämpa fina linjer och rynkor för bara 9,99 £ - låter drömmande.

6. Olay Eyes Ultimate Eye Cream

Bäst för Crows Feet

Olay Eyes Ultimate Eye Cream

Olay Eyes Ultimate Eye Cream (Bild: Olay)

Om du letar efter en bra daglig ögonkräm som inte kommer att bryta banken är Olay värt ett försök.

Den överladdade formeln är full av vitaminer och peptider som hjälper dig att befria ansiktet av tecken på åldrande som kråkor.

Den har den extra bonusen att vara en färgkorrigerande formel för att pigga upp och neutralisera mörka ringar - vinn, vinn.

7. AHC The Pure Real Eye Cream

Bästa Multi-tasking Eye Cream

AHC The Pure Real Eye Cream

AHC The Pure Real Eye Cream

Denna måste-ha koncentrerade ögonkräm har kliniskt bevisat att balansera hudens konsistens, ger intensiv återfuktning och fast hud allt på en gång.

Bäst av alla? Den koncentrerade ögonkräm kan också användas för hela ditt ansikte, så att du kan få en 2-i-1-produkt som inte kommer att bryta banken.

Förpackad med stärkande och extremt återfuktande ingredienser kan du få glansig, yngre hud på nolltid.

Läs mer

Skönhetsvaror
Bästa nattkrämerna Bästa falska solbränna Bästa grunden för alla hudtyper Bästa mascara

8. Nr 7 Protect & Perfect Intense AVANCERAD Ögonkräm

Bäst för rynkor

Nr 7 Protect & Perfect Intense AVANCERAD Ögonkräm

Nr 7 Protect & Perfect Intense AVANCERAD Ögonkräm (Bild: Stövlar)

Den mycket omtyckta ögonkräm nr 7 har en formel som slätar ut djupa linjer och rynkor.

Den använder Matrixyl 3000 Plus - nr. 7: s mest koncentrerade peptidteknologi för att rikta in linjer och fördröja uppkomsten av nya, samtidigt som det lindrar puffiness och mörka skuggor.

Köp nu från Stövlar ( £ 18 ).

9. REN Clean Skin Care Radiance Brightening Cream

Bäst för ljusning

REN Clean Skin Care Radiance Brightening Cream

REN Clean Skin Care Radiance Brightening Cream

REN: s riktade ögonkräm passar alla hudtyper och är speciellt utformad för att minska mörka ringar efter bara sju dagars användning - hur fantastiskt är det?

Tack vare Elderberry Flower Extract kommer krämen fylld med antioxidanter som hjälper till att skydda din hud hela dagen.

Tillagd glykogen låser in väsentlig fukt och arbetar för att förhindra överdriven vattenförlust, vilket leder dig mot en jämnare, fastare hud.

10. La Roche-Posay Toleriane Ultra Eyes (20 ml)

Bäst för känslig hud

La Roche-Posay Toleriane Ultra Eyes (20 ml)

La Roche-Posay Toleriane Ultra Eyes (20 ml)

Lugna känslig hud med denna måste-ha ögonkräm; en mild, mild kräm speciellt utformad för att återfukta och lugna den känsliga huden runt ögonområdet.

Berikad med märkets exklusiva termiska källvatten, lindrar den lätta mjukgöraren torrhet och irritation orsakad av hösnuva, allergier eller eksem. Den är fri från onödiga kemikalier eller tillsatser och ger långvarig lindring även på den känsligaste huden.

elva. Cetaphil Hydrating Eye Gel-Cream

Bästa apotekets ögonkräm

Cetaphil Hydrating Eye Gel-Cream

Cetaphil Hydrating Eye Gel-Cream

Denna allergivänliga ögonkräm ger näring åt huden för en direkt föryngrad look.

Hyaluronsyra, lakritsekstrakt och ett vitaminkomplex hjälper dig att djupt återfukta, släta ut och lysa upp det känsliga området under ögonen utan att irritera huden - det är ingen överraskning att skönhetsknarkare älskar det.

12. Drunk Elephant C-Tango Multivitamin Eye Grädde

Bästa Multivitamin ögonkräm

Drunk Elephant C-Tango Multivitamin Eye Cream

Drunk Elephant C-Tango Multivitamin Eye Cream

richard farleigh camilla farleigh

Med pubar och restauranger öppna igen, låt oss vara ärliga, vi har alla haft några till många G & T: er att fira. Morgonen efter en utekväll är aldrig vacker, och Drunk Elephant C-Tango Multivitamin Eye Cream syftar till att reparera skador och lysa upp huden under och runt ögat.

Berikad med gurkextrakt, C-vitamin och en blandning av åtta peptider som alla syftar till att förbättra huden för att stödja en yngre hy.

13. Charlotte Tilbury Magic Eye Rescue

Bästa uppstramande ögonkräm

Charlotte Tilbury Magic Eye Rescue

Charlotte Tilbury Magic Eye Rescue

Du kan inte gå fel med Charlotte Tilbury, och hudvårdsdrottningen har skapat den ultimata Magic Eye Cream som syftar till att dramatiskt förbättra elasticiteten och fastheten runt ögonområdet.

Med vitaminerna A, C och E, samt cell -energigivande vinterdaphne -stamcellextrakt, syftar den påfyllande grädden till att lyfta och släta ut huden - perfekt för att försvinna tecken på en sen natt i den tunna luften, se vi sa till dig att det är magiskt .

14. Ole Henriksen Banana Bright Eye Cream

Bästa ögonkräm för fina linjer

Ole Henriksen Banana Bright Eye Cream

Ole Henriksen Banana Bright Eye Cream

Om sena nätter tar ut sin rätt för dina undereyes, lyser den måste-ha Banana Bright Eye Crème, riktar sig omedelbart till fina linjer och rynkor och minskar utseendet på mörka ringar och ger åldersförstörande resultat-vad mer kan du önska dig?

Det stöder naturligt kollagen samtidigt som det synligt stärker och återfuktar huden djupt. Vad mer är, det är formulerat med kraftfullt C -vitamin, som hjälper till att återuppliva och belysa hela ögonområdet över tid.

femton. Murad Retinol Youth Renewal Eye Serum

Bästa ögonkräm med Retinol

Murad Retinol Youth Renewal Eye Serum

Murad Retinol Youth Renewal Eye Serum

Om du letar efter stora resultat är denna retinolinfuserade, snabbverkande ögonkräm en att lägga till i din lista.

Som genom en magi kommer du att märka den mjuka mjukningen av linjerna på övertid, medan den lugnande marina kelp hjälper till att hålla huden återfuktad och glödande.

Om du skakar om din skönhetsregim, läs sedan våra bästa budgetalteringsprodukter som fick topp i Real Beauty Awards.

För dem som förnyar sin hårvård bläddra i vår bästa hårrätare -guide som innehåller uppvärmda strykjärn från GHD, Babyliss och Remington.

Se Även: