Premier League -stjärnan Kieran Richardson avslöjar hur han gick av stapeln i Manchester United men räddades av Gud

Uk News

Ditt Horoskop För Imorgon

Troende: Sunderlands Kieran har avslöjat att han hittade religion och 'räddades' av Jesus Kristus(Bild: NNP)



Kieran Richardson har avslöjat hur han räddades av Gud efter att hans liv gick av stapeln i Manchester United.



Premier League -fotbollsstjärnan sa till en församling i fredags att allt han kunde tänka på på Old Trafford var snabba bilar, sprit och sex.



£ 5,5 miljoner mittfältare, som nu spelar för Sunderland, sa: Jag skulle gå ut efter ett spel, bli full, gå på nattklubbar, träffa kvinnor.

Du skulle tro att jag levde ett bra liv, men inom mig själv var jag inte lycklig. Min karriär gick av stapeln.

Folk säger att för att bli framgångsrik måste du ha pengar och ett bra jobb, men det är inte sant. Kieran, 27, berättade för dyrkare i sitt första vittnesmål i kyrkan Good Word Ministries nära Durham att hans liv förändrades för alltid efter att Man United slogs av Chelsea i FA -cupfinalen 2007.



Han gick på klubben efter matchen för att dränka sina sorger och träffade fru Natalie Suliman, en from kristen. Det var en stor förändringspunkt, sa han. Kieran, som tjänar cirka 25 000 pund i veckan och har spelat för England, erbjöd sig att ta henne med på semester till Barbados, men hon sa att hon bara skulle gå om han gick med henne till kyrkan.

En söndag sa pastorn: ”Vill någon i kyrkan ge sitt liv åt Jesus?” Av någon anledning stod jag upp. Jag kände mig så speciell - det var en galen känsla. Nu älskar jag fotboll men ger ära åt Gud.



Se Även: