Bästa 4K -TV: Våra 7 favoritalternativ för smart -tv

Spegel Bäst

Ditt Horoskop För Imorgon

Vi

Vi har avrundat de 7 bästa 4K Smart TV -apparaterna som passar alla budgetar



Denna artikel innehåller affiliate -länkar, vi kan få en provision på eventuell försäljning vi genererar från den. Läs mer



Ökningen av avancerad digital teknik innebär att det nu är lättare än någonsin att fördjupa dig i fantastiska ljud- och bildkvaliteter utan att behöva lämna hemmet.



Men på grund av den stora mängden alternativ som finns där ute kan det ofta vara svårt att veta åt vilket håll man ska gå. 4K eller UHD (ultra high definition) använder upp till sex miljoner fler pixlar än för en Full HD -TV (ungefär cirka två miljoner), vilket ger dig utmärkt kvalitetsbild med mer klarhet och djup.

Ta dina favoritfilmer eller tv -program till nästa nivå med en 4K -TV och njut av överlägsen bildkvalitet som berikar dina tittar- och spelupplevelser.

För att hjälpa dig med ditt val har vi valt några av de bästa 4K -TV -apparaterna att köpa just nu för att passa alla behov och budgetar.



Vad är skillnaden mellan en 4K -TV och en vanlig TV?

4K får sitt namn eftersom det har fyra gånger antalet pixlar som en vanlig Full HD -TV. Full HD (eller 1080p) skärmar har 1920 pixlar över och 1080 pixlar går uppåt - för cirka två miljoner pixlar totalt. Så 4K betyder bara att din TV har många fler pixlar på skärmen jämfört med en vanligare Full HD -skärm.

Är 4K bättre än HD/LED?

4K-TV-apparater är bättre på att visa HD-innehåll än Full HD-modeller, oavsett om du vill ha en 40 eller 55-tums TV. Införandet av ny teknik som HDR är ytterligare en anledning att investera enligt Tech Radar, tillsammans med den extra nyans och detalj som levereras på skärmen jämfört med HD -TV.



Varför ska jag köpa en 4K -TV?

Den mest uppenbara fördelen med TV -apparater med 4K -upplösning resulterar i att bilderna får mer detaljer och skärpa. Från hårstrån på människors huvuden till stjärnor på natthimlen, njut av kristallklar upplösning varje gång du slår på din TV. Den extra upplösningen i 4K -bilder innebär också att bilder behåller sin kvalitet på större skärmar - eller, om du sitter närmare din TV.

4K kan ge en perfekt bild som fyller mer av ditt synfält och återskapar den uppslukande upplevelsen av att se en film på bio.

Vad är nackdelarna med 4K -TV?

Den största nackdelen med 4K är tillgänglighet på innehåll. Eftersom ingen av kabeltjänstleverantörerna för närvarande erbjuder kanaler i 4K -upplösning, kommer TV: n automatiskt att uppskala upplösningen för innehållet så att det passar hela TV -skärmen.

Var köper jag en 4K -TV?

Bästa 4K -TV: n

1. Sony Bravia XR XR55A90J

Bästa övergripande 4K -TV

Sony Bravia XR XR55A90J

Sony Bravia XR XR55A90J

Med Love Island i full gång, varför inte investera i en absolut bedövning av en TV för att se dramat utspelas. Med en OLED-bild som tar prestanda till nya, spännande nivåer innebär det nya Google TV-operativsystemet att användarupplevelsen är bättre än någon Sony-TV före 2021, och den exklusiva streamingtjänsten Bravia Core tillför extremt värde.

Ljudkvaliteten är också betydligt bättre än alla andra 4K -TV -apparater du kan tänka dig att köpa.

2. LG OLED65C14LB 65 'Smart 4K Ultra HD

Bästa 4K -TV för spel

LG OLED65C14LB 65

LG OLED65C14LB 65 'Smart 4K Ultra HD med Google Assistant och Amazon Alexa

Upptäck hur bra underhållning kan se ut med LG OLED65C14LB 65 'Smart 4K Ultra HD HDR OLED -TV.

brittisk man fängslad i Dubai

Njut av dina favoritspel utan att skärmen rivs eller stammas tack vare AMD FreeSync och Nvidia G-Sync. Med en responstid på 1 ms och stöd för VRR och ALLM, levererar TV: n supersmidig action med låg ingångsfördröjning. Och den nya speloptimeraren innebär att du enkelt kan aktivera eller inaktivera specifika spelfunktioner.

Med inbyggd Google Assistant och Amazon Alexa röststyrning har det aldrig varit lättare att hitta det du vill titta på, styra ditt smarta hem och få personliga uppdateringar för dig.

Utöver detta har den också det senaste innehållet från Netflix, Disney+, Prime Video, Apple TV och många fler. Och du kan komma ikapp på program som du har missat direkt från TV: n med Freeview Play.

3. Samsung UE43TU7100

Bästa 4K -TV under £ 400

Samsung 43-tums UE43TU7100 Smart LED-TV

Samsung 43-tums UE43TU7100 Smart LED-TV

Även om detta är en av de billigaste 4K -TV -apparaterna som Samsung erbjuder för närvarande, har den fortfarande Samsungs kärnprestanda och funktioner - bara till en mindre storlek och lägre prispunkt.

Denna enhet levererar rena färger, skarp kontrast och ljusstyrkan du kan förvänta dig av de senaste 4K -upplösningsstandarderna.

Det fungerar också med Alexa och Google Assistant, vilket gör det lättare att välja dina favoritprogram. Och det är inte allt, det finns en enorm uppsättning appar som Apple TV, Britbox, XITE Music Videos och BT Sport -appar så att du inte behöver missa de senaste programmen eller spelen.

Fyra. LG OLED65G1

Bästa OLED 4K -TV

LG OLED65G16LA (2021) OLED HDR 4K Ultra HD Smart TV

LG OLED65G16LA (2021) OLED HDR 4K Ultra HD Smart TV

För 2021 introducerade LG en ny 'OLED Evo' -panel som lovar att ge ökad ljusstyrka och skärpa. För att få Evo -panelen måste du gå upp till G1 som utan tvekan är den bästa OLED som LG har producerat.

G1 har LG: s innovativa OLED Evo -teknik för extra briljans och klarhet, med Dolby Vision IQ för kristallklar klarhet och Dolby Atmos -ljud för en extremt filmisk upplevelse.

barn född med två huvuden

Den drivs av a9 Gen4 AI-processorn och ger en alltid optimerad 4K HDR-bild. Använd LG: s prisbelönta smarta webOS -plattform för att strömma program från appar som Netflix och Prime Video, så kan du interagera med rösten med både inbyggd Google Assistant och Alexa - vad mer kan du önska dig?

Läs mer

Bästa hemunderhållning
Virgin ger kunderna gratis 4K -TV -apparater IKEA Sonos-driven högtalare Amazon lanserar nya Fire TV Stick Bästa 4K -TV: n

5. Sony KD48A9BU

Bästa 48 -tums 4K -TV

Sony KD48A9BU 48-tums 4K Ultra HD Android Smart OLED-TV

Sony KD48A9BU 48-tums 4K Ultra HD Android Smart OLED-TV

Även om den är liten i storlek, är denna 48-tums OLED-tv fylld med funktioner som du inte vill missa. Perfekt om du har begränsat utrymme, TV: n är gjord med små ramar och ett lågprofilt stativ som gör den liten i storlek, men den har ett stort hölje som är bultat på baksidan.

Sonys X1 Ultimate -processor gör bilder lämpligt fantastiska, och den serverar i stort sett varje strömningsapp du kan hoppas på. Vi kan lugnt säga att det aldrig har funnits en bättre TV i den här storleken.

6. Toshiba 65 tum Smart 4K Ultra HD LED -TV med HDR

Bästa 4K -TV under £ 500

Toshiba 65 tum Smart 4K Ultra HD LED -TV med HDR

Toshiba 65 tum Smart 4K Ultra HD LED -TV med HDR

Njut av fantastisk bild med denna 65-tums 4K-TV från Toshiba, som har Dolby Vision HDR som ökar antalet färger som visas på skärmen, vilket skapar de mest verklighetstrogna tonerna.

Inbyggda Smart TV -funktioner samt 4K -streaming gör det lättare än någonsin att titta på alla dina favoritprogram är av högsta kvalitet. Det finns ett spelbildläge för alla spelspelare, som njuter av tanken på att vara helt nedsänkt i en äkta spelupplevelse.

Med en 65 -tums skärm är detta en av de största 4K -tv -apparaterna på marknaden, utan den stora prislappen! Om du letar efter en stor TV med fantastiska funktioner, bättre kvalitet och ljud utan att kompromissa med priset, är detta den för dig.

7. Philips 58PUS8535 58 'Smart Ambilight 4K Ultra HD Android TV

Bästa 4K -TV under £ 600

Philips 58PUS8535 58

Philips 58PUS8535 58 'Smart Ambilight 4K Ultra HD Android TV

Denna 58-tums Philips 4K Ultra HD-TV med uppslukande Ambilight ger en ny dimension till din tittarupplevelse, drar dig djupare in i handlingen och får skärmen att verka ännu större.

Plus, med både Dolby Vision och Dolby Atmos får du verklighetstrogna bilder och ljud, som hämtas från det bredaste utbudet av färger och rika ljudtoner. Bäst av alla? Det är en smart TV, vilket betyder att du kan strömma och komma ikapp på dina favoritprogram från de appar du älskar. Den kan till och med ansluta till Alexa eller Google Assistant, så att du kan styra allt med din röst, inklusive dina smarta hem -enheter.

Vi förstår att budgeten är lika viktig när du fattar ditt beslut, vår guide är här för att hjälpa dig att fatta det bästa beslutet för ditt hem baserat på kvalitet och pris. Du kanske också vill kolla in vår runda av bästa smarta TV -apparater under £ 500 och var man kan köpa dem ifrån .

Se Även: