Lidl presenterar fynd Black Friday -erbjudanden - inklusive vansinnigt billiga Xbox One S

Lidl Storbritannien

Ditt Horoskop För Imorgon

Redan känd för sina imponerande prispunkter har Lidl just meddelat att det är på väg att bli ännu billigare, eftersom den prisvärda stormarknaden officiellt kommer att delta i Black Friday 2019.



Men snarare än att erbjuda prissänkningar på sin redan marknadsledande mat, verkar det som att de flesta Lidl & s Svart fredag rabatter kommer att finnas på teknik och el - och anständiga på det.



Det bästa med lotten är säkert deras Xbox -paket, som ger dig Xbox One S Digital 1TB, tillsammans med tre digitala spel för £ 129, ner från £ 199,99.



På andra håll på nätet kommer samma Xbox One S -konsol - minus eventuella ytterligare spel - att sätta dig tillbaka rejält £ 189,99 på Amazon, £ 199 hos John Lewis och 160 £ på eBay.

Det finns troligtvis ett begränsat lager (Bild: Universal Images Group via Getty)

Ett bra pris - om du kan få det



Men eftersom Lidl är det troligtvis ett begränsat lager, med kunder varnade för att de kommer att vara begränsade till en per person, så vi rekommenderar att du kommer till historien mycket tidigt den dag den går live, på Black Friday själv (fredag ​​29 November).

Det är också värt att notera att eftersom Xbox One S -konsolen i fråga är den helt digitala upplagan, har den inte en hårddisk, eftersom £ 129 fortfarande är mycket pengar att spendera på något om du bara kommer att vara kvar besviken.



Så många elektriska ingår!

Avslöts i återförsäljarens veckotidning och upptäcktes av fyndjägare på erbjudandeforum HotUKDeals , Lidl har avslöjat att det kommer att erbjuda prissänkningar på allt från Xbox -konsoler, till kaffemaskiner, till elektriska tandborstar, hoovers och till och med Prosecco. Vi har valt ut några av våra favoriterbjudanden från Lidls Black Friday -försäljningsevenemang nedan, tillsammans med hur mycket de kostar någon annanstans.

Lidl Black Friday -erbjudanden för 2019

Det finns en mängd olika rabatter

tesco 50 £ kupong facebook 2019

Läs mer

Black Friday 2020
Varför kallas det svart fredag? När är Black Friday 2020? När är Cyber ​​Monday 2020? Bästa tidiga Black Friday -erbjudanden

Men Lidl är inte den enda stormarknaden som engagerar sig i Black Friday 2019 -åtgärden, med Asda och Morrisons båda har också meddelat att de kommer att delta i Black Friday den här gången.

Se Även: