När är Cyber ​​Monday 2020 och vad handlar det om att förvänta sig i år

Cyber ​​måndag

Ditt Horoskop För Imorgon

Cyber ​​Monday kan nå 3 miljarder pund(Bild: Getty)



Denna artikel innehåller affiliate länkar, vi kan få en provision på eventuell försäljning vi genererar från den. Läs mer



Cyber ​​Monday är välkänt som en förlängning av Svart fredag försäljningsperiod, och i år infaller den 30 november.



Den stora försäljningsbonanza är en chans för shoppare att få enormt rabatterade erbjudanden i alla kategorier, allt från elektriska apparater och teknik till mode och skönhet.

I allmänhet gillar de flesta stora återförsäljare Amazon , Currys PC World och Argus kommer att få rabatter från Black Friday till Cyber ​​Monday, och ibland ännu längre.

Under 2019 presenterades prissänkningar på eftertraktade Apple iPhone 11- och Nintendo Switch Lite -konsoler och toppmodeaffärer som Topshop och ASOS lanserade speciella rabattkoder för upp till 30% rabatt.



Att döma av förra årets affärer och påverkan av Coronavirus på shoppingvanor online kan vi förvänta oss att detta år kommer att bli större än någonsin.

(Bild: Getty)



katya jones och old walsh

När är Cyber ​​Monday 2020

Cyber ​​Monday kommer att äga rum måndagen den 30 november 2020.

När börjar Cyber ​​Monday -erbjudanden?

Som med Black Friday -försäljningen börjar affärer tidigare än någonsin. Många återförsäljare bestämde sig förra året för att lansera erbjudanden en vecka före Black Friday, med rabatter till Cyber ​​Monday och senare.

spencer matthews stephanie pratt

Även om priserna tenderar att sjunka ytterligare under försäljningsperioden, tar många butiker slut på populära och mycket eftertraktade varor, så välj din tid klokt.

Förra året förutspådde analytiker att Brits spenderade hela 2,5 miljarder pund under Black Friday, nu en av de största shoppingdagarna i kalendern över hela världen.

Medan en PwC -undersökning från 2019 av nästan 2000 kunder visade att 77 procent av konsumenterna valde att handla online eftersom många stora återförsäljare valde att reta affärer en vecka tidigt före den stora dagen.

Vilka återförsäljare deltar i Cyber ​​Monday 2020?

Vilka? S bästa tips för att komma före vinterförsäljningen

Shoppare tävlar om att köpa detaljhandelsvaror
  1. Anta inte att det pris du ser automatiskt är den största rabatten. Vi har ofta sett tidigare rabatter som inte var riktigt lika bra som återförsäljare fick dem att låta.

    Som? har oberoende och noggranna laboratorietestresultat för tusentals produkter på sin hemsida och en prisprediktor som berättar när produkter har varit deras billigaste.

  2. Följ de återförsäljare du är mest intresserad av att handla med på sociala medier och registrera dig för deras nyhetsbrev för att hålla dig uppdaterad om alla deras senaste erbjudanden och få meddelande när försäljningen går live.

  3. Ta reda på om några butiker prissätter försäljningserbjudanden hos andra återförsäljare, eftersom det gör att du kan göra mycket av din shopping på ett ställe.

  4. Titta på ett företags leveranskostnader i förväg för att se till att du inte får en otäck överraskning i kassan.

    Vissa återförsäljare erbjuder köp online och hämtar senare. Detta gör att du kan spara pengar på eventuella leveransavgifter och undvika livliga butiker på själva Black Friday.

  5. Om din plan är att köpa online, var medveten om att vissa onlinebutiker kommer att översvämmas med stora mängder internettrafik och webbsidor kan ta ett tag att ladda.

    sällsynta femtio pence bitar
  6. Kontrollera återförsäljarens returpolicy innan du köper. Antag inte att du kan returnera en försäljningsartikel som du ändrar dig om.

    När du köper online har du ytterligare rättigheter enligt konsumentavtalsförordningarna. Dessa ger dig 14 dagar från leveransdagen att ångra köpet, även om det inte är felaktigt. Det finns några undantag från detta, till exempel personliga varor, datorprogramvara eller vissa hygienprodukter.

  7. Titta på priset istället för det annonserade 'sparandet'. Stora rabatter kan ibland överdrivas för att affären ska se bättre ut än den verkligen är.

    Allt lockas mycket väl av en produkt med 200 £ rabatt, men det kan fortfarande vara väldigt dyrt och det kanske inte riktigt är det du letar efter.

Varför heter det Cyber ​​Monday?

Cyber ​​Monday myntades först 2005 av Ellen Davis och Scott Silverman från USA: s National Retail Federation och Shop.org.

Den allmänna förutsättningen var att det skulle bli ett andrahandshändelse efter Svart fredag för mindre återförsäljare. Men nuförtiden deltar alla nyckelaktörer inom detaljhandeln också i Cyber ​​Monday -rabatter.

Se Även: