Spencer Matthews byter flickvän Stephanie Pratt mot Louise Thompson under en Made In Chelsea -utekväll

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Så glad! Konstigt. Åh nej, snälla gå inte ihop igen ...



Spencer Matthews och Louise Thompsons uppbrott i Made In Chelsea förra serien var hjärtskärande och ilskande (ja, det fungerar, gå med det) samtidigt, så hur kommer det sig att de alla är leende och vänliga tillsammans nu? Om Spencer sa till oss 'Jag kan inte respektera dig för att du låter mig lura dig', på tv, skulle du behöva betala oss för att stå bredvid honom och le. Kanske är det vad som har hänt här.



Trots att han kom med flickvännen Stephanie Pratt, dök Spencer upp The Hills -stjärnan och kramade upp till sitt ex på Grace -trappan i Belgravia, till och med påpekade att hon var tvungen att stå på ett steg för att vara (nästan) samma höjd som honom. Och hon skrattade! Istället för att gråta, som Louise gjorde under hela deras förhållande.



Spencer anlände med Stephanie ... (Bild: Om)

På festen var också Rosie Fortescue, ett annat Spencer -ex, Caggie Dunlop och Jamie Laing - som var där med en annan blondin, möjligen en ersättare för ex -flickvännen Tara. Du känner Jamie - aldrig singel länge.

Proudlock var där och såg lite usel ut, och det var Cara Delevingnes syster Poppy också. Det märkliga var att det inte fanns några tecken på Louises pojkvän Andy, eller Spencers senaste ex, Lucy.



Festen var allt för lanseringen av Hugo Taylors solglasögonlinje, Taylor Morris - det är därför alla bär solskydd på natten då. Annonsstjärnan Hugos modellflickvän Natalie Joel, vilket måste vara både användbart och billigt. Det hjälper också att hon är riktigt het.

... men poserade med Louise. (Bild: Om)



Hugo tror att det finns en chans att han kan komma tillbaka till serien i serien och säger: 'Det har varit mycket hype kring mig och Natalie som återvänder till MIC. Det är definitivt något som vi diskuterar mellan oss själva och även mellan producenterna. När vi väl är igång med det här [Taylor Morris solglasögonsortimentet] tror jag att det är något vi är villiga att sträva efter.

Made In Chelsea behöver några extra castmedlemmar - Ollie Locke lämnade showen och Millie Mackintosh slutade för att fokusera på sitt kommande bröllop. Chelsea börjar se lite tomt ut ...

Se Även: