Ledde dessa chockerande videor av Stephanie Davis störande beteende till skådespelerskan Hollyoaks sparken?

Tv-Nyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Stephanie Davis fick plötsligt sparken från Channel 4 -tvålen Hollyoaks i veckan, och sedan nyheten bröt har chockerande videor dykt upp av skådespelerskan & apos; störande beteende.



22-åringen avskedades från serien 'med omedelbar verkan' bara några dagar efter att ha rusat över sin roll som Sinead O & apos; Conner efter att ha dykt upp på full.



Stephanie fick snabbt sina marschorder efter den chockerande incidenten i Liverpool, men hon har fått flera varningar före den här veckan.



jack p shepherd kärleksbarn
NEWSAM Exclusive Stephanie Davis berusade videor

I flera videor, exklusiv NEWSAM TV, kan Stephanie ses i ett tillstånd där hon spelar ett drickspel på egen hand i en matsal medan hon hejar på.

Ett annat klipp visar den unga skådespelerskan som försöker hälla upp sig ett glas vatten men får dramatiska skakningar.

Den här veckan sa en taleskvinna till NEWSAM: Stephanies kontrakt avslutades efter varningar för senhet, närvaro och efter en sista incident där hon dök upp för att bli olämplig att arbeta på grund av alkoholkonsumtion.



Stephanie Davis berusade videor

Brunette Stephanie, som har spelat Sinead O’Conner i serien i sex år - sedan hon var 16 - gick hem efter ett bråk. Det var det sista halmen för producenterna, som sa att hon var på sin sista chans efter en rad varningar.

Verkställande producent Bryan Kirkwood besökte Stephanie i sitt hem i Merseyside och sade upp sitt kontrakt på plats - bara fyra månader efter att det förnyades.



NEWSAM Exclusive Stephanie Davis berusade videor

En insider berättar för NEWSAM: Stephanie var på sin sista varning och visa cheferna bestämde att tillräckligt var nog.

Hon var i trubbel för överdriven fest och sprit och chefer tog en till-en-strejk-och-du-ut-politik.

slå en dörr springa

'Att bli full är oacceptabelt på alla arbetsplatser så chefer tvingades vidta åtgärder.

(Bild: Instagram)

'Atmosfären på uppsättningen är dyster när rollerna är ledsna att hon har gått och oroat sig för henne.

På torsdagskvällen bekräftade en talesman: Stephanie Davis kommer inte längre att filma Hollyoaks. Hennes kontrakt har sagt upp med omedelbar verkan.

Hellboy 2019 släppdatum i Storbritannien

Stephs karaktär kommer att skrivas ut ur serien och hon kommer inte att filma några sista scener.

Det kommer efter att Stephanie orsakade kontroverser i april medan hon bar en avslöjande klänning på en utekväll i Manchester -slitsen till flottan.

(Bild: IF)

Stephanie fick höra att hon fnissade att blinkningen skulle få henne att sparkas från sitt lukrativa jobb på tonårssåpan.

Visa galleri Vi testar en ny webbplats: Detta innehåll kommer snart

Se Även: