ÄNGELNUMMER 133

Ängelnummer

Ditt Horoskop För Imorgon


Nummer 133 är en kombination av attributen och vibrationerna för nummer 1 och energin i nummer 3, där siffran 3 visas två gånger (masternummer 33), fördubblar och förstorar energierna från talet 3. Nummer 1 bär instinktens vibration , intuition, framsteg och lycka, ny början, skapande, självständighet och unikhet, motivation, strävan framåt och framsteg, ambition och viljestyrka. Nummer 1 påminner oss också om det Nummer 3 ger sina egenskaper optimism och entusiasm, kreativitet, självuttryck och kommunikation, uttryck , tillväxt och expansion. Nummer 3 resonerar också med energierna i Uppstigna mästare , och indikerar att de uppstigna mästarna finns runt dig och guidar och hjälper när du blir tillfrågad. Mästare nummer 33 symboliserar principen om vägledning, mänsklighetens andliga upplyftning, medkänsla, välsignelser och helande, lärare för lärare, inspiration, ärlighet, disciplin, mod och mod.
Änglarnummer 133 är ett budskap för att ge din rädsla, tvivel och oro till änglar och den Uppstigna mästare så att de kan överföras och läka. Lita på att de
stödja dig helt och omge dig med kärlek och skydd. Lita på att Universal Energies löser saker och ting för ditt högsta bästa.
Ängelnummer 133 ger dig modet att leva ditt liv med entusiasm och optimism, trygg i vetskapen om att du är välsignad, älskad och stödd i allt du gör. Lev ditt liv med glädje, passion och syfte som denna vilja manifestera dina sanna önskningar. Var beredd att expandera och öka din andlig utveckling och ett meddelande från dina änglar att de skickar dig positiva energier, avsikter och bekräftelser. Var noga med att ägna särskild uppmärksamhet åt dina tankar, idéer och insikter eftersom dessa ger dig information om nästa steg att ta på din andliga väg. Alla positiva förändringar eller projekt du funderar på just nu kommer att vara väl värda din tid, och du kommer att få hjälp i deras åtagande.
Nummer 133 avser nummer 7 (1+3+3 = 7) och Ängelnummer 7 .
Upprepar 1: or och 3: or ( 13 , 113 , 131 , 133 etc)