När en BMW är billigast - kostnaden för att tappa dina bilnycklar avslöjas

Bilförsäkring

Ditt Horoskop För Imorgon

Förlorade bilnycklar

Borta. Men var?(Bild: Getty)



Låsa dina nycklar i din bil, tappa bort dem medan du är ute, slumpa eller återvinna dem av misstag, barn gömmer dem ... det finns hundra sätt att tappa dina bilnycklar. Tyvärr kostar det också ofta hundratals pund att byta ut dem.



Nya siffror visar att att köpa ersättningsnycklar till en Fiat kostar i genomsnitt 249,02 pund - med bara Volvos nycklar dyrare att byta. I andra änden av skalan är den billigaste stora biltillverkaren att få nya nycklar från BMW (£ 111,10) följt av Vauxhall (£ 134,51), hittade PolicyExpert.



bästa sättet att laga korv

Kostnader baserade på utbetalningar av skador från Policy Expert

Här är de tre bästa sätten att återställa förlorade nycklar för mindre:

1. Se bättre ut

Du tappade dem, du kan hitta dem ... (Bild: Getty Images)

Du tappade dem, du kan hitta dem ... (Bild: Getty Images)



Det finns en konst att hitta förlorade saker, och inte bara en konst, det finns också & findologer & apos ;. Tja, det finns åtminstone en, som är professor.

Dessa är hans 10 bästa tips för att hitta förlorade föremål - inklusive att lokalisera Eureka -zonen där saker hittas oftast, hur man inte letar efter det kan fungera bäst och slå kamouflage -effekten.



2. Tekniska lösningar

Vetenskapen kommer att ha svaret! (Bild: PA)

Det finns en rad nyckelfyndare på marknaden , som kostar från några pund och låter dig hitta dina förlorade nycklar med allt från bluetooth, sirener, WiFi till GPS -spårningssystem integrerade i mobila smartphone -appar .

cheryl cole liam payne

Nästan alla passar på en nyckelring, och för några pund betyder det att du kan spåra saknade nycklar. Om de inte har tappats mil bort eller kastats i papperskorgen och förstörts. I vilket fall...

3. Täck över dem

De har rätt där! Hur får jag ut dem !? (Bild: Getty)

Om du inte hittar dem, eller om de är låsta i bilen och du inte kan komma åt dem, kan du byta ut dem för mindre. Nyckelskyddet betyder att du försäkring kommer att betala för ersättningar, vilket betyder att du inte behöver bryta ett fönster för att komma åt dem.

nummer 414 betyder

Det finns olika nivåer av bilnyckelskydd tillgängligt. Omslag som ingår i din allmänna bilförsäkring som standard kan bara vara en grundläggande täckningsnivå, men att öka det kan bara kosta lite mer, säger Adam Powell, verksamhetschef på Policy Expert.

De bästa försäkringarna täcker dig inte bara för kostnaden för en nyckel som går förlorad eller stjäls, utan också om du av misstag låser dina nycklar i bilen och ordnar situationen var du än befinner dig. Den bästa policyn kan också täcka kostnaden för att byta ut lås samt nycklar.

För en mer fullständig guide till bilförsäkringsjämförelse och vad du ska titta efter, läs vår guide.

Se Även: