PlayStation Plus gratis spel för april 2016

Videospel

Ditt Horoskop För Imorgon

PlayStation Plus

Här är månadens gratis spel för PlayStation Plus



Varje månad gör Sony sex spel gratis för PlayStation Plus -prenumerationsmedlemmar att ladda ner under en begränsad tid på deras PlayStation 4, PlayStation 3 och PlayStation Vita -plattformar.

Från och med 2010 serverar denna tjänst - kallad Instant Games Collection - nya gratis spel att ladda ner varje månad, vilket gör det till en stjäl för PlayStation -ägare. Vanligtvis delas dessa sex spel upp som två gratisspel för var och en av deras tre nuvarande plattformar.



jay flynn virtuell pub frågesport

De spel du laddar ner finns dock bara i din ägo så länge du har ett PlayStation Plus -medlemskap - men eftersom du behöver detta för att spela spel online på PS4 kommer du troligtvis behöva behålla ett abonnemang ändå.



Nedan finns gratis PlayStation Plus -spel för den här månaden - och glöm inte att kolla in vårt urval av månadens bästa videospel.

Playstation 4

Dead Star

Dead Star är en ganska unik twin-stick shooter, eftersom du kan välja från en mängd olika fartyg och delta i 10v10 lagbaserade hundstrider i rymden, i motsats till det vanliga single-player twin-stick-spelet du & förväntar dig att se.

Med olika lägen och ett skicklighetsträd är den här märkliga twin-stick shooter/MOBA-hybriden verkligen värd att testa, med tanke på att den är gratis. Åh - och du kan beordra ett massivt krigsfartyg för att invadera levande matcher, så det är också coolt.



Läs mer: Dark Souls III recension

Zombie

Ursprungligen en Wii U-exklusiv titel (med rätt titel ZombiU) utvecklad av Ubisoft, Zombi är ett överlevnadsskräckspel i första person i London, där spelaren intar rollen som en överlevande i en zombie-apokalyps.

Ett ganska unikt överlevnadsskräckspel, Zombi får dig att spela rollen som en helt annan överlevande varje gång du dör - och du kan till och med hitta din nu zombifierade tidigare karaktär varje gång och försöka stjäla bytet du bar innan.

Avsaknaden av Wii U: s GamePad känns inte som en för stor förlust, och spelet har några verkliga skräck och spänningar, så det här är ett av de bättre gratiserbjudandena den här månaden.



Läs mer: 10 videospel gjorda av Minecrafts skapare Notch

mike tyson ansiktstatuering

Playstation 3

Jag lever

Det första av PS3: s gratiserbjudanden är I Am Alive, ett annat överlevnadsskräckspel som utvecklats av Ubisoft.

Återigen i en post-apokalyptisk värld (även om den här inte är med zombies), spelar du som en namngiven man på jakt efter din familj i en öde värld och ser efter en ung tjej som du hittar på en parkeringsplats.

Tung på atmosfär, spänning och historia, I Am Alive får dig att slå ner onda men också ta hårda känslomässiga beslut och är en bra post för ditt PS3 -bibliotek.

Savage Moon

Savage Moon är ett tornförsvarsspel, där spelaren måste skydda en avlägsen gruvanläggning från 'Insectocytes', en köttätande insektliknande varelse.

Släpps ett år efter framgångarna med PixelJunk Monsters & apos; framgång på PlayStation 3, följer Savage Moon konventionerna i de flesta tornförsvarsspel - köp uppgraderingsbara torn för att försvara din bas från fiender - men det är fortfarande ett bra sätt att fördriva lite tid om du fortfarande använder din PlayStation 3.

james bulger killers på facebook

PlayStation Vita

Ett virus som heter TOM

Det första av Vitas gratiserbjudanden, A Virus Named TOM är en söt liten actionpussel som spelar på samma sätt som Pipe Mania (eller BioShocks hackningssegment) där du manuellt måste springa runt nätet och byta anslutningar.

Med en härlig animation och en fantastisk retro-vibe som påminner om liknande Fallout, bör detta hjälpa till att pigga upp ditt Vita-bibliotek lite.

Shushimi

Du är en fisk. Du har muskler. Du har vapen. Du kan bära en mängd olika hattar. Du måste skjuta olika fiender och chefer för att få byte och slå höga poäng.

Återigen är du en muskulös fisk med vapen. Om det inte säljer dig på denna helt gratis shoot-&-em-up, jag är inte så säker på vad som kommer.

Hur man får gratis PlayStation Plus -spel

För det första måste du ha en PlayStation Plus -prenumeration. Förutom ett månatligt urval av gratis spel kan du spela spel online, få butiksrabatter och få exklusiv betaåtkomst för specifika titlar.

För att prenumerera på PlayStation Plus kan du göra det via följande länkar efter att du har loggat in på ditt PlayStation Network -konto:

PlayStation Plus 1 månaders prenumeration för £ 5,99 .

PlayStation Plus 3 månaders prenumeration för £ 14,99.

PlayStation Plus 12 månaders prenumeration för 39,99 £.

Om du vill prova innan du registrerar dig, Du kan prova en 14 dagars provperiod här.

louella fletcher michie video

Det är viktigt att notera att alla ovanstående prenumerationer förnyas automatiskt om du inte säger upp dem. Om du vill få dina pengar värda är årsabonnemanget ditt billigaste alternativ.

När du har registrerat dig för PlayStation Plus är det enklaste sättet att ladda ner gratis spel per månad genom att besöka denna länk i din webbläsare , lägga till gratisspel i din kundvagn och ställa in dem för nedladdning.

Så länge du är inloggad med ditt PlayStation Network -konto bör dina konsoler automatiskt ladda ner spelen. Om du föredrar det kan du också göra detta via PlayStation Store -appen på din konsol.

Läs mer

Senaste spel
Nintendo Switch recension Game of Thrones möter Mass Effect Bilder från Micro Machines World Series Kan Sonic Mania vara en återgång till formen?

Se Även: