Bästa vattenparker i Storbritannien för en familjedag som barnen kommer att älska

Storbritannien Och Irland

Ditt Horoskop För Imorgon

Familj med två barn som har kul i vattenparken

Familj med två barn som har kul i vattenparken



vilket politiskt parti är jag i Storbritannien

Det härliga sommarvädret kan vara bra för en rolig dag ute - men ibland i en värmebölja är allt du vill göra att svalna.



Gå in i vattenparker, där det inte bara finns attraktioner för hela familjen, men det är också en idealisk lösning för att hålla dig sval.



De mer vågade kan ta sig av rutschkanor, vågmaskiner och bubbelpooler, medan de efter en lugnare dag ute kan varva ner i plaskdammarna och lata floderna - och det finns gott om lekplatser för små också.

Naturligtvis kan det irriterande brittiska vädret vara flyktigt - men den goda nyheten är att det finns några lysande inomhusalternativ också!

Vi tar en titt på några av de bästa vattenparkerna i hela landet som kommer att göra ett stänk med barnen i sommar ...



1. Sandslott

Familjer i lagunvattnet vid Sandcastle Water Park

Sandcastle vattenpark (Bild: Sandcastle Water Park)

Du kommer att känna att du har klivit in i ett exotiskt land tack vare de tropiska temperaturerna vid Sandcastle, där temperaturen når upp till 28C.



Räkna med trädkoja & stormar, vattenrutschbanor, grunda pooler, fridfulla laguner och en actionflod, som alla lovar mycket roligt och spänning för alla åldrar.

Parken har en bra blandning av spännande åkattraktioner för att få adrenalinet att pumpa, liksom mer skonsamma erbjudanden för små med sina laguner och stänkzoner.

Hur mycket? Vuxenbiljetter från 22 £, barn 11 och under biljetter från 18 £. Besök www.sandcastle-waterpark.co.uk för mer information.

2. Rutland Aqua Park

Den uppblåsbara hinderbanan vid Aqua Park Rutland

Aqua Park Rutland är en för spänningssökande

I sommar är det dags att testa dina färdigheter och kasta lite vänskaplig tävling mot dina familjemedlemmar!

Aqua Park Rutland har mer än 36 roliga hinder du kan klättra, hoppa, krypa, skjuta, skjuta och plaska dig igenom, för att inte tala om den uppblåsbara klätterväggen 'The Beast', den högsta i sitt slag i Storbritannien.

Hur mycket? Biljetter från £ 20 ppp för en timmes session, som inkluderar flytväst och briefing. Besök www.aquaparkrutland.co.uk för mer information.

3. Robin Hoods vattenpark, Nottingham

En vy över dränktornen vid Robin Hoods vattenpark, Wheelgate Adventure Park

Robin Hoods vattenpark, Wheelgate Adventure Park (Bild: Wheelgate Adventure Park)

Detta erbjudande med Robin Hood-tema är den största utomhusvattenparken i Storbritannien, med fem spännande rutschbanor som små spänningssökande kommer att älska.

Dessutom är det en del av Wheelgate Adventure Park där du också kan hitta berg- och dalbanor, djurupplevelser och familjevänliga åkattraktioner, så om dina äldre barn verkligen vill kolla in en nöjespark är det en stor kompromiss.

Hur mycket? £ 15,95 för vuxna och barn över 108 cm i höjd, £ 12,95 för barn 95 cm-108 cm. Barn under 95 cm går gratis. (Priserna baseras på helger och helgdagar). Besök www.wheelgatepark.com för mer information.

nicki minaj biljetter 2014

4. Waterworld, Stoke-on-Trent

Med spännande rutschkanor, bubbelpooler, bubbelpooler, forsar, en lat flod, Storbritanniens First Trap Door Drop Slide och de högsta, snabbaste vattenrutschbanorna i Storbritannien, kommer du att bli bortskämd för val på aktiviteter på Waterworld.

Det finns till och med särskilda områden för småbarn och små, och för dem som inte vill bli blöta är åskådarbiljetter också ett alternativ.

Uppskattningsvis 400 000 människor besöker Waterworld varje år, så om du är i området är det definitivt värt att se vad all hype handlar om!

Hur mycket? Biljetter från £ 20,50, eller så kan du få familjebiljetter från £ 78. Besök www.waterworld.co.uk för mer detaljer.

5. LC Swansea

En tjej åker Boardrider på LC Swansea

Boardrider på LC Swansea (Bild: © LC Boardrider 2016)

Storbritanniens största inomhusvattenpark är definitivt en för spänningssökande.

Ta dig an 'boardrider', en stående surfsimulator eller möt deras senaste attraktion Volcano Bay, som bokstavligen & apos; utbrott & apos; med vatten, en vågpool, en lat flod och en rad spännande rutschbanor.

Hur mycket? Vuxenbiljetter från £ 8, småbarnsbiljetter från £ 2,50 och barnbiljetter från £ 6. Boardrider -sessioner kostar £ 5 ppp extra. Besök www.thelcswansea.com för mer detaljer.

6. Alton Towers Resort

En logotyp sitter på en skylt utanför ingången till temaparken Alton Towers

Alton Towers har en vattenpark (Bild: Getty)

Staffordshire -orten är mest känd för sin nöjespark och berg- och dalbanor, men Alton Towers har också ett ganska imponerande vattenparkutbud.

Tänk på lata floder, galna vattenkanoner och till och med en spännande vattenunderlägg; det finns något för alla.

Det finns forsar och & apos; flash flood & apos; pooler för de mer vågade, men om du har små kan du få ut det mesta av de tystare stänkpoolerna som erbjuds.

Biljetterna börjar från £ 16,50 och inkluderar tillgång till Little Leake, Lagoona Bay och Wacky Waterworks. Klicka här för fullständig information .

Finns det en vattenpark du tycker borde finnas på den här listan? Låt oss veta i kommentarerna nedan.

Se Även: