Nicki Minaj biljetter till 'The Pinkprint' turné i Storbritannien med Trey Songz ute nu

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Nicki Minaj

Skönheten har lovat fansen den 'största och bästa turnén hittills' nästa år(Bild: Getty)



Grammy-nominerade Nicki Minaj har avslöjat att hon kommer att vara tillbaka i Storbritannien 2015 med en stor turné med specialgästen Trey Songz.



Bang Bang -stjärnan kommer att starta utflykten på Londons O2 Arena den 28 mars, innan han går rikstäckande med shower i Birmingham, Manchester och Belfast.



Turnén kommer att stödja Nickis förväntade tredje album, Pinkprint , som kommer den 15 december, och kommer att innehålla samarbeten med Beyonce, Ariana Grande och Chris Brown.

som är russell brand gift med

Hon sa: 'Det är alldeles för länge sedan jag har sett min europeiska Barbz! Vi har mer än några överraskningar i beredskap. '

'Jag är glad över att vara på väg till Europa med det vackra och begåvade kraftverket NICKI MINAJ. Kärleken jag känner utomlands är överväldigande, och jag kan inte vänta med att få turnén igång för att ge fansen den bästa TRIGGA -showen möjligt, tillade Trey.



hur sover giraffer

Biljetterna säljs idag - fredag ​​den 12 december klockan 9.00, klicka på ett datum och en plats nedan för att boka nu:

& apos; The Pinkprint & apos ;, innehåller också singlarna & apos; Anaconda & apos; och & apos; Bed Of Lies & apos ;. Kolla upp Anakonda Nedan.

Se Även: