Pappa Johns har nu en julbordspizza - och en gris i filtar medrätt

Pizza

Ditt Horoskop För Imorgon

Din julmiddag - men i pizzaform



Denna artikel innehåller affiliate -länkar, vi kan få en provision på eventuell försäljning vi genererar från den. Läs mer



Från McDonald & apos; s , KFC, Starbucks och Costa, matställen överallt har meddelat sina festliga menyer denna månad.



Och nu Pappa Johns har gått med i handlingen genom att lansera en laddad, festlig pizza med begränsad upplaga.

Redan tillgänglig på Papa Johns webbplats, den levereras komplett med alla julbordspynt.

Börjar med en rödvinssåsbas, innan den toppas med mjuka kalkonköttbullar och rostade grönsaker - inklusive ett strö av säsongens häftspiror, och avslutas sedan med ett rikt tranbärsregn och naturligtvis gott om mozzarellaost.



Perfekt kokta, heta grisar i filtar, levererade till din dörr

Överraskande kan du också få det i vegansk form, med kalkonköttbullar och mozzarellaost bytte ut mot vegansk 'Sheese' istället.



Om du undrar var alla bacon är ... kommer det på sidan istället, med hungriga köttätare som kan lägga till en sida av heta grisar i filtar till sin beställning för £ 5,49.

För pudding finns en julversion av varumärkets berömda söta bakverk: köttfärsrullar, gjorda av färsk deg som sedan rullas med kryddad köttfärs och toppas med en generös duggregn.

Färspajer blev precis ännu bättre

Finns separat för £ 15,99 för en liten, £ 17,99 för ett medium, £ 19,99 för en stor och £ 21,99 för en XL, eftersom det är jul, kan du lika gärna gå ut och beställa din festliga pizza som en del av Papa John & apos ; s festliga festaffärer, som också inkluderar en välgörenhetsdonation.

50p från varje fest som beställs går till välgörenhetskris för hemlöshet, med tre olika paket att välja mellan, från £ 19,99.

Förutom de nya grisarna i filtar, finns det också några nya tillägg till sidrättermenyn: tater tots, sex ost tater tots och ostiga tater tots med bacon. Glöm kalkonmiddagen, vi tar oss bara igenom denna meny hela december ...

Läs mer

Takeaway -erbjudanden, rabatter och erbjudanden
Gratis Just Eat takeaway Gratis Domino & apos; s Pizza -affär 10 £ rabatt på Deliveroo Gratis pizza -takeaway värd £ 15

Papa Johns marknadsdirektör, Giles Codd, sa: Vi är verkligen stolta över att få arbeta med Crisis i jul, en välgörenhetsorganisation som syftar till att utrota hemlöshet och tillhandahåller viktiga tjänster till människor i Storbritannien vid en av de svåraste tiderna på året.

Vår jul är bättre delad kampanj belyser det faktum att det här ska vara en tid för att vara tillsammans med människor och ta hand om varandra, och vilket bättre sätt att göra det än över en pizza med vänner och nära och kära. Med flera sätt att donera till välgörenhet, inklusive den nyskapade festliga varuhandeln, hoppas vi kunna krossa våra insamlingsmål för att hjälpa krisen att fortsätta det fantastiska arbete de gör inte bara vid jul, utan under hela året.

Jon Sparkes, VD för Crisis, sa: Vårt samhälle är starkare när vi arbetar tillsammans, och genom att arbeta med partners, som Papa Johns, kan vi öka medvetenheten om hemlöshet och vitala medel så att vi kan leverera våra tjänster från utbildning till bostäder och sysselsättningsstöd.

Se Även: