Bee Gee Robin Gibb lämnar 4 miljoner pund för att ta hand om sitt treåriga kärleksbarn

Uk News

Ditt Horoskop För Imorgon

Andra förhållandet: Gibb's älskare Claire med dottern Snow Evelyn Robin Juliet Gibb(Bild: Rex/INS)



Bee Gee Robin Gibb betalade ut 4 miljoner pund för sitt kärleksbarn månader innan han dog.



julfilm bild frågesport

Efter en år lång juridisk kamp gick den tragiska sångaren med på en engångsbetalning till den tidigare hushållerskan Claire Yang för underhållet av deras treåriga dotter Snow Robin.



Men nu är hans familj rädd att hans före detta älskarinna kommer att pressa efter mer pengar till barnet när hans egendom på 140 miljoner pund offentliggörs.

Robins förstörda änka Dwina är orolig att Claire, 36, kommer att ta in sina advokater trots att båda sidor gick med på det stora avtalet om underhåll av barn i januari.

Betalningen ska täcka levnadskostnader och underhåll av Snow Gibb.



Robin som dog av lever- och tjocktarmscancer i söndags, 62 år gammal, hade en långvarig affär med Claire men blev ombedd att lämna Gibbs herrgård från 1100-talet av Dwina, 59, när hon blev gravid.

Robin betalade för att hon skulle bo i ett hyrt hus innan Snow Robin föddes i november 2008.



Det är komplicerat: Robin och Dwina Gibb älskade varandra men hade ett öppet förhållande (Bild: Daily Mail)

Han sa alltid att han skulle försörja sitt fjärde barns behov och köpte Claire ett hus på 850 000 pund med fem sovrum 25 miles från sitt hem för två år sedan.

En källa nära Gibb -familjen sa att den långa juridiska bråket, som pågick medan Robin genomgick kemoterapi och operation, upprörde Dwina.

Källan tillade: Om Claire går till begravningen kommer hon att hålla avstånd till Dwina och det kommer att bli besvärligt. Robin gick aldrig ifrån sitt ansvar och såg alltid till att barnet var helt försörjt.

Snow Robin är ett Gibb -barn så kommer att behandlas exakt samma som de andra tre barnen. Det handlar inte om pengarna men det är karaktären av den långa rättsprocessen som oroade Dwina och familjen.

Förhållandena mellan båda sidor har blivit mycket ansträngda och Dwina är medveten om att det är osannolikt att det är slutet på saken. Det kan bli väldigt rörigt och jobbigt.

Robins barn från hans första äktenskap, Spencer, 40, och Melissa, 37, och hans son Robin John, 29, med Dwina kommer att dra nytta av hans egendom byggd av Bee Gees -framgångar världen över. Enligt lagen 1975 om arv (bestämmelse för familj och anhöriga) får alla barn bestrida ett testamente.

Claire skulle kunna starta en juridisk utmaning för Snow om det inte fanns någon betalning eller om hon trodde att det inte var en rimlig och rimlig summa pengar.

Enligt journalerna överfördes huset där Claire och barnet bor till hennes namn den 19 april, fyra veckor innan Robin dog.

Bisexuella Dwina, som offentligt har talat om sitt öppna förhållande till Robin, hade tidigare välsignat hans långsiktiga affär med Claire i sitt eget hus.

Kärleksfull pappa: Robin talade om sin dotter som ett & mirakel & apos; (Bild: FilmMagic)

Hon hade arbetat som hushållerska för Gibbs sedan 2001 och hon blev sångarens älskare och följeslagare.

Dwina talade om deras okonventionella äktenskap och sa: Vi har ett öppet förhållande. Robin har haft fling med mina vänner och han pratar med mig om dem.

Men hon slog i taket när hon upptäckte att Claire var gravid.

Robin hittade henne en ombyggd ladugård i Oxfordshire, fem mil från sitt Thame -hem.

Han betalade 2590 pund i månaden. När Snow föddes gjorde Robin regelbundna resor för att träffa henne. På frågan om barnet sa han: Nytt liv är himmelsänt och är en välsignelse.

Men vår källa sa att spänningen ökade när Claire insåg att det inte fanns någon framtid för henne och Robin.

Vännen sa: Claire ville spendera sitt liv med Robin. Hon ville inte bara dela honom med Dwina. Men detta skulle aldrig hända. Robin och Dwina skulle aldrig skilja sig eftersom de älskade varandra för mycket.

Faktum är att det att få ett barn med Robin gjorde det värre för Claire eftersom hon inte kunde spendera så mycket tid med Robin.

oliver hardy viktminskning

Men Robin gav allt åt Claire och barnet, ett hus, bil, barnflicka - allt. Han skulle inte låta barnet gå utan.

Förra året kallade Claire in sina advokater för att titta på att komma överens om en engångsbetalning med Robin för kostnaden för att få upp Snow.

Musiklegend: Bee Gee gick under för cancer förra veckan

Sådana betalningar beräknas på grundval av faderns förmögenhet, hur andra barn har gynnat ekonomiskt och uppskattat framtida levnads-, underhålls- och utbildningskostnader.

Vår källa sa att juridiska diskussioner drog ut när Robins team ombads att lämna fullständiga detaljer om hans enorma rikedom.

Bee Gees sålde mer än 200 miljoner skivor, med hits inklusive Stayin ’Alive och How Deep Is Your Love.

Med framgången kom enorm rikedom för bröderna Robin, Barry och Maurice.

Robins förmögenhet inkluderar fastigheter som hans herrgård i Oxfordshire på 8 miljoner pund och Florida -hemmet på 3 miljoner pund som han lånat ut till sin vän Tony Blair.

Källan sa: Att avslöja Robins hela förmögenhet var en svår process. De flesta i Robins situation vill inte avslöja hur mycket de är värda.

Det var många möten om denna fråga. Bee Gees -pengarna har investerats genom åren så information om allt detta måste lämnas.

Robin var naturligtvis glad över att samarbeta fullt ut men det var omöjligt för honom att hantera eftersom han var så dålig.

Claire vägrade att kommentera igår.

? Källor nära familjen säger att de väljer att en privat begravning ska äga rum fredagen den 8 juni, följt av en offentlig minnesstund senare på sommaren.

Robin Gibb - ett liv i bilder Visa galleri

Se Även: