Kopiera Montana Browns chic Love Island -look från denna populära modehandlare online - och det kostar bara £ 25

Stil

Ditt Horoskop För Imorgon

Hon kan ha otur i kärlek, men hon vet säkert hur man väljer en bra outfit



Avid tittare på Love Island kommer att veta att Montana Brown har haft en tumultfylld körning på succé -reality -tv -programmet hittills.



Även om vi kanske inte är avundsjuka på hennes kärlekslivssituation - det finns ett område som Montana alltid får toppbetyg för ... sina kläder.



ruth canavan dödsorsak

Från hennes debutklippade baddräkt på dag ett till hennes kvällskläder under & apos; återkoppling & apos; delar av föreställningen. Till skillnad från A-listers som vi använder Google på TV, kan Montanas stil kopieras eftersom det mesta kommer från high street och onlinebutiker som vi alla känner och älskar.

I samma ögonblick som Montana dumpades av Simon Searles (Bild: ITV)

En blick som särskilt fångade tittarnas ögon är den koordinat i två delar hon bar när Simon Searles oseriöst dumpade henne för Tyla Carr



Montanas outfit kan hittas på PrettyLittleThing.com (Bild: Pretty Little Thing)

Den som hoppas kunna efterlikna den vackra brunettens stil, hennes gråa koordineringsoutfit kan hämtas från modebutiken online Ganska liten sak . De bralet top kommer att sätta tillbaka dig £ 10 medan breda benbottnar kostar £ 15 .



chanelle ta mig ut

Medan Montana kan ha lämnats i översvämningar av tårar, såg flickan bra ut medan hon klagade över sin otur i kärleksstatus på ITV -showen.

Läs mer

Love Island
Vem är Love Island -berättaren? Vattenflaskor Älskar Island America Bästa bikiniutseendet på Love Island

Montana Brown har hittills haft otur i kärlek under serien. I de första avsnitten stals hennes ursprungliga partner Dom Lever av henne av Jess Shears.

paul walker och hans dotter

Montana har tidigare parats med Sam Gowland och sedan Simon Searles när han kom in i villan.

Det fanns dock inga romantiska gnistor mellan några av paren och den olyckliga Montana har tillbringat större delen av sin tid med att sova i soffan. Stackars kärlek.

Se Även: