Storbritanniens tio bästa maträtter

Advertorial

Ditt Horoskop För Imorgon

Vilken är din favoritmat? Resultaten finns i



Resultaten är inne! Takeaway -tjänst på nätet, JUST EAT, har tillkännagivit vinnarna av sina 2015 Tried and Tasted -utmärkelser på landets favoritmaträtter.



Gongarna känner igen restauranger på BARA ÄT som konsekvent får stjärnbetyg på 4,5 och högre och har fått över 100 recensioner från hungriga kunder.



Vi är verkligen en nation av takeawayälskare, men vilka rätter gräver vi mest? Med hjälp av listan över provade och smakade vinnare har JUST EAT identifierat Storbritanniens bästa takeaway -tucker. Här är rätterna som identifieras som att de konsekvent kommer färska, varma och läckra från landets takeaway-kök.

1. Pizza

Är du ett fan av djuppannan? De flesta britter är

jason bell nadine coyle

Vi kan bara inte få nog av denna italienska klassiker. Från margheritas, till köttfester, fyra säsonger till fyra ostar, heta och kryddiga till hawaiianska, vi älskar dem alla. Djupt fylld, djup panna, Chicago -stil, tunn och krispig eller fylld skorpa, det finns en stil och en toppkombination för att kittla allas smaklökar. Glöm bara inte dipparna ...



2. Räka toast

Nationen älskar att krossa sig ner på krispiga trianglar med rostbröd.

Friterat bröd toppas med ett hoppande lager av malet räkor och rostade sesamfrön - den perfekta nibblen att njuta av innan din huvudmåltid. Inga bråk om den sista biten nu.



3. Smör kyckling

Smör kyckling är den indiska maträtten som vi bara inte kan motstå. Yoghurt- och kryddmarinerad kyckling tillagas i en tandoor och serveras sedan i en utsökt sås med tomater, kryddor och naturligtvis smör.

Det är en rik, lyxig curry som är perfekt för en fredag ​​eller lördag kväll framför tv. Det är också bra på en söndag. Åh, och från måndag till torsdag.

4. Kebaben

Älskar du en mördare Kofta? Du är inte den enda

Det finns den läckra donern, supershishen och mördaren kofta, alla staplade i ett delat rostat pitabröd med färsk sallad, picklad chili och naturligtvis vitlök och chilisås ovanpå.

Det enda som kan göra kebaben ännu bättre är om den levererades direkt till din dörr. Åh, vänta ...

5. Burgaren

Hamburgare och pommes frites - den ultimata komfortmat

Det finns få saker som är så tillfredsställande som en stor saftig burgare. Tänk en nötkött hamburgare lagrad med färsk sallad, lök och tomat, sedan sås till din smak. Senap, ketchup och majonnäs, snälla, och håll inte tillbaka på picklesna.

6. Sushi

California -rullar, nigiri, uramaki, futomaki, handrullar och sashimi susar fram från restauranger till ytterdörrar.

Vi tar en förrätt av misosoppa och några edamamebönor.

7. Pasta

Vare sig det är silkeslen carbonara, rik n 'köttig bolognese, en pigg primavera eller härlig lasagne, den levereras färsk och snabb till våra främre rum.

Vi kommer in i stora skålar med ångande spaghetti, slaskande rör efter välsmakande penne, njuter av fyllda kuddade ravioli och älskar den härliga linguinen. Ingen italiensk mormor krävs.

paul michael glaser ålder

8. Kyckling tikka masala

Du kan inte slå en kryddig tikka på en fredagskväll, eller hur?

Legenden säger att denna takeaway -stjärna uppfanns i Storbritannien. Yoghurt- och kryddmarinerad kyckling får tandoorbehandlingen och glider sedan ner i en silkeslen tomat- och gräddsås.

Det är vad vi väljer att stapla på vårt pilauris. Vi tar en sida av vitlök naanbröd och chili paneer också, tack.

9. Knaprig aromatisk anka

Fem-kryddad kyckling är friterad så den är krispig på utsidan, saftig inuti, strimlas sedan och staplas i pannkakor med remsor av krispig gurka, vårlök och kraftig hoisinsås.

De kontrasterande smakerna, texturerna och potentialen för att slicka fingrar för att få dina händer att göra är en av de mest populära rätterna på JUST EATs menyer.

10. Chow mein

Chow Mein ligger på tionde plats i de tio bästa hämtmat

Vi är alla galen på nudlar. Oavsett om det är kyckling, fläsk, nötkött eller 'special', vi kan inte få tillräckligt med chow mein i magen.

Kombinationen av de viftande nudlarna, stekta med böngroddar, kött, grönsaker, friska vattenkastanjer och sojasås ger en av våra bäst älskade leveranser.

Följ @JustEatUK på Twitter eller gilla dem på Facebook .

Se Även: