Emily Blunt sätter rekordet rakt över att förlora Black Widow -rollen till Scarlett Johansson

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Emily Blunt har brutit sin tystnad efter att ha förlorat rollen som Black Widow till Scarlett Johansson-och en del i filmen Avenger på flera miljarder dollar.



Den 38-åriga brittiska skådespelerskan sägs ha tackat nej till chansen att spela Natasha Romanoff i Iron Man 2 från 2010.



Rollen gick till 36-åriga amerikanska skådespelerskan Scarlett som sedan dess har spelat rollen nio gånger-inklusive den kommande Black Widow-solofilmen.



Emily säger att hon var besatt av Iron Man när chansen att spela Natasha, aka Black Widow, kom - med regissören Jon Faverau sägs ha valt den brittiska stjärnan som sitt första val att spela rollen.

Emily Blunt har diskuterat sitt beslut att inte spela Black Widow i Marvel's Avengers -filmer (Bild: (kredit för lång, se bildtext))

Men Emily filmade redan Jack Black -komedin Gulliver's Travels - som möttes av fientliga recensioner när den släpptes 2010 och bombades i kassan.



Emily diskuterade sitt val att spela Princess Mary i Gullivers Travels snarare än Black Widow i Marvel Cinematic Universe och sa till The Sun on Sunday: Jag vill faktiskt städa upp historien.

Jag fick kontrakt för att göra Gullivers Travels. Jag ville inte göra det. Jag är så stolt över de beslut jag fattar.



Rollen gick till Scarlett Johansson - som har spelat karaktären nio gånger

Hon fortsatte: Jag vet inte om superhjältefilmer är något för mig. De är inte i min gränd. Jag gillar dem inte - det gör jag verkligen inte.

Det är inte så att det ligger under mig. Jag älskar Iron Man och när jag erbjöds Black Widow var jag besatt av Iron Man.

Scarlett sägs ha tjänat 50 miljoner pund efter att ha spelat rollen som Black Widow i Iron Man 2, Avengers Assemble, Captain America: The Winter Soldier, Avenger Age of Ultron, Captain America: Civil War, Avengers: Infinity War, Captain Marvel, Avengers: Endgame och Black Widow.

Emily har dock gett Marvel -fans lite hopp om att hon en dag kan gå med på att spela en hjälte.

Hon sa: Det är inte att säga att jag aldrig skulle vilja spela en. . . men det måste vara något så coolt. Jag tävlar inte om att se superhjältefilmer. Kanske för att de får mig att känna mig lite kall.

Jag kan inte förklara det. Jag kan inte komma in där.

Marvel -fans har den senaste tiden bett filmchefen Kevin Feige om att kasta Emily som Sue Storm i den kommande Fantastic Four -filmen - som ännu inte har släppts.

Medan Emilys verkliga man, John Krasinski, är fanfavorit för att spela Reed Richards, aka Mr Fantastic, i samma film.

Se Även: