Bilden som bevisar Cheryls oskuld: Snap togs på toaletterna där stjärnan `` avbildades med vitt pulver ''

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Toaletterna inne i London Coliseum



Ett foto taget inuti toaletterna där Cheryl Fernandez-Versini påstås ha avbildats med vitt pulver BEVISAR hennes oskuld.



The NEWSAM har fått en exklusiv bild av området där stjärnan tvättade händerna på London Coliseum under British Fashion Awards när en journalist knäppte henne framför tre ljusa linjer.



Det är klart att strålkastarna ovanför avsatsen på bilden skapade den mystiska vita bilden som misstogs för vitt pulver.

X Factor-domaren Cheryl förbereder sig nu för att vidta rättsliga åtgärder efter att bilden av henne på den stjärnfyllda årliga bash på måndagskvällen dök upp online, vilket leder till spekulationer.

Området där Cheryl befann sig stod på toaletterna



Cheryl avbildade vid en drinkmottagning vid British Fashion Awards

Modejournalisten lade upp fotot tillsammans med bildtexten: 'Sorg i hennes ögon'. Det raderades senare.



Den 32-åriga stjärnan har alltid varit starkt motståndare till droger och tidigare erkänt att hon blev avskräckt efter att ha tagit sin nära vän, fotbollsspelaren John Courtney.

”Det avstängde mig från droger för livet. Den mardrömmen förstörde all Johns familj och vänner, skrev hon 2008 i Cheryl Cole: Her Story - The Unauthorized Biography.

En bild inuti toaletterna där bash hölls

Cheryl Fernandez-Versini efter att bilden dykt upp online (Bild: Getty)

Hon har också tidigare slagit mot Kate Moss och Pete Doherty, som har kopplats till narkotikamissbruk, och sa: ”Att se bilder av [Pete] Doherty som glamouriserar vanan, och med Kate Moss på armen också. Det gör mig sjuk.'

En källa nära stjärnan sa till The Sun igår: 'Det är upprörande att någon i modebranschen har tagit en bild av Cheryl så här och publicerat det offentligt.

'Hon föraktar absolut droger och alla kopplingar som knyter henne till dem är löjliga. Hon använde bara toaletten.

British Fashion Awards Visa galleri

Se Även: