BRIT Awards 2019: Dua Lipa 'märkesdiva efter att ha stängt in sig i omklädningsrummet'

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Dua Lipa har enligt uppgift märkts som en diva för sitt backstage -beteende vid årets BRIT Awards.



Sångaren, som plockade upp den bästa brittiska singelgongen med Calvin Harris för sin låt One Kiss, sägs ha undvikit människor bakom scenen vid den glittrande ceremonin.



Källor hävdar att stjärnan, 23, var arg över att få ett omklädningsrum så nära action bakom scenen på Londons O2 Arena.



Och de säger att hon var så angelägen om att undvika att prata med andra människor att hon slet namnet utanför dörren så att ingen skulle veta vem som var på andra sidan.

Dua var en vinnare vid utmärkelserna (Bild: Dave Benett/Getty Images)

Insider berättade Solen : 'Duas omklädningsrum låg alldeles intill skönhetsspaet bakom scenen vilket innebar att många människor skulle förbi för att bli bortskämda innan showen.



”Men hon gjorde det klart att hon inte ville vara där efter att andra gäster fortsatte att gå in för att säga hej och önska henne lycka till.

'Till slut slog hon dörren stängd och slet bort hennes namn så att ingen skulle inse att hon var där - folk sa att hon kom över som en rätt diva.'



Dua och Calvin Harris

Hennes medvinnare Calvin, som också utsågs till bästa brittiska producent, sägs ha varit raka motsatsen och välkomnat förbipasserande i hans omklädningsrum för att skåla hans framgång med champagne.

NEWSAM Online har kontaktat Duas representanter för kommentar.