Vem är Wes Nelson? Love Island -stjärnan har anmält sig till Dancing on Ice

Tv-Nyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Medan Midlands hunk Wes Nelson uppenbarligen har ett bra utseende, är han också den intelligenta typen - vilket gjorde honom idealisk för Love Island 2018.



Han gick in i villan sommaren 2018 när han var 20 år och var en skicklig konstruktör för elektriska system, vilket bevisar att han har både hjärna och brawn.



är holly willoughby gravid igen 2014

Han hade verkligen massor av action på serien och gick därifrån med en raket av en flickvän i Megan Barton-Hanson.



Tack vare serien skapar han nu en showbiz -karriär och är anmäld till den nya serien Dancing On Ice, som kommer att sändas i januari 2019.

Men vem är han egentligen? Här är allt du behöver veta ...

Känner du någon av öborna? E-post webtv@trinityNEWSAM.com med din berättelse!



Dans på is

Love Island -hunken Wes Nelson tar sig till isen



Efter att ha tillbringat sommaren med att pryda våra TV -skärmar i bara ett litet par shorts, hoppas Wes att han kommer att vara tillbaka i våra främre rum även på vintern för en bra sträcka, efter att ha anmält sig till Dancing on Ice. Bara den här gången kommer han att vara täckt av spandex och glitter.

Medan han var i Love Island -villan imponerade han på sina andra tävlande och tittare hemma med sin naturliga rytm, så att spikra rutinerna borde inte vara ett problem för honom.

Wes var den sista tävlande som skulle tillkännages i uppställningen av 12 och innan han började träningen var han redan rädd för en rivaliserande kändis i synnerhet.

'Gemma Collins kommer att torka golvet med mig, jag är superskrämd', sa han.

'Jag har tittat på upplägget och tänkt & apos; herregud! & Apos; Naturligtvis kommer du att se mina höfter på isen och höfterna ljuger inte! '

Vad var hans Love Island -resa?

Wes och Laura - de flesta nätter de första veckorna (Bild: ITV)

Wes var populär bland damerna när han gjorde entré i villan och flygvärdinnan Laura Anderson klev fram för honom den allra första dagen.

De stannade tillsammans i drygt tre veckor och förutom några vinglar från Laura i början verkade de ganska lyckliga tillsammans. Hennes tvivel försvann genast när hon upptäckte att generös Wes en gång hade spenderat £ 1k på en dejt ... Vi är dock säkra på att det var en slump.

Paret skedade och snogade regelbundet i sängen och så småningom ledde det till att de skapade samhället & apos; do bits bits & apos ;. Vilket sedan ledde till att & apos; gått hela vägen & apos; samhället, där paret till synes inte kan hålla sig tillbaka.

Laura rapporterade också att Wes hängs som en hingst - som vi alla såg när han sprang ut ur villan för en utmaning. Se slowmotion -videon här. Välkommen.

Laura, 29, kanske eller inte har skrämt Wes när hon avslöjade att hon letade efter en man. Utåt stannade han ganska coolt och sa att han ville ha en sak för alltid.

På deras första officiella datum diskuterade de att få barn och saker såg väldigt allvarliga ut tills Ellie Brown gick in och Wes & apos; huvudet vände.

Ellie valde Dr Alex men i slutändan och Wes, ja han sprang rakt tillbaka i armarna på Laura.

Det var tills Megan Barton-Hanson och hennes & apos; kirurgiskt förbättrade & apos; kärlek studsade in i villan. Hon anslöt sig till Eyal men när hon blev uttråkad av honom gjorde han omedelbart en pjäs för Wes.

På nolltid släppte han Laura och delade säng med Meg. Pojken rör sig väldigt snabbt.

Direkt i sängen med Meg (Bild: ITV Picture Desk)

Men borden vändes när han skickades till andra villan, Casa Amor med de andra grabbarna och sex nya tjejer.

Han lyckades faktiskt vara Meg trogen och förklarade att ingen annan tjej kunde komma i närheten av henne. Hon blev dock omedelbart distraherad och glömde allt om stackars Wes, och kopplade till (nya) Alex istället.

När det gällde att återvända till den ursprungliga villan, gick Wes in ensam bara för att möta synen på Meg och Alex tillsammans. Laura måste ha innerligt kaklat.

Till skillnad från Georgien, som också pied av Josh, satt Wes inte om att moppa eller ha väsande anfall, istället började han med att skaffa tjejen.

Han var inte beredd att ge upp (Bild: ITV)

Han tog Meg på en dejt och gjorde det klart hur han fortfarande kände. Hon avslöjade att hon fortfarande tyckte om honom och var förvirrad över Alex.

Som tur var skulle Wes vid nästa återkoppling välja en tjej bland de minst populära öborna, som röstats av allmänheten.

Megan var bland dem och trots ett försök från Georgien att övertyga honom om annat valde han flickan som bara några dagar innan släppte honom ...

Det visade sig dock vara det rätta valet eftersom de slutade vara ett av de tre sista paren i villan.

De kom trea i finalen och har hittills lyckats hålla ihop, trots att deras nya karriärer håller dem isär mycket.

Vad letade han efter i villan?

'Jag letar efter en partner, jag letar efter någon som jag kan slå mig ner med och tämja min vilda livsstil', sa han innan han gick in i serien.

'Jag är 20 år gammal men jag skulle säga att jag ligger före min ålder när det gäller mognad och när det gäller vem jag är och mina sätt. Jag tror inte att jag skulle vara barnslig där inne.

'Jag ser mig själv som en mogen person som så definitivt letar efter något allvarligt.'

Läs mer

Är de din typ på papper? Love Island 2018 -tävlande
Samira Mighty Kendall Rae-Knight Hayley Hughes Laura anderson

Vad är hans relationshistoria?

Sexig: Han får massor av komplimanger på kindbenen ... (Bild: ITV Picture Desk)

som är ruby ​​allen i eastenders

'Jag har haft ett långt två och ett halvt års förhållande med mitt ex som blev lite surt mot slutet', medger han.

'Som pojkvän tror jag att hon skulle säga att jag var en bra pojkvän.

'Jag har växt upp i ett familjeorienterat hushåll så värderingar och respekt är stora delar av mitt liv och jag genomförde det definitivt i mina relationer.'

Bästa egenskaper?

Nu är det en sexpack! (Bild: ITV Picture Desk)

'Många komplimangerar mig på mina kindben och personlighetsmässigt skulle jag säga att jag är väldigt passionerad.

”Jag lägger 110% på allt jag gör oavsett om det är relationer, fotboll, boxning.

'Jag har också intellekt, med mitt jobb [han är en elektrisk konstruktör] är jag väldigt akademisk.'

Läs mer

Love Island
Vem är Love Island -berättaren? Vattenflaskor Älskar Island America Bästa bikini -looken från Love Island

Hur man följer honom på sociala medier

Instagramhandtag: @wes.nelson

Twitter: @WesLNelson

Ta reda på hur du följer de andra tävlande här.

Älskar du alla Love Island -gossar? Var inte lurig - kom och gå med oss ​​i Love Island Facebook -gruppen för alla de senaste nyheterna, rykten och memes från din favoritshow

Se Även: