Vem vann Celebrity Big Brother 2016?

Tv-Nyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Scotty T har avslöjats som vinnare av Celebrity Big Brother 2016.



Efter en månad med drama, drama och mer dramatik återstod bara sex huskamrater för att slåss om titeln som vinnare av CBB 2016 och programledaren Emma Willis kommer att vara där för att dela ut äran.



Avskedade Hollyoaks -skådespelerskan Stephanie Davis, tidigare kärleksråttan Darren Day och EastEnders -skådespelarna John Partridge och Danniella Westbrook gick med i Geordie Shore -hunken Scotty T och den amerikanska realitystjärnan Tiffany Pollard i finalen.



Men det var den älskvärda Geordie som hävdade titeln och blev den andra Geordie Shore -stjärnan som vann efter Charlotte Crosby för två år sedan.

Stephanie hade en mängd ursäkter förberedda för tillståndet i hennes underkläder (Bild: Om)

Jeremy med byxorna ifråga, låt det aldrig sägas att han inte är en modig man (Bild: Om)



Showen har i stor utsträckning kallats den mest chockerande, mest smutsiga och, efter knickergate, den mest motbjudande serien av CBB någonsin.

Det har skett sju avhysningar, två borttagningar av ohälsa och en uttråkad walkout, men inga nazister så det har redan fått ett försprång på den sista serien med Tila Tequilas upptåg.



Läs mer: Kommer Jeremy McConnell UNDVIK Celebrity Big Brother -finalen? Star drog sig ur This Morning -utseendet på grund av sjukdom

Läs mer: Vem vinner Celebrity Big Brother? Spegelläsare ger sin bedömning inför finalen

Läs mer: Den smutsigaste kändisens storebror någonsin: Sex, död, kåta husmän och knickergate

Politikern Winston McKenzie var den första avhysningen efter att ha orsakat all slags kontroverser med sin fula kappa och ännu fulare syn på homosexuella.

Det tog bara fyra dagar för hans huskamrater att bli sjuka av honom, och ännu mindre för allmänheten att rösta ut honom.

Winston slogs för sina arkaiska åsikter av både huskamrater, tittare och Emma Willis, den senare som levererade en stickande och otrolig intervju efter hans vräkning

Kim Kardashians osannolika BFF Jonathan Cheban var nästa huskamrat att lämna efter att ha bestämt att showen var för tråkig för honom.

joe exotiska carole baskin

Italienska advokaten Nancy Dell & apos; olio var den andra huskamraten som vräktes under den andra veckan, kort innan David Gest lämnade huset på grund av ohälsa.

Även om han nästan inte lämnade på grund av ohälsa efter att Tiffany av misstag trodde att han hade dött när Angie Bowie avslöjade hennes före detta make, David Bowies död.

Det ledde till en av de märkligaste scenerna i CBB: s historia med huskamrater som sprang runt, slet av täcket från en vilande Gest och skrek när de insåg att han var mycket med de levande.

Tiffany Pollard blev hysterisk efter att hon missuppfattat Angie Bowie när hon berättade att & quot; David & apos; s dog & apos; (Bild: IF)

Kort därefter blev det för mycket för Angie att bo i huset efter att ha fått nyheterna och hon lämnade också huset med hänvisning till sjukdom.

Samma dag vräktes Strictly Come Dancing -proffset Kristina Rihanoff till mindre än en imponerande reaktion. Med tanke på att hon avslöjade sin graviditet live på showen, tog allmänheten inte riktigt emot henne.

Läs mer: 9 största kändis Big Brother 2016 -ögonblick - enligt NEWSAM -läsare

Läs mer: Se Tiffany Pollard slå till med Celebrity Big Brother -fan under en bisarr rad över Scotty T

Läs mer: Gravida Emma Willis kommer i kampform inför finalen i Celebrity Big Brother

Ex on the Beach -stjärnan och den fruktansvärt arga damen Megan McKenna vräktes därefter efter hennes rasande rader, som inkluderade att avlägsnas från huset av säkerhet på grund av hennes temperament.

Men hon fick åtminstone kyssa Scotty T, upprepade gånger i huset.

Megan tog inte alltför väl till att säkerhet kallades in för att lugna henne (Bild: Rex)

Christopher Maloney tid i huset tog slut strax efter, med att han vräktes och snabbt glömdes bort på grund av hans konstigt tysta påverkan på huset.

Det var sedan dags för Celebrity Big Brother: s kärlekshistoria att delas upp när både Stephanie Davis och Jeremy McConnell nominerades för vräkning.

Chockerande var det den irländska manliga modellen som tog farväl av huset och inte den tidigare skådespelerskan, som hade rasat upp hemmakamraterna och allmänheten genom att öppet fuska med sin pojkvän.

Celebrity Big Brother 2016 Visa galleri

Med bara en vräkning kvar, hus Mean Girl, såg Gemma Collins chockad ut att missa finalen efter veckor av bisarrt beteende och storm outs.

Men när ex-TOWIE-stjärnan var borta avslöjades de sex finalisterna och nu är det dags att avslöja vem som är vinnaren av Celebrity Big Brother 2016.

Följ ALLT från livefinalen som det hände nedan ...

Vi testar en ny webbplats: Detta innehåll kommer snart

Se Även: