Äldre britter orsakar kaos i Benidorm med maratondrink, droger och sexpass

Uk News

Ditt Horoskop För Imorgon

Äldre britter orsakar kaos i den populära feststaden Benidorm med maratondrink, droger och sexpass, kan en NEWSAM -undersökning avslöja.



Den berömda spanska badorten på Costa Blanca har länge varit populär bland brittiska turister. Men nu återupplever generationen som njöt av Club 18-30-semester tillbaka på 70- och 80-talet sina festbedrifter i ökande antal.



En mormor, en middagsdame från Yorkshire i slutet av 50-talet, skröt för oss hur hon smugglade in kokain till orten i en sinusinhalator medan hon bar en t-shirt där det stod 'Coke Whore'.



Hon sa: Det är lätt, ingen tänker kolla röret i inhalatorn bland alla mina piller, även om läkemedlen är tillräckligt billiga här för att vara rättvisa.

Kokain, ecstacy och marijuana erbjöds hela dagen och det var inte ovanligt att erbjudas droger medan de var ute på lunch eller bara tog en promenad längs havet.

Du har allt du kan önska dig här, sol, hav och sprit - om du kan klara det, varför skulle du någonsin lämna, folk älskar det. (Bild: Tom Maddick SWNS)



Våra reportrar såg på när bekymmerslösa OAP spelade bingo på dagen, reste runt på sina tvåsitsiga skotrar och sedan festade in på natten på det ökända engelska torget.

Här kommer hopar av brittiska turister för att festa tillsammans med hjortdjur som blandar sig med familjer medan strippare på utomhuspallar uppträder inför alla, unga som gamla, hela natten.



Anläggningen har 2 305 heltidsboende i Storbritannien, vilket är 11 procent av den totala befolkningen.

Många av dem är äldre och har kommit ut till Benidorm i mer än 30 år.

Betty Thirlwall, 66, berättade för oss: Du har allt du kan önska dig här, sol, hav och sprit - om du kan klara det, varför skulle du någonsin lämna, folk älskar det.

Pensionärer som Betty har sett orten förändras över tiden från 1980 -talet då det var ökänt för berusad yobbery till nu när det har blivit synonymt med äldre britter tack vare program som ITV: s Benidorm.

hur lång är Cillian Murphy

Men du behöver inte klia dig under ytan för att upptäcka att det fortfarande finns en smutsig mage med droger, sexshower och prostitution som alla är tillgängliga.

De elaka kabaretprogrammen kretsar kring klubbarna under natten och alla är gratis att titta på.

Det finns ett brett utbud att välja mellan, men alla säkerställer att de populära barerna som Chaplins och det häftiga The Red Lion -paketet kommer under de tidiga timmarna.

Det är för mycket för en groovy farmor som kollapsar på marken i Benidorm, Spanien (Bild: Tom Maddick SWNS)

En show involverade strippare utklädda som populära science fiction -karaktärer som ägnade sig åt fullblåsta sexhandlingar medan de åkte på segways.

En man på en hjort sa: Jag trodde att Benidorm skulle bli tråkigt som det där tv -programmet - jag förväntade mig inte att få se Darth Vader ha sex.

Andra inkluderade dotter till den ökända Sticky Vicky som utför en unikt begåvad scenakt som fortsätter från där hennes mamma slutade.

Den lesbiska showen på Chaplins eskalerar snabbt till publikdeltagande och det dröjde inte länge innan turister togs bort och piskades på scenen framför en skara fnissande turister.

Men så elak som de här serierna kan tyckas för en del, tycker de som tittar på dem att det bara var lite roligt.

Darren Smith, 38, från Liverpool, sa: Det är vad du kommer hit för, du vet vad du är ute efter när du går genom dörren, det är bara en massa ofarligt kul i slutet av dagen och ingen skadas .

På andra håll i Calle Geronas östra ände, baren där de flesta britterna samlas för att bli fulla på natten, kan scenen ta en mörkare vändning.

Prostituerade utövar sin handel öppet på gatan och narkotikahandlare har inga betänkligheter för att handla på dagsljus framför familjerestauranger.

Vi erbjöds ständigt sex av östeuropeiska krokar upp och nerför Calle Gerona, av vilka många skulle erbjuda oss att ta oss till bakgatan för så lite som € 60.

Lokalbefolkningen verkar ta dessa grumliga drogförsäljningar i strid och den spanska polisen verkar ignorera dem helt.

En invånare, som inte ville bli namngiven, tror att anledningen till att de blundar är för att det inte påverkar spanjorerna.

Bara över 18 -årsåldern - men Benidorms frossare är alla närmare 80 nuförtiden

Han sa: Alla britterna samlas här nere (Calle Gerona) medan alla spanska turister huvudsakligen håller till gamla stan så det tycktes alltid ha varit fallet så länge det inte drabbar de spanska familjerna så kan britterna ta hand om sig av sig själva, det är inget nytt, titta bara på hur hårt vi var tvungna att klaga för att de skulle kunna göra något åt ​​ficktjuvarna.

Ett växande hot mot turister under de senaste månaderna har ficktjuvar riktat in sig på britter på ett systematiskt sätt.

sex på ett plan

De luriga tjuvarna, som lurar på nattklubbar och gränder, arbetar i par och väntar på att berusade turister ska passera innan de gör sitt drag.

Bara förra veckan inledde den spanska polisen ett angrepp mot skurkarna efter att en rad rån ledde till en översvämning av klagomål som ledde till fyra gripanden.

Totalt återfanns 74 telefoner och två kvinnor och två män greps av spansk och marockansk nationalitet, mellan 19 och 25 år.

En liknande grupp nappades förra året efter att ha stulit 64 telefoner värda 30 000 euro.

Twerking eller lederna låsta? Äldre människor får sin freak på i Benidorm (Bild: Tom Maddick SWNS)

En polisens presstalesman sa: Metoden som användes var alltid densamma och utnyttjade människors slarv och distraktion på fritidsställen, liksom folkmassorna alltid i Benidorm på sommaren.

Men när The NEWSAM besökte den späckade spanska badorten den här veckan såg vi på hur ficktjuvar lurade i skuggan och gled genom klubbar som letade efter offer.

Pat Thomas, 65, som har bott i Benidorm i 15 år sa: De är en fara, de flödar in under semestern och en är säker från dem,

polisen agerade bara för att det fanns så många klagomål, men de grep bara fyra. Det är inte som att de ändå har stoppat dem.

Se Även: