Chris Smalling och hustrun 'lämnade otäcka' när par insisterar på att se UFO

Fotboll

Ditt Horoskop För Imorgon

Den tidigare Manchester United -backen Chris Smalling och hans fru Sam Cooke är övertygade om att de upptäckte ett UFO under en semester på Jamaica.



Smalling - den tidigare engelske internationella centralförsvararen som för närvarande spelar för italienska Roma - njuter av närsäsongen på semestern med sin familj.



Cooke förklarade dock på sociala medier att parets semesteruppehåll tog en bisarr vändning när de såg vad de trodde var ett UFO på den karibiska ön.



Hon skrev att paret hade lämnats 'skräckslagna' av händelsen och medgav att deras avslöjande sannolikt skulle mötas av mycket skepsis från sina följare.

Chris Smalling kom till Roma från Manchester United 2019

Chris Smalling kom till Roma från Manchester United 2019 (Bild: NurPhoto/PA -bilder)

Sam förklarade avsnittet via sitt Instagram -konto: '' Ok, så jag lovar att vi inte var på magiska svampar eller något annat än jag och @smalling såg det galnaste UFO igår kväll!



'Inte som att på några sekunder se något högt uppe på himlen som kan ha tillräckligt med ett plan!

'Den flög ner lågt förbi oss och vände sedan och sköt tillbaka högt upp på himlen där den stannade i en timme (kanske längre men vi var tvungna att lämna) den var för liten för att komma på film när den stannade på himlen även om Chris kunde se den rotera med lampor som blinkar runt den, (jag kunde bara se ytterljusen vid denna tidpunkt då mina ögon inte är lika bra).



'Vi kunde ha fått den på kameran när den flög förbi oss, eftersom det var tydligt att se, men vi var båda för tjata för att få ut våra kameror.

'Plus att vi inte ville titta bort och sakna vad det än var.

'Det såg massivt ut. Det såg inte ut som dina typiska ufo -observationer. Det var helt tyst.

'GALET ÅÅÅÅÅÅ. Någon som sett något liknande ?? Det är svårt att förklara eftersom det var väl kamouflerat men det var som två separata 3D -rektanglar som roterade runt varandra med svaga ljus som rör sig runt kanterna. '

Chris Smalling och hans fru Sam Cooke

Chris Smalling och hans fru Sam Cooke (Bild: Manchester United via Getty Images)

Skulle Chris Smalling ha varit inblandad i Englands Euro 2020 -lag? Kommentera nedan

Innan Cookes följare fick chansen att svara på det ögonbrynshöjande inlägget lade hon till en separat uppdatering för att klargöra situationen: 'För rekordet var det 100 miljarder % INTE en drönare.

'Det var massivt och mycket sofistikerat med svaga ljus runt kanten.

'Det var också en udda form som inte liknar en drönare. Galet jag vet. Var inte heller ett plan eller något liknande. Det var tyst. Även drönare är högljudda.

”Jag har inte heller något att vinna på att dela detta. Bara att många av mina följare sannolikt kommer att tro att jag är arg.

Smalling har spelat i Roma sedan han kom till klubben - ursprungligen på ett låneavtal 2019 innan han flyttade permanent ett år senare - från United.

Mittförsvararen har blivit begränsad 31 gånger på internationell nivå för England men är inte med i Gareth Southgates trupp inför det kommande EM i sommar.

Smallings tidigare United -chef Jose Mourinho har utsetts till den italienska huvudstadsklubben i sommar.

Se Även: