Hur Matt Edmondson kom på sin nya ITV2 -dejtingshow Dress To Impress - som har en tidigare Love Island -stjärna

Tv-Nyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Love Island -fans sörjer fortfarande (och kommer förmodligen att vara det tills det kommer tillbaka) men ITV2 har en ny dejtingshow för att hjälpa till.



Dress To Impress är det nyaste sättet att hitta kärlek - och det var alla Radio 1 DJ: s och tidigare Xtra Factor -presentatören Matt Edmondsons idé.



I motsats till Naked Attraction försöker tre singlar att vinna ett potentiellt datum genom att bestämma kläder för ungkarlen eller ungkarlen.



Och han erkänner att han hoppas att hans nya show blir en 'kultklassiker', och Matt har exklusivt avslöjat hur han kom på konceptet när han försökte köpa en present till sin fru Bryony Emmett - som han har varit gift med sedan 2013.

Matt Edmondson

Matt Edmondson har fått en ny dejtingshow (Bild: ITV)

Mattes nya show heter Dress To Impress (Bild: ITV Picture Desk)



Matt var oförmögen att köpa sin fru en present och hjälpte honom att komma på idén (Bild: Twitter)

handmaid's tale säsong 3 Storbritannien

När han talade till NEWSAM TV berättade han för oss: 'Jag gick till butikerna för att hitta min fru en present i sista minuten och tänkte, `` Åh, jag kommer att köpa en fin ny outfit till henne. & Apos;



'Det var SÅ stressande. Jag förstod inte vad jag skulle få, jag var som, & jag vet henne, varför tycker jag att det är så svårt? & Apos;

'Det finns bara så mycket val, och ingen tid!

'Jag tänkte, & apos; Det här skulle vara ännu bättre om du köpte kläder till någon du inte känner. & Apos;

Matt & # 39; s koncept har nu väckts till liv på ett bra sätt med Dress To Impress.

Charlotte är den första tjejen som tar sig an den nya dejtingshowen (Bild: ITV Picture Desk)

Luke, Ross och Oliver antar utmaningen - men kämpar massivt (Bild: ITV Picture Desk)

Oliver var tidigare på Love Island (Bild: ITV2)

238 ängelnummer betydelse

Det första avsnittet är otroligt cringey när Charlotte väljs två uppsättningar av kläder av tre män, inklusive den tidigare Love Island -stjärnan Oliver Maxwell Fernandez, alla med roliga resultat - och en riktigt snygg outfit.

Men Matt avslöjade att det finns 'så många fruktansvärda', inklusive en 'blancmange bollklänning, golvlång, ruffig, persika sak som en brudtärna skulle säga nej till' för en picknick och en 'svart, fisknät, otroligt tight, Moulin Rouge , fotlång klänning, som såg ut som en satsumaväska '.

Trots några av de fruktansvärda klädvalen avslöjade Matt att många av datumen gick bra och några har till och med stannat kvar hos varandra!

*Dress To Impress kommer att vara på ITV2 vardagar klockan 18.00 från och med måndagen den 4 september

Se Även: