Chris Packhams flickvän, som lever separat och varför de inte gifter sig förrän på en mörk dag

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Chris Packham har varit med sin kärleksfulla partner i över ett decennium - men till en början kunde han inte se henne i ögonen.



Den mycket älskade Springwatch-värden har ett långsiktigt förhållande med Charlotte Corney, som delar sin kärlek till djur och äger en zoo på Isle of Wight.



pat o'brien

Påminner om det första ögonblicket som han träffade Charlotte när han besökte hennes zoo, förklarade Chris att hans Aspergers syndrom gjorde det svårt för honom att få kontakt under den 'skrämmande och stressande' situationen.



'Jag gillade Charlotte så mycket och jag ville utveckla en relation med henne', sa han tidigare i år på The Different Minds podcast.

'Men jag blev så skrämd av det och det var så pressat att jag tyckte att det var riktigt svårt att titta på henne trots att jag verkligen gillade hur hon såg ut!'

Chris förklarade att Charlotte senare sa till honom: 'Jag trodde att jag hade träffat den konstigaste personen eftersom jag var hos dem i sex månader och de tittade inte på mig en gång.'



Chris Packham och sambon Charlotte har varit tillsammans i drygt ett decennium

Chris Packham och sambon Charlotte har varit tillsammans i drygt ett decennium (Bild: Rex -funktioner)

Få de nyheter du vill ha direkt till din inkorg. Registrera dig för ett NEWSAM -nyhetsbrev här .



Chris gjorde en voiceover för ett program som filmades i djurparken när hon först träffade Charlotte 2007 och insåg direkt att hon var den för honom.

'Han gjorde en enorm insats för att komma till lanseringen av filmen så att han kunde träffa mig igen. Hans Asperger betyder att han inte kan flörta, så det fanns inga vanliga tecken att hämta, säger Charlotte till Radio Times.

begagnade trosor till salu på ebay

'Några dagar senare var det meningen att vi skulle äta middag, men istället pratade vi bara hela natten och vi anslöt på alla nivåer. Jag visste att hela min värld var i den personen. '

Chris höll inledningsvis det faktum att han fick diagnosen Aspergers syndrom gömd för Charlotte, och berättade först efter fem år tillsammans när hon frågade.

Hon tillade: ”När vårt förhållande fortskred märkte jag att han inte alltid tycktes bry sig om hur jag kände. Hans sanningsenhet skadade mig ibland.

'Det kan fortfarande göra mig ganska upprörd, och jag kan fortfarande göra misstaget att jämföra detta med hur mycket han bryr sig. Men det är en del av Aspergers. '

Paret är båda djurälskare och Charlotte äger en zoo

Paret är båda djurälskare och Charlotte äger en zoo (Bild: )


Charlotte har beskrivit sin partner som 'plågsamt rolig' och avslöjat att hon älskar hans syn på livet.

gemma collins kläder grossist

De 'arbetar för' att leva tillsammans men har separata hem för tillfället.

Chris har tidigare sagt att han inte har några planer på att gifta sig med Charlotte medan hans älskade hund lever eftersom han blev förkrossad när pudel Itchy dog ​​2016.

På frågan om han och Charlotte någonsin skulle gifta sig sa Chris: 'Jag skulle säga nej. Det handlar om djur för tillfället, vi måste koncentrera oss på dem.

'Hennes tigrar är gamla, min hund Scratchy är gammal. Det handlar inte om oss, vi måste klara denna period i grunden av åldrade djur. '

Chris Packham och partner Charlotte Corney med en av deras gigantiska kaniner

Chris Packham och partner Charlotte Corney med en av deras gigantiska kaniner (Bild: Chris Packham)

Chris lämnades en gång 'rasande' efter att gåvan han köpte till Charlotte förstördes - av en av hennes gigantiska kaniner.

Charlotte äger två gigantiska kaniner på 6 kg, Otto och Monibelle, varav en åt baksidan av en antik soffa Chris köpte henne som en överraskningspresent.

Pauline League of gentlemen

Medan budskapet 'en kanin inte bara är till påsk' tidigare i år förklarade hon: 'Han köpte mig för många år sedan som en överraskning den vackraste danska mitten av århundradets soffa på eBay.

'Utan att jag visste köpte han det åt mig och lade det i min lägenhet som en överraskning. En dag kom jag hem från jobbet och tänkte, hmm vad är det för bitar på golvet?

'De hade skinnat baksidan av det. De hade uppenbarligen bestämt att de skulle göra det medan jag var ute. Jag lyckades hålla det mot egendomen så att han inte visste.

Men när jag flyttade hem var jag tvungen att flytta det - jag hade en filt på baksidan av det - men jag var tvungen att berätta för honom och han kan fortfarande inte prata med mig om det!

Chris kommer att följa vattnet uppströms hela vägen till Winchester

Chris kommer att följa vattnet uppströms hela vägen till Winchester (Bild: BBC/Atypical Media Ltd/Tim Smith)

chris hughes olivia attwood

Countryfile -stjärnan kommer tillbaka på våra skärmar ikväll i sitt BBC -program Chris Packham: The Walk That Made Me.

Vandraren längs floden Itchen och Itchen Navigation med en handhållen 360-graders kamera förklarar presentatören vikten av naturliga omgivningar när det gäller välbefinnande.

Chris går längs en av de äldsta vattenvägarna i landet och träffar dem som bor, arbetar och leker i området och observerar lokala entusiaster när de upprätthåller hundra år gamla jordbruksmetoder genom att översvämma en lokal äng.

Hans resa väcker kraftfulla och svåra minnen från hans egen kamp med psykiska problem och han avslöjar några av svårigheterna med att leva med Aspergers syndrom och erbjuder tankar om mental hälsa som kan hjälpa andra.

*Chris Packham: The Walk That Made Me sänds ikväll på BBC Two klockan 20.00

Har du en historia att dela med dig av? Maila webfeatures@trinityNEWSAM.com.

Se Även: