Brit dating expert träffar på 'överviktiga och med titeln' brittiska flickor som hävdar att alla män borde välja östeuropeiska kvinnor

Uk News

Ditt Horoskop För Imorgon

Richard från Cambridge anses vara en av landets främsta pick-up artister(Bild: News Dog Media)



En brittisk dejtingsexpert har levererat en svidande kritik av engelska kvinnor - och rekommenderar starkt att killar träffar östeuropeiska tjejer istället.



Richard La Ruina, från Cambridge, betraktar sig själv som en av landets främsta upphämtningsartister och har publicerat två bästsäljande böcker om förförelse.



Richard, 37, säger att brittiska kvinnor har blivit berättigade och överviktiga. Han råder bestämt sina engelska manliga klienter att undvika hemodlade damer och gå för östeuropeiska tjejer - som är mer feminina, väluppfostrade och snyggare enligt hans åsikt.

sons of anarchy spinoff

Efter att ha insett att brittiska kvinnor inte var '' äktenskapsmaterial '' flyttade Richard till Moskva i Ryssland 2011 med det enda syftet att hitta en tjej att bosätta sig med. Han träffade cirka 200 'bra och vackra ryska kvinnor' innan han träffade sin fru Katia i februari 2015.

Richard, som gifte sig med Katia, 26, i december förra året, säger: ”Enligt min professionella och personliga åsikt skulle jag rekommendera mina manliga klienter att inte träffa brittiska kvinnor. Om du letar efter en kvinna som är vacker, intelligent och har bra sätt, välj en östeuropeisk tjej.



Richard med en rysk ex -flickvän - som han säger är mer & feminin & apos; än brittiska tjejer (Bild: News Dog Media)

'Min mamma är uppenbarligen engelska och inte så här - men i allmänhet tror jag att brittiska kvinnor har rätt, överviktiga och mindre feminina. De vill ha en kille som är framgångsrik, snygg och ridderlig trots att de inte har mycket att erbjuda i gengäld.



Säg vad du säger om den här historien
Kommentera nedan

'Och ​​de vill att mannen ska vara en gentleman trots att de vägrar att fylla kvinnans traditionella roll i hushållet och ta hand om deras utseende. Engelska kvinnor tycker bara att de förtjänar att vara med en sådan man.

'Jag har träffat så många framgångsrika, trevliga brittiska killar som kämpar för att hitta en flickvän i Storbritanniens dejtingscen - för att engelska kvinnor letar efter för mycket. De är för förvirrade och de gör inga trevliga fruar.

”Samtidigt är östeuropeiska kvinnor underbara, fräscha, fulländade och har traditionella familjevärden. De är mycket mer okomplicerade, förfinade och kontrollerar över sig själva - du kommer inte att se dem svära, bli fulla på en nattklubb eller gå hem med någon på första dejten som de flesta brittiska tjejer.

'Och ​​självklart spelar utseende och skönhet också en stor faktor. Långa och smala tjejer är normen i östeuropeiska länder.

Men för mig är kvinnor i Ryssland hela paketet. Du kan åka till Ryssland och enkelt hitta en kvinna som ser ut som en supermodell, har en magisterexamen och kan spela fiol samtidigt.

'Jag flyttade till Moskva för mitt kärleksliv och för att hitta en fru. Det var mitt mål ett. Jag träffade hundratals vackra ryska tjejer tills jag träffade Katia.

”När jag var singel höll jag det hemligt att östeuropeiska kvinnor var bättre än brittiska kvinnor eftersom jag njöt av sällskap med så många underbara tjejer. Men nu är jag gift, jag sprider gärna budskapet.

Efter att ha insett att brittiska kvinnor inte var äktenskapsmaterial flyttade Richard till Moskva, Ryssland (Bild: News Dog Media)

Richard säger att Brexit kan vara fruktansvärt för brittiska killars kärleksliv - och anser att engelska kvinnor borde förändras för att bli mer som sina ryska motsvarigheter.

Richard förklarar: ”Jag är alltid besviken när det är svårt för mina vackra ryska kvinnliga vänner att komma till England på grund av visum och så vidare. För brittiska killar skulle det vara en gåva att ha fler östeuropeiska tjejer i sitt land.

- Naturligtvis tycker jag att brittiska kvinnor borde förändras. De kunde lära sig mycket av ryska tjejer om hur man är attraktiv och vacker - inte bara i utseende utan också i beteende. '

Innan han blev en av Storbritanniens mest kända upphämtningskonstnärer hade Richard misslyckats med det motsatta könet-och kysste inte en kvinna förrän han var tjugoenett år.

Richard, 37, med sin ryska fru Katia, 26, på deras bröllopsdag i december förra året (Bild: News Dog Media)

Men i mitten av tjugoårsåldern lärde sig Richard om förförelse. Snart hade han inga problem med att plocka upp tusentals kvinnor och började lära andra om hans hämtningsteknik.

Men Richard, som bodde i London på den tiden, blev missnöjd med kalibern av ensamstående brittiska tjejer.

Richard, som tar ut över $ 500 för ett timmars skype-samtal med sina kunder, säger: ”Med tiden insåg jag att jag inte riktigt njöt av mina dejter med engelska kvinnor.

”I trettioårsåldern ville jag gifta mig och träffa någon som jag ville slå mig ner med. Men jag hittade inte rätt tjej i Storbritannien och undrade om jag behövde sänka min standard för att hitta en långsiktig partner.

Richard dejtade över 100-200 & apos; vackra & apos; kvinnor i Ryssland, innan de träffade Katia i en bar (Bild: News Dog Media)

”Jag kunde enkelt åka ut i centrala London på en fredagskväll, kyssa en tjej och antagligen ta dem hem efteråt. Men ingen av dessa kvinnor var äktenskapsmaterial.

'Men medan jag var i London fick jag en chans att träffa tjejer från olika länder och jag tyckte att mina bästa erfarenheter var med ryska kvinnor som nyligen hade kommit till Storbritannien.'

Richards upphämtningsdejtingverksamhet fortsatte att blomstra och han bestämde sig för att resa under 2009. På sin resa insåg han att östeuropeiska kvinnor - särskilt ryska tjejer - var de överlägsena från tjejerna han träffade.

Så i september 2011 bestämde sig Richard för att permanent flytta till Moskva med det enda syftet att träffa sin blivande fru.

(Bild: News Dog Media)

”Mitt företag gick bra så jag bestämde mig för att resa och fokusera på mitt personliga liv. Jag åkte till femtionio länder totalt och under mina resor insåg jag att de vackraste tjejerna var i Östeuropa.

”Jag åkte till Ukraina, Litauen, Lativia och Estland bland andra länder men när jag kom till Moskva bestämde jag mig för att ryska tjejer var min favorit vad gäller utseende och karaktär. De hade dessa utmärkta attribut i överflöd så jag bestämde mig för att flytta dit permanent och hitta kvinnan som jag ville spendera mitt liv med.

”När jag kom till Ryssland blev jag förvånad över hur fantastiska och fantastiska dessa kvinnor var. Men jag sa till mig själv att jag inte tänkte slå mig till ro med den första tjejen jag träffade i Moskva.

'Efter att ha varit i Storbritannien så länge gav jag mig själv tid att anpassa mig till hur vackra ryska kvinnor var, snarare än att genast slå ett långsiktigt förhållande.

.0

'Jag var seriös med att fatta rätt beslut om min framtid och jag var övertygad om att Ryssland var rätt plats att träffa min fru.'

Richard dejtade över 100-200 vackra kvinnor i Ryssland, innan han träffade Katia i en bar i Moskva i februari 2015. Richard föreslog Katia i november 2015 och paret gifte sig i december 2016 på Mauritius.

Katia är medvetet arbetslös och paret hoppas få barn under nästa år.

Richard säger: 'Jag träffade omkring 100-200 underbara ryska kvinnor. Jag träffade tjejer genom gemensamma vänner, på nattklubbar, barer, lokala universitet eller bara på gatan.

(Bild: News Dog Media)

”Det fanns så många vackra kvinnor att välja mellan så det var lätt. Men ryska tjejer är mycket mer kontrollerade och reserverade - de dricker sig inte fulla eller kysser på första dejten och jag tyckte om utmaningen.

”Jag visste att Katia var den inom en månad efter att jag träffade henne. Hon var väldigt intelligent och vi passade perfekt.

Richard har sett en rörelse bland framgångsrika brittiska män som reser till Östeuropa, särskilt Ryssland, för att träffa sina framtida fruar.

verklighetstrogna sexdockor

Han förklarar: ”Under de senaste åren verkar det finnas en rörelse mot östeuropeiska kvinnor. Det finns en uppgång av rika manliga företagare som är missnöjda med sitt kärleksliv i Storbritannien och inser att lösningen är att åka till Ryssland där det är lättare för dem att träffa de bästa kvinnorna.

Richard har sett en rörelse bland framgångsrika brittiska män som reser till Östeuropa (Bild: News Dog Media)

'Men jag tror att alla brittiska killar som gillar traditionella familjevärden, skönhet och kvinnlighet, borde gå för en östeuropeisk kvinna.

'Även om en kille vill att en fru ska dricka öl med, titta på fotboll med och i allmänhet vara en av killarna med - gå inte efter en rysk tjej. '

Richards bästa tips för att dejta östeuropeiska kvinnor

  • Lär dig några fraser på ryska eller ditt valda östeuropeiska språk. Det kommer omedelbart att älska dig till någon kvinna du möter.
  • Gå till Ryssland eller Östeuropa i några veckor och prova den lokala Tinder eller speed dating -evenemang. Få känslan för dejtingscenen och få vänner med lokala killar där - Östeuropéer är ofta riktigt tillgängliga och kommer att presentera dig för sina kvinnliga kompisar.
  • Var beslutsam, manlig och självsäker. Östeuropeiska kvinnor gillar inte den där manliga som säger sig tycka om Sex and the City också och låter sin flickvän gå över dem. De tycker inte att det är attraktivt, så för kvinnor måste du vara den starka, stabila och säkra mannen som står fast när den utmanas.
  • Till skillnad från brittiska kvinnor gillar inte östeuropeiska tjejer att deras män ska klä sig runt ämnet. När du ser en vacker rysk kvinna i baren, var direkt och gå direkt till dem. Berätta för henne att hon är vacker och att du vill ta henne till middag eller en drink. Att vara ärlig fungerar oftast och så länge du verkar okej kommer de förmodligen att hålla med och gå på dejt med dig.

Se Även: