YouTuber, 22, som dejtar Busted -stjärnan, 36, är så framgångsrik att hon tackar nej till 7 000 pund i minuten

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Med bara 22 YouTube -sensation är Emily Canham så framgångsrik att hon kan tacka nej till 7 000 pund för bara EN minuts arbete.



Mode- och skönhetsbloggaren har också en kändis på A-listan när hon är i ett förhållande med Busted-stjärnan, James Bourne, 36.



Men för bara fem år sedan slutade Emily skolan innan hon tog A-nivåerna eftersom hon blev så illa mobbad.



nicki minaj biljetter 2014

Orolig för hur mycket tid hon spenderade ensam och inte ville spendera tid med andra studenter, började Emily lägga upp mode- och skönhetsvideor online.

För tre år sedan utnämndes hon till L’Oreal sminkambassadör och nu hon Youtube-kanal har träffat en miljon prenumeranter.

Emily dejtar Busted superstjärna, James Bourne (Bild: Levereras)



Emily spenderar sin tid på att spruta runt i världen och delta i evenemang på röda mattan i den ultimata hämnden mot sina mobbare.

Hon sa: 'Jag älskar att vara framför kameran, jag älskar att presentera. Jag kommer att vara på YouTube resten av mitt liv, oavsett vad jag gör härnäst kommer YouTube att vara min eviga grej. '



Emily har plaskat ut på lyxsemester för sin familj, inklusive sina två systrar, och har till och med träffat prins Charles.

Men hon säger också att hennes vloggning har haft en enorm fördel för hennes psykiska hälsa.

Emily förklarade: ”Skolan var inte det bästa stället för mig som kreativ person.

Emily slutade skolan för att hon blev mobbad och började göra videor för att hon var ensam (Bild: Instagram)

'Jag blev mobbad när jag var yngre, sedan på gymnasiet var det cattiness och bitchiness - och eftersom jag inte ville vara med var jag isolerad. Det var därför jag tog bort mig från situationen. '

Emily studerade för sina A -nivåer hemma - och hon lämnade sin flickskola vid 17 på grund av den inverkan det hade på hennes psykiska hälsa.

Hon sa: 'Jag gick inte i skolan för dem [A -nivåer] eftersom det var svårt för mig mentalt, jag var väldigt nere och kände mig instängd.

'YouTube var det som tog mig ur det. Eftersom jag tillbringade så mycket tid hemma och inte med mina vänner, tänkte jag att vi skulle prova hela den här YouTube -saken.

'Jag gjorde några videor, jag raderade dem, jag laddade inte upp dem. Det tog mig ungefär sjätte månader att faktiskt ladda upp min första och den växte stadigt därifrån.

Emily, på bilden med sin berömda pojkvän, är chockad över hennes framgång (Bild: Levereras)

'Det var bara något jag gjorde som en hobby. Jag föll i den av en slump. '

Efter att ha passerat fyra AS -kvalifikationer i augusti 2014 bestämde Emily sig för att sluta skolan i oktober.

Hennes lärare kom överens om att hon kunde ta ledigt resten av året och återvända året därpå för att sitta sitt sista år och gå på universitetet.

I januari 2015 vloggade Emily på heltid och bodde i London.

Hon sa: 'Min mamma sa att mina föräldrar skulle försörja mig i sex månader och sedan skulle jag behöva betala min hyra och mitt sätt att se vart YouTube skulle leda.

Emily och James tar saker långsamt på grund av deras 14 -åriga åldersskillnad (Bild: Levereras)

'Jag tjänade inga pengar på det då, men det var det som gav mig mest glädje och hjälpte mig att fly.

'Det kom till september och jag gick inte tillbaka till skolan. Jag tänkte inte gå till uni, så det var inte vettigt att ta ett steg tillbaka och göra mina A -nivåer om jag inte skulle använda dem. '

Men det var först två år senare som Emily började tjäna pengar på sin YouTube -kanal.

Fram till dess hade hon tjänat pengar genom att köpa och sälja på internet.

Hon sa: 'Jag kommer ihåg att jag fick min första betalning från YouTube -annonsering - det var £ 60. Jag tänkte, & apos; det här är galet, jag har tjänat detta på att göra något som ger mig så mycket glädje! & Apos ;.

James och Emily var vänner i ett år innan de började dejta (Bild: Levereras)

Nu är Emily en heltidsbloggare som går ihop med varumärken som betalar henne för att se i hennes videor eller för att arbeta med henne eftersom hon har byggt upp en så stor publik.

Hundratusentals, och ibland miljoner, människor ställer in för att se hennes innehåll.

Hon tjänar pengar genom sponsrade inlägg, affiliate -länkar, varumärkesnämnanden men insisterar på att hon är noga med vilken typ av företag hon kommer att arbeta med.

Hon nekade nyligen ett avtal på 7 000 pund för en minuts varumärkesintegrering i en YouTube-video.

Emily medger också att hon har ”tagit bort” sig själv från den ekonomiska delen av sitt företag, anställt en agent och inte vet vad hennes årliga inkomst är.

Emily är så framgångsrik att hon till och med tackat nej till 7 000 pund för en minuts arbete (Bild: Instagram)

Hon sa: 'Jag hanterar inte personligen mina avgifter. Jag har en bra relation med mitt lag. Jag säger till dem att jag hellre inte vet specifikt vad jag tar betalt.

Förutom topparna har Emilys karriär också drabbats av nedgångar.

Hon gick igenom ett mycket offentligt uppbrott med andra YouTuber Jake Boys i februari 2017, som hon dejtade i tre år, efter att hon hävdade att hon upptäckte att han pratade med många andra kvinnor.

Hon träffade honom i november 2019 för att filma 'uppbrottsvideon som vi aldrig gjorde'.

Emily har dock inte avslöjat vad hennes nya pojkvän - James från Busted - tyckte om återföreningen.

Emily och James har dejtat i mer än ett år (Bild: Levereras)

Paret har dejtat i mer än ett år efter att de träffades genom James bror.

Men Emily medger att hon inte var ett fan av bandets musik.

Hon tillade: 'När Busted var stora förr var det inte riktigt min grej.

'Jag upptäckte Busted först när McFly turnerade med dem och jag tyckte bara att det här är coolt, jag gillar deras musik. Det var inte som att jag hade fanat honom sedan jag var ung.

Hon medger att hon och James var vänner i ett år eller så och började sedan dejta - men hon ville inte att förhållandet skulle utvecklas för snabbt på grund av 14 -årsåldern.

Emily var ursprungligen inte ett fan av Busted men säger att hon nu har hamnat i dem (Bild: Instagram)

Emily sa: 'Jag mådde bra, jag vet inte vad det här är, det är ett stort åldersskillnad mellan oss, jag ville veta hans avsikter innan absolut något så det var en vänskap ett tag innan någonting blev till någonting . '

YouTubern säger att de båda är romantiska - och hon gillar att överraska honom.

Hon tillade: ”Så vi hade båda haft fullt upp med att jobba och resa och hade inte setts på en månad så jag kom bara hem till honom i LA och han var som OMG! Och det var ganska coolt.

Men när det gäller att prata om framtidsplaner för paret, medger Emily att de inte har tagit några fasta beslut.

Hon sa: 'Det viktigaste är att vi är så lyckliga, men våra karriärer är så enorma för oss båda att det är lika viktigt om det är vettigt.

Emily säger att hon och James inte har gjort några planer som ett par (Bild: Instagram)

'Om han är i London kan han vara hos mig, om vi är i LA kan jag vara hos honom. Det finns ingen anledning att få en plats tillsammans, när vi båda har en plats var och en om vi är i det landet kan vi vara på det stället.

Emilys fans kommer ofta att se sin yngre syster, Sophie, 11, dyka upp i sina videor och ungen verkar angelägen att följa i Emilys fotspår, med nästan 46 000 följare på Instagram.

Deras äldre syster, Katie, 24, som är grundskollärare, har valt att hålla sig borta från rampljuset.

Förra året bjöd Emily på sin familj på en resa till Disneyland Paris för att fira Sophies 10 -årsdag - det är en av YouTuberns bäst tittade videor, med mer än tre miljoner visningar.

Emily sa: 'Jag är så tacksam att jag får dela dessa saker med min familj.

Emily's två & nypa mig & apos; stunder har tagit hennes familj till Disneyland Paris och träffat prins Charles (Bild: Instagram)

'Jag gråter varje gång jag tittar på den här videon, inte bara för att jag fick göra en sådan fantastisk sak för min syster utan också för att jag kunde få det att hända.'

Emily säger resan och träffar prins Charles som en del av Prince's Trust-arbete som hon gör med L'Oreal, som hennes 'nypa-mig-stunder'.

Hon tillade: 'Jag reser så mycket som är en sådan dröm för mig. Varje gång jag sätter mig på ett flygplan tycker jag att det här är overkligt.

”Jag träffade också prins Charles, vilket var fenomenalt och han intresserade sig för det jag gjorde.

'Det var med Prince's Trust, vilket är något jag brinner så mycket för - det var otroligt. Det var förmodligen det mest nypa-mig-ögonblicket. '

Läs mer

Bästa urvalet av långa läsningar från NEWSAM Online
Världens mest fertila kvinna Inuti Robbie och Garys fejd Amir Khan ovanliga boende

Emily medger att nå en miljon prenumeranter på YouTube är en milstolpe - och hon tittar på alternativ för hur hon ska gå vidare med sin karriär, inklusive att bygga sin profil i LA.

Och när det gäller hennes psykiska hälsa säger Emily att publicering av videor fortsätter att hjälpa henne att hålla sig på rätt spår.

Hon förklarade: 'När jag lämnade skolan och gjorde YouTube på heltid, blomstrade min psykiska hälsa.

'Jag var på det bästa stället jag någonsin har varit, och när jag har blivit äldre skulle jag säga att det är friheten i det som följer med vad jag gör, det är därför jag är på ett så bra ställe mentalt nu.

'Jag skulle inte säga att jag har gått tillbaka till den platsen där jag var när jag var tillbaka i skolan.

'Det är uppenbarligen ibland att jag är stressad eller upprörd, men det har aldrig skadat min psykiska hälsa som jag har super tur för.'

Se Även: