Avslöjad: De kämpande mammorna får hundratals att sälja smutsiga trikåer på eBay

Uk News

Ditt Horoskop För Imorgon

En kvinna från Manchester lät sin string 8 -stringtrosa säljas till ett startpris på £ 650 [filbild](Bild: Getty Images/iStockphoto)



Pervy eBay-shoppare tappar ut hundratals pund på smutsiga trikåer som bärs av hemma-mammor och kvinnor som letar efter extra pengar.



Auktionssajten på nätet har blivit överflödig med listor över & små spetsar i förväg ägda trosor & apos; och & apos; unlaundered flained undies & apos; säljer för så lite som £ 5.



En svettig stringtrosa som hade använts i två dagar - inklusive på gymmet - såg bud på tusentals pund innan den togs bort av eBay -chefer.

Många av listorna visar säljarna som bär underkläderna i pornografiska poser - medan andra bara inkluderar snaps av underkläderna.

En tonåring erkände att hon bara började sin stygga försäljningsinflytande den här veckan för att öka hennes lön i barnomsorgen.



Har du sett några bisarra objekt listade på eBay? Maila webnews@NEWSAM.co.uk

eBay säger att försäljning av begagnade underkläder är förbjudet - men vissa listor har gått igenom



Ett par noterades för £ 650

18-åringen listade ett par 12 vita och turkosa underkläder i storlek 12 som hade använts i 48 timmar och spelat flera gånger & apos; med ett startpris på £ 5.10.

'Jag började göra det främst bara för pengarna eftersom jag för närvarande tjänar mindre än £ 5 i timmen', sa hon till NEWSAM Online.

har någon vunnit set för livet

'Så jag trodde att det skulle vara enkelt, speciellt eftersom du kan köpa ett paket med underkläder för 2 £. Jag är ganska upphetsad över att se potentialen i vad jag kan tjäna på att göra detta.

'Jag känner att om jag inte riktigt tänker på vem som skulle kunna köpa det är det okej.'

Tonåringen erkänner att hon är livrädd för att hennes anställda ska få reda på det men vidtar åtgärder för att undvika att tröjorna kopplas till henne.

Hon tillade: ”Jag arbetar med barn som är ganska unga och jag var ganska nervös eftersom man aldrig vet vem som kan se det. Jag försöker bli av med bakgrunder som kan spåras tillbaka till mig.

eBay har förbjudit försäljning av begagnade underkläder och dess team & apos; fungerar snabbt & apos; att ta bort objekt som bryter mot regler.

Men NEWSAM Online har upptäckt att kvinnor fortfarande kan motverka föreskrifter och lista sina & ägda trosor & apos ;.

Ett inlägg som flaggades av NEWSAM Online togs bort inom några minuter.

Sajten är full av listor (Bild: Ebay)

En kvinna från Manchester lade ut sin röda lace -string i storlek 8 till försäljning med ett jätte startpris på 650 £.

Hon debiterade också 1,50 pund för att de skulle skickas via Royal Mail i ett 'stort brev'.

I den grova beskrivningen skriver hon: 'Jag är en ung dam. Var på under samlag och tog aldrig av. Kommer att bära tills den köps.

En annan kvinna från Edinburgh uppmuntrade också bara & seriösa köpare & apos; att bjuda på hennes rosa och svarta byxor.

Hon lade också ett startbud på £ 650, plus £ 1,06 porto, och skrytte i beskrivningen av att vara lämplig för & apos; högklassiga kunder & apos ;.

Listan tillade: 'Doften av en kvinna är inget annat än sensuell och upphetsande.'

En annan läste: 'Förälskad, skick används (60 timmar otvättat), en del fläckar.'

Och en tredje sa: ”Tre dagars slitage, skick används. Eventuella särskilda krav, skicka ett meddelande så ska jag se vad jag kan göra. '

En talesperson för eBay sa att de inte tillåter försäljning av begagnade underkläder av hälso- och hygienskäl.

De tillade: ”Listor som är olämpliga eller som inte följer våra regler kommer att tas bort.

Men många andra kvinnor använder också specialistwebbplatser för att sälja sina trikåer. The Panty Trust tar ut en engångsavgift på £ 40 för medlemmar att gå med.

lynda bellingham vilken cancer hon har

En säljare sa att de bara tillgodoser & apos; högklassiga kunder & apos; (Bild: Ebay)

I genomsnitt kan tröjor sälja för 20 till 30 pund per par, beroende på hur lång tid de bärs. Vissa kvinnor kan tjäna cirka £ 500 i månaden utöver sin normala lön.

Mormor av fyra Gia Morgan, 31, från Virginia i USA, började sälja sina underkläder på webbplatsen i november efter att ha läst en artikel online.

Hon sa: 'Jag är hemma mamma och tänkte att det här skulle vara ett enkelt sätt att tjäna lite extra pengar på semestern.

'Jag brukar ha två kunder i månaden med en genomsnittlig total försäljning på $ 25 vardera. Så jag rullar definitivt inte i degen.

Gia Morgan 'gillar tanken på att någon är ute och sniffar mina trosor' (Bild: Gia Morgan)

'Jag har personligen inte sett många färgade kvinnor på sajten, så jag hoppas att jag hamnade på en marknad med stor potential men det har inte riktigt spelat ut så.'

Hittills har Gia tjänat $ 280 [£ 213] i år.

Hon tillade: 'Jag skulle inte säga att du kan leva på att sälja underkläder, men det är definitivt bra för lite extra pengar.

'Mina kunder och deras önskemål har varit ganska normala. De ber vanligtvis om att ett par ska bäras i 48 timmar och skickas sedan ut till dem. Ibland lägger de till extrafunktioner men inget för vanligt.

'Det är ett enkelt sätt att tjäna pengar och jag gillar verkligen tanken på att någon är ute och sniffar mina trosor.'

Plusstore -dansaren Abbey Shift, 39, från London började sälja sina underkläder för sex år sedan eftersom hon behövde pengar för att försörja sig själv och barn.

Hon säljer också videor, bilder, strumpbyxor, strumpor och skor men erkänner 'det är jävligt hårt arbete'.

Hon sa: 'Jag vet att det finns många män som gillar tjejer i plus size, men är ofta rädda för att erkänna att det är vad de gillar. Så jag visste att det fanns en marknad för mig att glida in på.

'Det mesta jag har gjort på en vecka är £ 450. Men det är inte enbart på pantförsäljning.

Ett par hade använts i två och en halv dag (Bild: Ebay)

'Den här veckan har jag bara tjänat £ 30, vilket för det arbete jag lagt ner är en löjlig summa att tjäna.'

kieran dansar på is

Hon fortsatte: 'Att göra det här är inte lätt, du kan inte sälja ett par tröjor för 50 £ och det är det.

'Det är jävligt hårt arbete, och ofta tömmer och låter dig ifrågasätta varför du gör det här. Men då har du en riktigt bra vecka och du är så här varför, det är därför jag lägger mig igenom det här.

En annan kvinna, som inte vill bli namngiven, började sälja sina underkläder efter att ha tröttnat på att förlita sig på sin mans lön hela tiden.

Hon medger att han vet om det och inte har något emot det, men tycker inte att det är konstigt.

Hon sa: ”Jag har varit hemma mamma de senaste nio åren och ville ha lite fickpengar istället för att förlita mig på min man hela tiden.

'Jag har inte kunnat komma tillbaka på arbetsmarknaden som skulle tillåta mig att fortfarande vara hemma för barnen medan de var unga och jag läste om trosor.

'Det är tidiga dagar än men jag hoppas att det kommer att ta fart. Jag gillar också tanken på det, det tilltalar mig.

Se Även: