Smart hack på £ 1 som ger dig 2 för 1 biobiljetter och måltider ute i sommar

Spara Pengar

Ditt Horoskop För Imorgon

Vi förklarar hur man får två för en på biobiljetter och måltider ute

Vi förklarar hur man får två för en på biobiljetter och måltider ute(Bild: Getty Images)



Föräldrar och par kan få två-för-en på biobiljetter och måltider ut genom att köpa en försäkring på £ 1.



Affären sker genom jämförelsewebbplatsen Jämför marknaden.



När du tecknar en kvalificerad försäkring genom Jämför marknaden får du automatiskt tillgång till kampanjerna för surikatfilmer och surikatmåltider i ett år.

Det billigaste försäkringsavtalet du för närvarande kan få kostar £ 1,01 för en natt endast i Storbritannien som täcker reseförsäkring från Coverwise eller Ergo.

För att få dessa priser sätter vi vårt högsta överskott till £ 250, vår bagage täckningsgräns på £ 400 och vårt avbokningsskydd till £ 750.



varför dödade stacey archie

Även om det här är det billigaste sättet att låsa upp kampanjen, kanske denna försäkring inte nödvändigtvis ger dig det skydd du behöver - så tänk på det om du verkligen letar efter en ny försäkring.

Surikatfilmer ger dig pengar på bio

Surikatfilmer ger dig pengar på bio (Bild: Getty Images)



Andra försäkringsprodukter som hjälper dig att låsa upp besparingen inkluderar bil, motorcykel, skåpbil, innehåll och/eller byggnader, husdjur, liv eller hyresvärdsförsäkring.

Du kan också få det genom att byta gas- och elleverantör, bredband, hemtelefon eller digital -TV.

Meerkat Movies ger dig två -mot -en på biobiljetter på deltagande skärmar - inklusive Odeon och Cineworld - varje tisdag och onsdag.

Så till exempel, om du är en vuxen som tar ett barn till bio, får du barnets biljett gratis.

Medan Meerkat Meals ger dig två-för-en på utvalda måltider, eller 25% rabatt på hela din räkning, varje söndag till torsdag.

Typerna av mat som erbjuds varierar från restaurang till restaurang - så kolla först innan du beställer.

I de flesta fall kommer barnmat att uteslutas på två-mot-en-restauranger, även om de kommer att inkluderas på platser som erbjuder 25% rabatt.

Meerkat Meals ger också 50% rabatt på takeaway -pizza från Papa John's och Pizza Hut sju dagar i veckan när du spenderar £ 30 eller mer.

Några av de restauranger som deltar i surikatmåltiderna inkluderar Prezzo - du hittar hela listan på Jämför marknaden hemsida.

Generellt sett är det bäst att meddela restaurangen att du planerar att använda surikatmåltider innan du beställer din mat - ifall det skulle uppstå problem.

Tyvärr tillåter vissa restauranger inte att använda surikatmåltider under helgdagar, så du kanske inte kan använda den i helgen, som är den andra majhelgen.

Vi föreslår att du ringer din valda restaurang i förväg eller kontrollerar appen Meerkat Meals.

När du har slutfört din försäkringsbetalning kan du ladda ner appen Meerkat Movies and Meerkat Meals och logga in med din e -postadress.

Det kommer då att finnas en kod att använda för när du vill gå på bio eller billigare billigare måltider.

När du väl har fått det här måste du visa det på biografkassan eller till personen som tar din beställning på restaurangen.

Registrera dig för NEWSAM Money & s nyhetsbrev för de senaste råd och nyheter

Från universell kredit till löptid, anställningsrättigheter, reseuppdateringar och ekonomiskt nödhjälp - vi har alla de stora ekonomiska historierna du behöver veta om just nu.

Registrera dig för vårt nyhetsbrev från NEWSAM Money här.

Se Även: