Carrie Fishers ångande affär med Harrison Ford höll de hemliga i 40 år

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

(Bild: REX)



Det tog Carrie Fisher mer än fyra decennier att äntligen bli offentlig om sin hemliga affär med Harrison Ford.



Bara 19 när hon och den då gifta 33-årige Harrison inledde sin intensiva tre månaders fling, hon detaljerade i stället varje tanke och känsla i sin personliga dagbok.



Sedan, bara en månad före hennes chockdöd för fyra år sedan idag, delade Carrie Fisher äntligen den dagboken med världen.

elle göra eller bryta

Hennes beslut glädde Star Wars -fans, som äntligen upptäckte att den käftiga intensiva kärlekshistoria de hade sett spelades upp igen och igen på skärmen i själva verket var verklighetstrogen, på något litet sätt åtminstone.

I The Princess Diarist, publicerad i november 2016, delade den då 60-åriga Carrie sina minnen av deras passionerade kontakt.



Hon sa om deras kast: ”Det var så intensivt. Det var Han och Leia under veckan, och Carrie och Harrison under helgen.

Carrie Fisher var 60 när hon äntligen öppnade upp om sin ångande Star Wars -affär med Harrison Ford; de två ses när de filmar The Empire Strikes Back (Bild: Lucasfilm/Fox/Kobal/REX/Shutterstock)



Även om Carrie tidigare hade antytt någon form av förvirring med Hans Solo -skådespelaren, var det först när hennes sista bok publicerades som hon bekräftade det.

De två, som hon delade, träffades först när han räddade henne från en ganska läskig situation på George Lucas födelsedagsfest i London under inspelningen av 1977 års Star Wars: A New Hope.

hur man tittar på ufc 249

Den yngsta där och 'i huvudsak den enda tjejen', hon var omgiven av besättningsmedlemmar efter ankomsten till festen. Efter att ha retat henne - 'här är vår lilla prinsessa utan hennes bullar' - bestämde de sig för att dricka henne full och njuta av alkoholhaltiga drycker.

Utan alkohol, fann Carrie sig snabbt överväldigad och skrev: 'Det gör mig dum, sjuk och medvetslös riktigt snabbt.'

Harrison räddade Carrie från en svår situation på en fest, det var när de först kysste (Bild: Corbis via Getty Images)

Det är vid denna tidpunkt som Harrison klev in.

'Ursäkta mig', sa han till en besättningsmedlem som påstod att Carrie ville få lite luft, 'men damen verkar inte vara särskilt medveten om vad hon vill.'

Harrison tog hand om sin unga medstjärna, och tog efter ett bråk med de andra männen henne ut ur festen och till sin bil.

Det var här som deras kast började, och de kysste först.

Det ögonblick var ett Carrie erkände att ha fantiserat om. Hon skrev att hennes medstjärna var hennes prioritet nummer ett på uppsättningen.

Och kyssarna fortsatte, tillsammans med passionens nätter.

Hon skriver om ett tillfälle: 'I taxin drog Harrison tillbaka mig i sätet, flyttade oss närmare varandra tills vi var två ansikten, en kyss, gick till platsen där vi skulle öva in den kyssningen vi skulle göra ett år och ett hälften senare i The Empire Strikes Back.

'Kolla in de kyssarna i Empire. De behövde inte använda specialeffekter. '

Den unga Carrie erkänner till och med att hon fantiserade att hennes älskare skulle ge henne ett 'guldband med diamanter [inskrivet] Carrison'.

Medan deras korta affär var passionerad, var Carrie full av osäkerhet (Bild: Corbis via Getty Images)

Men medan deras korta affär var passionerad, var den unga Carrie full av osäkerhet.

Hon skrev i sin tonårsdagbok: 'Försöker obevekligt få dig att älska mig, men jag vill inte ha kärleken.

travelodge £12 erbjudanden

'Jag föredrar jakten på det. Utmaningen. Jag är alltid besviken på någon som älskar mig - hur perfekt kan han vara om han inte kan se igenom mig?

Som en tankeväckande tonåring som bara hade haft en pojkvän undrade Carrie ständigt vad den tysta Harrison tyckte om henne.

Hon skriver om ett möte: ”Jag tittade över på Harrison. Ett hjältes ansikte - några hårstrån föll över hans ädla, något rynkade panna. Hur kan du be ett sådant lysande exemplar av en man att vara nöjd med mig som? '

Medan mycket av boken överlämnas till hennes självtvivel, med sina tonåriga självskrivande dikter om hennes kärlek till Harrison, skriver hon också att han är 'snäll'.

'Harrison är en anständig - om än komplicerad och ofta tyst kille', avslutade hon i sin bok. ”Han har alltid varit anständig mot mig, och så vitt jag vet var den enda gången han fuskade någon av hans tre fruar med mig. Och kanske tyckte han inte att det räknades så mycket på grund av hur kort jag är.

Efter deras 70 -talsaffär fick Harrison och Carrie fram i rampljuset och blev världsomspännande stjärnor tack vare sina roller som Hans Solo och prinsessan Leia Organa i Star Wars - Avsnitt IV: Ett nytt hopp (Bild: Corbis via Getty Images)

Efter Carries tragiska död den 27 december 2016, dagar efter att ha drabbats av en hjärtattack ombord på ett flygplan, delade Harrison sin egen kärlek till 'lysande' Carrie.

Han sa: 'Carrie var enastående ... lysande, original. Roligt och känslomässigt orädd. Hon levde sitt liv, tappert ... Vi kommer alla att sakna henne. '

Efter sin 70 -talsaffär fick Harrison och Carrie framhåll i rampljuset och blev världsstjärnor tack vare sina roller som Hans Solo och prinsessan Leia Organa i Star Wars - Episode IV: A New Hope.

Efter Carries tragiska död den 27 december 2016, dagar efter att ha drabbats av en hjärtattack ombord på ett flygplan, delade Harrison sin egen kärlek till 'lysande' Carrie, som han ses med 2015 (Bild: Rex -funktioner)

ray j kim kardashian

Men medan de fortsatte att återuppta sina roller på skärmen, upprepade aldrig deras affär, och förblev en kort fotnot i sin privata personliga historia - tills Carrie avslöjade sina gamla tonårsdagböcker medan hon renoverade sitt hus.

Se Även: