Vilka är Make or Break: s Elle och Andy? Studenten som vill bevisa att han har gjort fusk efter att ha varit otrogen 30 gånger

Tv-Nyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Kommer Elle och Andy att vara tillsammans i serien?(Bild: Ray Burmiston / Channel 5)



Elle och Andy kämpar för överlevnad i ett nytt realityprogram Make or Break.



De är ett av åtta par som har åkt till ett mexikanskt tropiskt paradis för att se om deras förhållande är värt att kämpa för.



De kommer sedan att bestämma om de är med & apos; The One & apos; i Kanal 5: s helt nya serie Make or Break.

Är det värt att kämpa för det? Här är vad paret har att säga:

ELLE, 24, MANCHESTER

Elle har varit med Andy i fyra år (Bild: Ray Burmiston / Channel 5)



Juridisk supportarbetare

  • Elle har varit med Andy i 4 år
  • Andy har lurat Elle 30 gånger, kan han ändra sitt sätt?

Beskriv din partner med tre ord ...



Smart, vild och envis.

Vem sa att jag älskar dig först?

Honom! Jag försökte avsluta med honom och han var som: ’Du kan inte sluta med mig jag älskar dig!’ Han blev väldigt piskad först.

Vilka är Andys bästa poäng?

Han är rolig, spontan och omtänksam.

Vad är Andys dåliga poäng?

Lojaliteten, envisheten och att vara för mycket av en kille, som vill visa upp sig hela tiden, det är irriterande.

Varför ville du gå på showen?

Kommer paren att bo tillsammans? (Bild: Publicitetsbild)

Att göra vårt förhållande starkare och bara för att få en ny upplevelse tillsammans. Vi hade haft många problem tidigare, så jag trodde att det skulle binda oss närmare efter allt detta skräp.

Vilka frågor ville du stryka i ditt förhållande?

Andy hade varit på uni under större delen av vårt förhållande och han hade lurat ganska mycket för att han var i en situation med killarna och blev full hela tiden. Det var mycket fusk, så det var i grunden förtroendet.

Vad tänkte du när du såg var du skulle bo?

När vi kom dit först tänkte jag, 'Herregud, det här är en dröm'. Jag har aldrig varit någonstans i Europa så det var som absolut lyx. Det var som ett paradis.

Vad gick dig igenom när Paulus berättade vad som hände?

Du går från att vara i ett absolut paradis till att plötsligt befinna dig i helvetet på tre minuter. När vi fick veta vad som skulle hända var det möjligen det värsta jag kunde ha hört. På grund av det som hade hänt tidigare hade jag åkt dit för att bygga förtroende, men hur ska vi bygga upp förtroende när han kommer att dela med andra tjejer? Det var inte alls bra för mig. Vi pratade om resultat innan vi åkte och det var det värsta möjliga jag kunde ha tänkt mig och det hände.

Trodde du att du skulle hålla distansen på showen?

gamla premieobligationer avlidit

Nej. Det var så många gånger jag sa att jag ville lämna, jag hade tappat räkningen. Det var som det löpande skämtet - 'Åh, Elle går igen!'

ian watkins och fearne bomull

Och hur är det med sexterapeuten Louise?

Hon var fantastisk. Hon hjälpte oss så mycket. Hon var jättebra. En av de främsta anledningarna till att jag ville stanna var att fortsätta gå tillbaka till henne.

Läs mer

Vi presenterar Make or Break -paren!
Skapa eller bryt kanal och tid Gör eller bryt de senaste nyheterna Sophii och Richard Ellie och Connor

ANDY, 23, NEWCASTLE

Andy har lurat sin flickvän 30 gånger (Bild: Ray Burmiston / Channel 5)

Studerande

  • Andy skyller på killkulturen på universitetet för att han fuskat Elle
  • Kan han ändra sitt var och vara trogen?

Beskriv din partner med tre ord ...

Underbart, eldigt och roligt.

Hur träffades ni?

Jag träffade Elle på en festklänning. Hon var klädd som prinsessan Jasmine. Jag träffade henne där och vi började sms: a lite och vi hamnade tillsammans.

Vem sa att jag älskar dig först?

Mig. Det var ganska tidigt också, bara fem veckor in. Vi hade ett bråk och hon slutade med mig och jag sa: 'Nej det kan du inte för att jag älskar dig!'

Vilka är Elles bästa poäng?

Hon är verkligen snäll, hon är en riktigt empatisk person. Hon är uppenbarligen mycket förlåtande. Jag tycker att hon är rolig. När hon vill vara avslappnad har vi mycket trevligt tillsammans, när hon inte blir arg.

Vad är Elles dåliga poäng?

De är typ av mitt fel, men förtroendefrågorna är en dålig poäng. Hon är en riktigt eldig person och när hon går går hon bara. Hon kan inte hålla sig inne. Jag tror att det är därför vi krockar mycket.

Showen kommer att testa deras lojalitet (Bild: Publicitetsbild)

Varför ville du gå på showen?

Jag tror att det var Elle som anmälde sig till showen och jag gick bara med på det. Jag tyckte ganska mycket om att göra tv och jag har alltid trott att jag var rätt person för det.

Vilka frågor ville du stryka i ditt förhållande?

Det fanns massiva förtroendefrågor eftersom jag hade lurat henne ganska mycket tidigare. Jag hade slutat göra det men hon trodde aldrig riktigt på det. Hon skulle alltid ta upp det förflutna och hon trodde aldrig att jag hade slutat så vi fortsatte med att reda ut det.

Ställde du in några grundregler innan du kom?

När vi fick reda på vad som hände började hon sätta upp reglerna och sa: 'Det är bättre att du inte sover i sängen' och liknande saker.

Vad tänkte du på när Paulus berättade vad som skulle hända?

Jag och Elle hade pratat innan vi sa vad som var det värsta scenariot som skulle bli och vi hade tänkt, 'Tja, vi kanske måste träffa varandra'. Sen när han sa att jag bara visste att det inte skulle sluta bra!

Och hur är det med sexterapeuten Louise?

Jag gick in i terapipasserna och trodde att de skulle bli en massa skräp, men de var riktigt bra. Jag tog allt hon sa ombord och när jag lämnade showen fokuserade jag verkligen på hur jag skulle få det att fungera med allt hon sa.

Se Även: